Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

a są gdzieś wyniki w sieci? Na dressage jeszcze nie ma chyba 🙁
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
01 lutego 2009 18:22
http://www.voltahorse.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=320:hzr-a-sopot-3101-1022009&catid=40:wyniki-zawodow&Itemid=70
Ekhm..... no to jedno cos powiedzmy, ze zdjecie.

Czyli Rewir zauwazyla, ze Klami czai sie z aparatem... 😉

No dobra..... jakosc jak z pollustra, wiec hmmm.... robie co moge zeby cokolwiek wychodzilo.

Rewir:

Lena:

Chyba mnie nie zamorduja za te zdjecia... 😉
aaa... jakiś koszmar z tym moim dosiadem :| Lenki zdjęcia dużo ładniejsze! :P
rewir, mam jeszcze kilka, ale sa jeszcze slabsze od tych jesli chodzi o jakosc.
a masz takie gdzie się nie pochylam w galopie?
yyyy..... obawiam sie, ze nie mam....
bo Ty złe zdjęcia robisz 😀

oczywiście żartuję, dzięki wielkie. A za siebie będę się musiała porządnie wziąć...
Hehehe.... ze zle zdjecia robie to wiem. Slabe sa, ale robie co moge przy takim sprzecie jaki aktualnie mam w posiadaniu..... hehe 😉

Nie nazekaj, tak?? Tylko do roboty a niedlugo bedzie super!
Klami dzięki! Glut całkiem miło sobie wygląda, tylko co moja łydka robi na łopatce  🤔wirek:

wracając do zawodów, bardzo się cieszę z udanych przejazdów d'Artagnana, bo to jeden z koni, które budzą moją sympatię ( oczywiście folglut ). Jak się okazuje i na folblucie można jeździć ładne programy. W sumie szkoda, że następne zawody uj dopiero w marcu, bo nawet mi się to podoba kiedy jeżdżę do przodu, a nie na wstecznym.

Rewir w wynikach wszystko jest czarno na białym, ja wniosków wyciągać nie będę, bo to nie pierwszy i na pewno nie ostatni taki przypadek. A że jeżdżę tylko i wyłącznie dla własnej radochy, wynik procentowy ma tu znaczenie jakby drugorzędne.
Lena, 😉 prosze
Ladnie wam poszlo, na prawde!

No i pytanko. Kto zawita na najblizszych skokowkach??
Strzyga - dzięki 🙂

Klami - a masz zdjęcia innych koni?
03 lutego 2009 22:32
Klami, ja może, jeśli będzie komu zdjęcia robić.
Anaa, mam tez ze dwa inne konie. Zdjecia robilam wybranym zawodnikom.
szkoda ;-)
03 lutego 2009 22:55
Anaa, nie wiem czy widziałaś, na poprzedniej stronie dawałam linka. Niestety są tylko 3 czy 4 osoby, bo w sumie byłam tylko na N1 i to nie całym.
Strzyga - właśnie patrzyłam 🙂 Na jednym złapałaś znajomą zawodniczkę i kobyłkę 🙂
I nowinki:

1) juz 06-08 marca na hali sopockiego hipodromu eliminacje do HPP-B!!!!!

2) WYNIKI HZR-A 31.01 - 01.02. 2009
http://www.skj-sopot.pl/wynikihzraotw.pdf

3) PROPOZYCJE HZR-B 07-08 02 2009
http://www.skj-sopot.pl/PHZRB07080209.pdf
Mam ochotę się karnąć skokówki w końcu, ale w sobotę nie ma normalnej L-ki, więc może samą niedzielę, albo same LL. Trener coś wymyśli na pewno.
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
04 lutego 2009 19:28
Lena,w takim razie trzymam kciuki! 🏇

nas,w sensie mnie i gniadego nie będzie...Mała coś kicha,nie chcę,żeby mi się rozchorowała,a opcja zostania z babcią na razie odpada,bo nadal jest bojkot butelki...cóż,c'est la vie...pojawimy się na następnych  👀
Alexis_18   Ambitny rekreant :)
04 lutego 2009 20:02
Ja się jak zwykle pojawię  😀. Tylko że tym razem tylko z aparatem a nie jako luzak  😕.  Nie wiem czy w sobotę na w niedzielę na 100%  🏇. Ktoś z forumowiczów startuje lub przyjdzzie pooglądać?  👀
może wreszcie ja się wybiorę  😀  zgłoszenie już zrobiłam, ale na chwilę obecną 38 st. gorączki 😤  więc się okaże
Kleo.. przepedz szybko goraczke i przyjezdzaj.

Ja tylko w Niedziele, tylko kobylasta L 2 razy badz L i P
tak to jest jak się ma dziecko pierwszy rok w przedszkolu 🤔 zbieramy wszystkie wirusy i bakterie po kolei od listopada. sezon halowy mogę spisać na straty. Ale do soboty walczę, może się uda 😀
Teraz takie swienstwa w powietrzu , wszyscy chorzy.. Okropnosc !!!

Moze wkoncu mroz skutecznie to wytepi?
Zdrowiej i wpadaj .
na 90% jutro jestem. ale tylko jutro 🤔

będzie może ktoś foteczki robił? 😀

Pozdrowienia
06 lutego 2009 12:59
Może się dotoczę koło 12, jeśli będę miała szkołę.
ja się nie dotoczę.

Kleopatra66- to nie kwestia przedszkola. Teraz to krąży w powietrzu. Też się załapałam... 🙁
Kleopatra widziałam Was dzisiaj w P, fajne te zwierzaki, pasują do Ciebie, że tak powiem, rozmiarowo 😉

A ja zamiast z parkuru pozdrawiam wszystkich ... z ambulansu. Nigdy więcej folgluta  :emot4:
co się stało??  😲
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się