Tak apropo przebierancow!! Wychodze z zalozenia, ze kazdy facet powinien chociaz raz isc na impreze w rajstopach i szpilkach😉 moj teraz mnie za to podziwia! Haha
Moja polowka to sie nawet do koni garnie powoli, mimo, ze twardo wmawia wszystkim, ze to nieobliczalne bestie i ze on mi pomagac nie bedzie! A zaraz po tym tekscie sam wylonzowal pania ze zdjecia 😀 Bora co jakis czas miala go gdzies, ale dzielnie chlopak wybrnal 😉
Się naoglądałam to i też zachciało mi się napisać ,mój facet nie lubił zdjeć ,ale przywyknął i nawet polubił ,bo aparat był nieodłączną cześcią ''bagaży''jakie zabierałam na codzień 🤣
A ja odświeżam temat. Ciepło znowu jest, na pewno macie jakieś fajne foty Waszych połówek/TŻtów (jak zwał, tak zwał 😉) Wrzucam swojego na rozruch, ponad 1,5 roku razem, znamy się 2,5. Ale ten czas leci..
szalonakobyła Za barem w knajpie o wdzięcznej nazwie Przepraszam, w której przez wakacje dorabiałam, a później po rozpoczęciu studiów pojawiłam się po 2-miesięcznej przerwie i taką niebieskooką niespodziankę zastałam 😉 Przez to, że tam wszyscy praktycznie się znają nie było problemu żeby załapać kontakt i tak po jakimś miesiącu rozmawiania dzień w dzień wybraliśmy się razem na tramwaj party i pykło 😀
Breva Wasze zdjęcie na skałach przypomina mi scenę z Jamesa Bonda 😀
Mój też się ostatnio przekonuje do koni. Już sam wyczyści, osiodła z pomocą, da ciastko czy marchewkę, wsiądzie na chwilę 🙂 Dorzucam jeszcze fotkę z tegorocznej majówki i z wakacji.