/ciach/ - przykro mi, ale od ogłoszeń jest osobny dział
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Ogłoszenie w niewłaściwym dziale. Proszę uważać, to nie pierwsze ostrzeżenie za przemycanie ogłoszeń.
Bo potrzebuję kogoś, kto poprowadzi za rękę. Doradzi lepsze wyjście, wpadnie na coś ciekawego. W mojej dziedzinie jest bardzo dużo różnych wyjść i możliwości oszczędzania, ale potrzebna jest do tego ogarnięta księgowa 😉
no mi teraz bardziej doradza ten zdalny gość niż babka, którą kiedyś miałam we wro. Była bardzo miła ale żeby jakaś inwencja ze swojej strony to nie powiem...
komputer mi szwankuje i kliknęło mi 4 razy zamiast 1 - dlatego wylicytowało mi 4 kubki z chatolandii. o takie. próbuję odkręcać z allegro, ale może ktoś z wrocławia by chciał? wyjdzie nam przesyłka taniej 🙂
Biuro ksiegowe na inzynierskiej, prowadzi malzenstwo, ja chodzilam po porady do babeczki i dzięki niej mam tak proste rozliczenie ze sama wypelniam pity 😉 Anna Omelaniuk - polecam 🙂
Więc uderzam na Borowską, mam najbliżej i wiem, że to będzie 7h siedzenia. I mam 7 dni na doniesienie ubezpieczenia? Nie spodziewałam się, że mnie złapie i nie mam świstka o ubezpieczeniu.
tak, chodzi mi kontretnie o poziom, jaki oferuje ginekologia na borowskiej.
ja bylam na borowskiej z moim napierniczajacym guzem w brzuchu, i dala mi ketanol i odeslala do domu bo nie zagraza zyciu 🤔 Tym bardziej ze juz miałam wyznaczony termin na operacje w innym szpitalu za 2 tyg... A ja goraczka ponad 39 stopni, rycze z bólu, prawie mdleje... poszłam do swojego gina dał mi antybiotyk bo miałam silny stan zapalny który mógł sie bardzo źle skończyć
Potrzebuję restauracji we Wrocławiu, najlepiej w okolicach ulicy Świdnickiej i rynku, jakaś z klimatem musi być. Wstępnie chciałam rezerwować w jadce, ale oni o 22 zamykają kuchnię 🤔 Jak to jest mozliwe, żeby w centrum Wrocławia nie można było zjęść kolacji o 22?
hanoverka ja nie ma zbyt dużego rozeznania we wrocławskich restauracjach ale te zrobiły na mnie bardzo dobre wrażanie zarówno pod kątem jedzenia jak i klimatu. Otwarte do 23.