Wrocławianie :))

/ciach/ - przykro mi, ale od ogłoszeń jest osobny dział
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Ogłoszenie w niewłaściwym dziale. Proszę uważać, to nie pierwsze ostrzeżenie za przemycanie ogłoszeń.
Czy była która z Was u dra Radeckiego (gina)?
Mam parę pytań odnośnie jego osoby...
Szukam fajnej księgowej we Wrocławiu. Mam już dość mojej 😉 Możecie kogoś polecić?  :kwiatek:
A czemu musi być z wrocławia? My korzystamy ze "zdalnego" księgowego przez internet i jest ok, a taniej.
Bo potrzebuję kogoś, kto poprowadzi za rękę. Doradzi lepsze wyjście, wpadnie na coś ciekawego. W mojej dziedzinie jest bardzo dużo różnych wyjść i możliwości oszczędzania, ale potrzebna jest do tego ogarnięta księgowa 😉
no mi teraz bardziej doradza ten zdalny gość niż babka, którą kiedyś miałam we wro. Była bardzo miła ale żeby jakaś inwencja ze swojej strony to nie powiem...
A skoro jesteśmy przy takim temacie to ktoś z was miał styczność z Tax Care?
branka, my korzystamy z ich uslug.
komputer mi szwankuje i kliknęło mi 4 razy zamiast 1 - dlatego wylicytowało mi 4 kubki z chatolandii. o takie. próbuję odkręcać z allegro, ale może ktoś z wrocławia by chciał? wyjdzie nam przesyłka taniej 🙂
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
10 grudnia 2012 23:57
Szukam fajnej księgowej we Wrocławiu. Mam już dość mojej 😉 Możecie kogoś polecić?  :kwiatek:

Biuro rachunkowe RBM na ul. Niedźwiedziej 21
http://www.rbm.com.pl/
polecam!
Biuro ksiegowe na inzynierskiej, prowadzi malzenstwo, ja chodzilam po porady do babeczki i dzięki niej mam tak proste rozliczenie ze sama wypelniam pity 😉 Anna Omelaniuk - polecam 🙂
Poleciłabym Ci: www.j-lex.pl (właścicielka firmy jest nie tylko księgową ale i doradcą podatkowym) 🙂
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
13 grudnia 2012 20:25
Ktory ostry dyzur przyjmie mnie z problemem ginekologicznym?
Borowska ?
Też o tym  pomyślałam...  SOR na Borowskiej.
Chałubińskiego ?
13 grudnia 2012 20:41
Więc uderzam na Borowską, mam najbliżej i wiem, że to będzie 7h siedzenia. I mam 7 dni na doniesienie ubezpieczenia? Nie spodziewałam się, że mnie złapie i nie mam świstka o ubezpieczeniu.
Powodzenia! Pewnie spędzisz tam dobre kilka godzin..
Niekoniecznie, jak ja tam ostatnio byłam to kolejka była krótka.
najlepiej na chałubińskiego, tam są najlepsi ginekolodzy na dyżurach. Borowską omijaj!
13 grudnia 2012 21:37
Jestem juz na Borowskiej i przede mna jest tylko jedna babka bo ginekologia ma swoj ostry dyzur.
najlepiej na chałubińskiego, tam są najlepsi ginekolodzy na dyżurach. Borowską omijaj!

czemu rtk? chodzi ci konkretnie o ginekologie żeby omijać?
13 grudnia 2012 21:59
Chyba jednak sie przedluzy bo wlasnie rodzaca przyszla. Na Chaubinkiego lezalam na ginekologii operacyjnej.
tak, chodzi mi kontretnie o poziom, jaki oferuje ginekologia na borowskiej.
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
14 grudnia 2012 11:36
tak, chodzi mi kontretnie o poziom, jaki oferuje ginekologia na borowskiej.

ja bylam na borowskiej z moim napierniczajacym guzem w brzuchu, i dala mi ketanol i odeslala do domu bo nie zagraza zyciu 🤔 Tym bardziej ze juz miałam wyznaczony termin na operacje w innym szpitalu za 2 tyg...
A ja goraczka ponad 39 stopni, rycze z bólu, prawie mdleje... poszłam do swojego gina dał mi antybiotyk bo miałam silny stan zapalny który mógł sie bardzo źle skończyć
Help!

Potrzebuję restauracji we Wrocławiu, najlepiej w okolicach ulicy Świdnickiej i rynku, jakaś z klimatem musi być. Wstępnie chciałam rezerwować w jadce, ale oni o 22 zamykają kuchnię 🤔 Jak to jest mozliwe, żeby w centrum Wrocławia nie można było zjęść kolacji o 22?
hanoverka ja nie ma zbyt dużego rozeznania we wrocławskich restauracjach ale te zrobiły na mnie bardzo dobre wrażanie zarówno pod kątem jedzenia jak i klimatu. Otwarte do 23.
14 grudnia 2012 12:48
Dzieki dziewczyny.  Ja juz jestem po zabiegu i leze na Brochowie.
hanoverka, ja mam duże doświadczenie we wszelkich restauracjach z powodów biznesowych. Szczerze ciężko po 22 zjeść dobrze.

Polecić mogę:
Jatka
Piwnica Świdnicka
La Scala
Novocaina
Grecka w  rynku
a z kuchnią po 22 to Pod Papugami
La Maddalena na Włodkowica, koło Mleczarni.
Novocainę bym omijała szerokim łukiem...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się