Końska rewia mody cz. VII (2013)

xxagaxx no ja właśnie takie lubię, w słońcu byłoby lepiej, a na tych zdjęciach to wszystko trochę szaro-bure jest.
3/4 moich czapraków to stypowe kolory, lamówka cherry przy czarnym es to już duże odstępstwo od zasad  😉
wątek zamknięty
Ja akurat potrzebuje np brillanta szaro-czerwonego na zawody do fraka, więc mi taka kolekcja nie przeszkadza  😁

Mam Mrówexa w Schockemohle Cinnamon i owijki nougat
[img][[a]]https://lh6.googleusercontent.com/-OkjsESJP9Ig/UQ6bUPNmkoI/AAAAAAAAMJk/66OnobR4DM8/s684/Fuerte%2CJutra[[a]]+Frania+z+Grenioszkiem+037.JPG[/img]

I dera Caballowa Juliadny i owijki nougat
[img][[a]]https://lh5.googleusercontent.com/-WVVkuuEB_w8/UQ6bGp7S3wI/AAAAAAAAMJc/B0gg4kmFpgU/s508/Fuerte%2CJutra[[a]]+Frania+z+Grenioszkiem+021.JPG[/img]
wątek zamknięty
Ale boski kolor dery!
wątek zamknięty
e tam , niebieski  😁 ale w szokemolu super
wątek zamknięty
etosha Twoja kolekcja jest WYJĄTKOWO przepiękna! Widać tam wszystkie kolory tęczy i naprawdę świetnie to wygląda! 🙂 Gratuluję uzbierania takich cudów!  :kwiatek:
xxagaxx piękny ten jarpol!  😍
brunatna w derze cudo!  💘
wątek zamknięty
brunatna ale ona bosko wygląda  😍
wątek zamknięty
Wojenka   on the desert you can't remember your name
03 lutego 2013 18:40
Tempesta, fajne te pady, tylko nie widzę cen. Ile kosztuje taki padzik?
wątek zamknięty
zalcia97 oo odezwała się ta co pięknych kolorów tęczy nie ma 😀 Przecież Ty masz wcale nie mniej pokaźną kolekcję, no chyba, że coś puściłaś w świat?
wątek zamknięty
zalcia - pooookaż
wątek zamknięty
Karino1998, dzięki 😉

zalcia97  :kwiatek:

brunatna ta derka i te owijki razem no szał ciał!
wątek zamknięty
dziewczynki, pytanie mam.

cicho się przymierzam do sprzedaży, bo i tak zalega, ale też sie nie pali.
na ile wycenić powinnam
komplet burnt orange (uzywany kilka razy, plamy od popręgu z tych spieralnych, żadnych puszczonych nitek, owijki też kilka razy założone, w pokrowcu)
komplet orchidea (kupiony uzywany, ja założyłam raz, owijki w stanie bdb też w pokrowcu-mam dwa komplety, żadnych zniszczeń)

nie są w stanie idealnym, ale też nie zniszczone, raczej chyba stan bdb. za ile ewentualnie wystawiać? trochę mnie martwi, że pózniej będzie ciężko znalezc je znów, a kolory są mega, ale i tak nie jezdzę i chyba nie pojeżdzę za szybko, chyba, że cena niska, to olewam i wsadzam znów do szafy 😉
wątek zamknięty
Isabelle najlepiej to wystaw na aukcję. Wtedy Ci się problem rozwiąże. Ja bym się chętnie przyczaiła na owijki orchidea, ale w najbliższym czasie to nie dam rady 😉
wątek zamknięty
dziękuję zalcia 07 , pewnie masz super kolekcje.Izabelle nie sprzedawaj anky bo nowe są takie sobie , potem będziesz żałować.
wątek zamknięty
Wojenka, 200zł
wątek zamknięty
etosha,  niby tak, ale orchidea na koniu raz, orange może ze 3, koń zaraz pyknie rok jak nie chodzi z mojego lenistwa, i pewnie za szybko nie pochodzi, więc staram się przekonać zdroworozsądkowo, że szmaty do trzymania w szafie mi niepotrzebne 😉
akzzi,  rozwiąże, ale jeśli to ma być bezcen, to niech leżą i pleśnieją nawet😉 dlatego wolałabym wiedzieć ile realnie mogą być warte, żeby nie puścić za grosze 😉
wątek zamknięty
Wojenka   on the desert you can't remember your name
03 lutego 2013 19:16
Dzięki
wątek zamknięty
brunatna ale ładniej jej w brązach  💘
Zairka ale Ci zazdroszczę Olympii, może i nam się kiedyś trafi  🙂
ewabe super zdjęcie 🙂 z resztą mnie dziś też coś naszło na indian reda. wrzucam dwie fotki w różnym oświetleniu.
wątek zamknięty
brunatna, Śliczna derka, a z tymi owijkami - M I O D Z I O!
wątek zamknięty
kociarnia, pasuje mu czerwony, tak btw. poprawił się od listopada, widziałam was w Aromerze wtedy 😉
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
03 lutego 2013 19:27
kociarnia fjanie w tym indianie 🙂
Kobył Brunatnej w tych zestawach wygląda super!

dziś poprawiłyśmy foty Aubergiene i Dralona Lavender - zostawić Aubergiene?

wątek zamknięty
juliadna, dla mnie zjawisko 🙂
wątek zamknięty
juliadna, koniecznie zostaw, pięknie mu, nie myślałam, że na jakimś koniu mi się ten czaprak spodoba, ale tu 😲  😜
wątek zamknięty
kortina, juliadna dziękuję  :kwiatek:
aubergine bomba  😍
wątek zamknięty
Dziewczyny, myslicie ze na skarogniadego cinnamon albo cos w odcieniach nougat toffi bedzie pasowalo?
wątek zamknięty
czapraczek   Cel jest bliżej niż myślisz ;)
03 lutego 2013 19:40
kociarnia Bardzo Ładnie mu w indianie 💘
juliadna Zostawić Aubergiene pięknie mu  😍
To my tez sie pokażemy  😉 😀
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Wielkość zdjęcia
wątek zamknięty
Mi się takie NG podoba: NG 2013 🙂
wątek zamknięty
oo jaka piękna zieleń  💘
wątek zamknięty
Ten zielony!
Brałabym!
wątek zamknięty
Juliadna co tam szmaty... Fuerte jest PRZEPIEKNY!
czapraczek ciemnoo 🙁
wątek zamknięty
Czyli nie tylko mi limonka przypadła do gustu? Normalnie nie przepadam za zielenią, ale ostatnio coś limonka za mną chodzi 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.