Końska rewia mody cz. VII (2013)

Tak się kończą wypady do sklepu po witaminy...  😁
hadzi w nici violet

diva w winter red
wątek zamknięty
chcesz powiedziec, ze zamiast witaminek kupilas koniom szmatki?  😲
wątek zamknięty
konwalia jako gratis do witamin?😀  😁 w niciaku super  🙂
wątek zamknięty
galeria ja raczej zrozumiałabym to, że konwalia jadąc po witaminy przy okazji natknęła się na piękne dereczki i niestety uległa..  😁

wątek zamknięty
galeria nie rób ze mnie aż tak głupiej 😉 witaminy są, a że za dużo tym razem wzięłam gotówki do portfela... 😁
edit+
agata* dziekujemy 🙂
wątek zamknięty
a tak swoją drogą to Hadżi pięknie wygląda i Diva też bardzo fajnie.  😜
wątek zamknięty
konwalia to miałaś szczęście ,ja derkę Nici szukałam prawie rok , niczym wygrana w lotto  😁  ślicznie  😍
wątek zamknięty
Minosia, monia dziękujemy :kwiatek: Docelowo Diva miała wyglądać elegancko, bo jedzie w tej derce za tydzień na zawody a Hadżi jak zwykle - mała księżniczka 😁
wątek zamknięty
Konwalia w jakim sklepie udało Ci się dorwać tą niciakową derkę?? Jaki to rozmiar? 😀
wątek zamknięty
W stajni na gen. Zajączka, 135 więc taka jaką chciałaś, to moja zemsta za to, że kupujesz te szmatki które akurat ja mam na oku 😁
wątek zamknięty
kurde, a właśnie ostatnio przypomniało mi się , że chyba 135 im zostało.. No to teraz mogę sobie po nią pojechać.  😵  Jakie ja tobie niby szmatki zgarnęłam??  😀iabeł:  Tej derki Ci nie wybaczę akurat niedawno doszedł do mnie komplet nici violet.  🤬

edit. dopisek
wątek zamknięty
Już nawet nie pamiętam ale byłam okropnie zazdrosna o tego jasno różowego niciaka. i niciaka z nowej kolekcji. i oxblood. I dużo rzeczy ale teraz nie sięgam pamięcią :P
A derkę nici w gwiazdki to będę mieć ja pierwsza, moja droga 😁! Chyba, że już ją masz - nie zdziwiłabym się 😀
wątek zamknięty
o nieee, dla mnie niciak to zdecydowanie nie to  😉 za to winterreda ci zazdroszczę  😜
a ja wygrzebałam jakieś dwie fotki yellowa

wątek zamknięty
Mam w planach tylko po styczniowych szmatowych zakupach i grudniowym siodle jestem spłukana..   😵

edit.

Zresztą cały czas mam dylemat, którą kupić. Najchętniej obie bym kupiła.  😤
wątek zamknięty
hedonistka bardzo ładnie w yellow - zwłaszcza że siodło brązowe i koń ciemny 🙂 szkoda tylko, że odstaje na górze, ale kwestia kilku prań
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
09 lutego 2013 23:06
hedonistka bardzo ładnie w yellow - zwłaszcza że siodło brązowe i koń ciemny 🙂 szkoda tylko, że odstaje na górze, ale kwestia kilku prań

jaka szkoda?to przecież celowe ułożenie czapraka żeby nie sprawiać dyskomfortu konskim plecom 😉
wątek zamknięty
Poważnie? nawet nie wiedziałam  😡 myślałam, że to tak od nowości, bo moje po kilku praniach już są "oklapłe"
wątek zamknięty
konwalia, w niciaku fajnie
hedonistka, super w yellow, jeszcze z tym brązowym sprzętem 😜  swoją drogą coś mi się wydaje, że musze w końcu zmotywować swoje cztery litery i przyjechać do Was na porządną sesje szmatkową 😁
wątek zamknięty
Poważnie? nawet nie wiedziałam  😡 myślałam, że to tak od nowości, bo moje po kilku praniach już są "oklapłe"

ale to nie ma nic do rzeczy, czaprak leży tak jak go ułożysz pod siodłem. Jak robisz "dziubek" to nieważne jaki materiał, czaprak ma nie leżeć na kłębie.
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
10 lutego 2013 13:29
[klik] Cudne połączenie.
wątek zamknięty
emptyline, cudowne  💘
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
10 lutego 2013 15:33
emptyline chyba moje ulubione  😉 a na izabelowatych  😍

Dziewczyny, znacie jakieś nieeskadronowe owije pasujące do burgundy?
wątek zamknięty
konwalia śliczna derka, czaję się na taką dla Klaczynki  😍
wątek zamknięty
Wie ktoś czy dostanę gdzieś jeszcze cottona burgundy VS? :kwiatek:
wątek zamknięty
Młoda nie bardzo aktualnie nadaję się do jazdy, to chociaż zdjęcia jej porobiłam  😉

Bicolor winterred-taupe

Excellent umber

Brillant sahara

wątek zamknięty
Louisa, woow, poza pierwszym totalnie moje kolory!! Jak byś chciała któryś sprzedać, to wal do mnie 😀
wątek zamknięty
Louisa- właśnie zakochałam się w Excellent  😵
wątek zamknięty
Dzionka  :kwiatek: bicolor nie dla tego konia miał być, myślę że na ciemnogniadej będzie lepiej  😉
Na pewno zostają ze mną  😍
Ciemnogniadej zrobię zdjęcia ESa z owijami, mam nadzieję, że będzie szał  😍

Marys5 te rozetkowe czapraki są najpiękniejsze ever.
wątek zamknięty
Ten ES wygląda szałowo, sahara także niczego sobie. Za bicolorami nie przepadam, więc on mnie w ogóle nie rusza.
wątek zamknięty
jett   success is the best revenge
10 lutego 2013 16:54
Louisa, zakochałam się przez ciebie w tym ESie 😜 szałowo wygląda 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.