Końska rewia mody cz. VII (2013)

juliadna, a mi się nie podoba... sprzedaj mi  😁  😁
a tak serio to super, pięknie wygląda  😍
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
03 lutego 2013 19:55
Ładne te czapraki z NG, chyba obrali lepszy kierunek, ale tunrida będzie niepocieszona. 🙂

juliadna, bardzo elegancko Fuerte w tym zestawie wygląda, moim zdaniem powinnaś go zostawić.
wątek zamknięty
Next generation o wiele fajniejsze! chociaz nie w moim typie, nie kupie na pewno, ale juz oczy nie bola jak sie patrzy 😉
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
03 lutego 2013 20:01
aga wrzucalam porownanie  do watku anky, do porownania dalam wlasbie peacoxki, peacoc jasniejsze, nici ciemniejsze ale nicibardziej pasuje jak dla mnie
wątek zamknięty
Są już gdzieś zdjęcia normalnej kolekcji? Bo nie podoba mi się NG, a od czekania na 'zwykłą' kolekcję aż mnie skręca, bo od prawie 2 miesięcy nic nie kupiłam!
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
03 lutego 2013 20:04
Hmm, dziewczyny, a to nie jakieś kolorowanki Photoshopowe przypadkiem?  😉
wątek zamknięty
czapraczek fakt, ciemno 🙁 to nie była już pora na robienie zdjęć (powinnam dostać lanie  🤬 za robienie takiej fuszerki 😉). ale kobyłka ładna, dobrze się prezentuje 🙂
wątek zamknięty
Zostawić, czy puścić w świat ?? Owijek już dawno nie mam.

wątek zamknięty
Zostawić, Klami
wątek zamknięty
Moon, raczej nie, bo w filmiku z nową kolekcją Pikeura pojawia się właśnie limonka, róż, więc to możliwe, chociaż wolałabym, żeby to jednak była przeróbka..  😵

Btw. nie macie wrażenia, że to idealny czas na stworzenie nowej marki końsko-modowej? Eskadron się kolorowo wypalił, Anky też już nie zaskakuje, a Euro-star przerzucił się całkiem na bawełny, poza tym jakość i ceny nie zachwycają. Wg mnie idealna pora na awans.
wątek zamknięty
Tak długo milczałam, ale szmatoholizm jest silniejszy  😀
Na początek tylko cotton marone, pogoda niestety się zepsuła, koń też dziś wybitnie wyczochrany...

Cierp1enie przepraszam, że to tak długo trwało  :kwiatek:

[img]http://c.wrzuta.pl/wi15650/6a0efb10001834ef510ec48e/belczi_marone[/img]
wątek zamknięty
Klami, zostawić - ja już taki mam więc nie szukam 😉
wątek zamknięty
Klami zooostaw , jest pięknie  💘
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
03 lutego 2013 20:28
Klamiproszę zostawić i nie marudzić 😀 

Dobra, aubergine zostaje..  🤣
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
03 lutego 2013 20:32
kortina, oglądałam pikeurowy filmik, może faktyko że realne kolory, jednak mi akurat to foto pachnie kolorowanką  😉

Klami, wyłamię się, w świat!  😉
Mam jakieś uprzedzenia do zieloności jakichkolwiek w końskich szmatach  😉
wątek zamknięty
Klami moze Moon ma racje , chętnie przygarnę  😀iabeł:
wątek zamknięty
Juliadna ja to już przestaje komentować to co pokazujesz na swych koniach i swoimi zdjęciami, bo za każdym razem muszę pisać to samo. Pięknie i tyle  😜

anai takie NG mi odpowiada. I to połączenie brąz-limonka na prawdę fajnie się zapowiada. Ciekawe czy tak będzie wyglądać w realu.
wątek zamknięty
Hmm, dziewczyny, a to nie jakieś kolorowanki Photoshopowe przypadkiem?  😉

Zdjęcie ze Spogi, nie przeróbka.
wątek zamknięty
ChingisChan   Always a step ahead! :)
03 lutego 2013 21:00
Anai jest więcej zdjęć? NG im się w tym roku udało. Ale są ważniejsze wydatki.
wątek zamknięty
Eskadrona na razie więcej nie ma.  Ale jeszcze dwa dni targów, mam nadzieję, że coś więcej się pojawi.
wątek zamknięty
kortina akurat nie trafiłaś co do eurostara 😉
moim zdanie właśnie teraz od 2 czy 3 kolekcji eurostar to mistrzostwo świata. Rozetkowe czapraki są przepiękne a derki elastic to najładniejsze produkty końskie jakie moim zdaniem weszły na rynek... właściwie wykonane z dbałością o KAŻDY detal. Tyczy się to wszystkiego, bryczesów, kantarów czapraków. No wszystkiego 😉 eskadrona i anky wywalam z szafy na rzecz eurostara, bryczesów innych niż eurostar flex już także nie założę 😉 
wątek zamknięty
Które to rozetkowe ES?  👀
wątek zamknięty
Mam tylko jeden czaprak, więc zwracam honor  😉

Edit:
akzzi, tutaj np http://dobry-kon.pl/opis/3653599/czaprak-euro-star-excellent-navylblue-vs.html  😀
wątek zamknięty

dla mnie kolorystyczne i jakościowo ten model to mistrzostwo 🙂 szczerze polecam.
a jakość...  👍
wątek zamknięty
anai, ta fotka utwierdziła mnie tylko w tym, że niczego z nowych kolekcji nie kupię w tym roku - generalny kolorystyczny koszmar - ale to moja opinia.  😉 Przynajmniej mój portfel odetchnął z ulgą, chociaż nie wiem jak to będzie w przypadku nowości ES'a...  😀iabeł:  W sumie to ma ktoś już jakieś info na temat nowej kolekcji Euro Stara?  👀
wątek zamknięty
Nekanowa były wstawiane skany/zdjęcia katalogu nowego ESa

Rozetkowe czapraki są piękne i jeżeli chodzi o dobór kolorów i jakość wykończenia  😍
wątek zamknięty
Nekanowa, Precelek wstawiała katalog Euro-stara  😉
wątek zamknięty
czapraczek   Cel jest bliżej niż myślisz ;)
03 lutego 2013 21:18
konwalia kociarnia No fakt  🤔 🙁 nie wiem może da sie to jakoś rozjaśnić .. nie wiem nie znam sie albo zrobi sie w innym terminie jak ładnie poproszę kociarnię 🤣 🙇 i jak wyjdzie jakieś słoneczko 😉
wątek zamknięty
Dla mnie to co robi ES z haftami, na szmatach, na owijkach, kształty, lamówki- perfekcjonizm w każdym calu, cudowne kolory, niesamowita jakość wykonania.
wątek zamknięty
Louisa, kortina dzięki - nie ogarnełam wcześniej, tak szybko tworzycie nowe strony.  😁
Burza, w pełni się z Tobą zgadzam  🙂  😜
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.