Nasze drugie połówki:))
Dworcika, fajny połówek! Kiedyś byłby idealnie w moim typie 😉 (oj, dobrze, że mój K. nie zagląda na R-V...)
😁
Dziękuję. Teraz w trakcie ponownego zapuszczania włosów (w liceum miał długie). Broda, na szczęście, obecnie inaczej skrojona, bo wersji ze zdjęć tak jakby... nie lubię za bardzo ;]
Ja się zawsze mamie odgrażałam, że kiedyś przyprowadzę do domu takiego "Wikinga", coś a la Marco z Nightwish - włos do tyłka i warkocze na brodzie - ale oczywiście życie układa się przewrotnie i mam "grzecznego", ostrzyżonego na jeża i autentycznie lubiącego chodzić pod krawatem pana prawnika :p
No ja mam mentalnego Wikinga 😁 Tomek, to właśnie typ, który najchętniej by sotakie brodziszcze zapuścił, warkoczyki na nim zaplatał (próby już były...).
Włosy długie może sobie mieć, ale brodę wolę taką... normalną. Krótką, równą, ładną 😁 Ale co ja mu tam będę bronić... to tylko sierść.
Moi chłopcy:

😍
Teraz mam jeszcze więcej mojego ukochanego. Także w wersji mini. 😉
(...)
Teraz mam jeszcze więcej mojego ukochanego. Także w wersji mini. 😉
Julie! Super napisane! 🙂 Świetni chłopcy!
Włosy długie może sobie mieć, ale brodę wolę taką... normalną. Krótką, równą, ładną 😁 Ale co ja mu tam będę bronić... to tylko sierść.
Ha, to ja mam odwrotnie, mojego nie mogę namówić, żeby zapuścił choć na kilka cm. Zaraz chodzi po domu i beczy jak owca, krzycząc "mam wełnę, mam wełnę!". Cóż począć 😉
[quote author=maleństwo link=topic=109.msg1893532#msg1893532 date=1381143196]
. Zaraz chodzi po domu i beczy jak owca, krzycząc "mam wełnę, mam wełnę!". Cóż począć 😉
[/quote]
you made my day! 😀
Ha, to ja mam odwrotnie, mojego nie mogę namówić, żeby zapuścił choć na kilka cm. Zaraz chodzi po domu i beczy jak owca, krzycząc "mam wełnę, mam wełnę!". Cóż począć 😉
[/quote]
Maleństwo, Wyście się naprawdę z K. dobrali🙂
nie chodzi mi o wełnę, ale o Wasze poczucie humoru, które czasem mnie rozbraja jak czytam😉
madmaddie, on mi tak wczoraj "mejd maj dej", ale też cwaniak jest, bo wie, że jak mnie rozbawi, to nie będę go męczyła.
deksterowa, no ba, ja zawsze w pierwszej kolejności u facetów zwracam uwagę na poczucie humoru, im bardziej czarne i absurdalne, tym lepiej 😉 Dzięki.
Dobrałby się z Jarkiem w kabaret chyba. Pozdrów K. ! 🙂
Julie, masz przefantastycznych facetów!
No ja mam mentalnego Wikinga 😁
Wy tu o mentalnych Wikingach, a ja mam prawdziwego z krwi i kości :emota2006092:
Naboo, pochodzenia nie zmieni, ale mocno działa, żeby się upodobnić 😉
Ja jestem zdecydowanie fanką owłosionych facetów. Co najmniej kilkudniowy zarost musi być! 😀
Gładka buzia, klatka piersiowa i ręce są jak dla mnie niemęskie.
Mój ma zakaz golenia na zero 😉 Też wolę owłosionych. Druga sprawa, że bez zarostu wygląda na 10 lat mniej 😁 czyli jak 14 latek...
Tak w temacie zarostu.. 😉
To ja tu cichutko moj kochany Adaś 🙂
kot!! fajny!! powiem więcej- fajniejszy! 😅 a coś więcej o Nim?
kocie!! Do sercowych, ale to migusiem! 👀 😁
kot, jupi!!! Fajny Adaś 🙂
Hiihi Adaś jest człowiekiem z ogromnym sercem,były żołnierz i motocyklista achhhh! hehehe wiem porypana jestem
kot, ale fajnyyyy!!! Ciesze sie ze Ci sie ulozylo! 🙂
kot e tam! super🙂 ja po latach dziwnych toksycznych mniej lub bardziej znajomości też wybrałam "cięższy kaliber" i jestem mega szczęśliwa! Czego i Wam życzę i domagam się więcej zdjęć! 🙂

O takie jeszcze
Karla dawaj swojego połówka! chwal sie bo jest czym!
no! o takie zdjęcia chodziło🙂😉)
cavaletti, No, dokładnie. Ja w ogóle nie uznaję golenia się do zera, mój Adam skraca zarost maszynką.
No ale taka broda jak wstawiła smarcik, to już przegięcie. 😉 Zarost kilkumilimetrowy do kilkucentymetrowego jest ok.
kot, Przystoniak. I imię ma najlepsze na świecie! 😉 😉 😉
Kot Twój Adam super !
Tak mnie zainspirowałaś, żeby pokazać mojego Adasia 😉
Jakby się dowiedział, że wrzuciłam tu jego zdjęcie to... nawet nie chcę wiedzieć.
Ale co pochwalić się można 🙂
Mój facet w moim kompletnym stroju jeździeckim i na moim koniu 😉
Adasie to fajniackie chłopaki!
A,żeby tego bylo malo to ja mam na imie Ewa...wiec ludzie maja albo wielkie wow,albo polew 😜
My 🙂 M. akurat z wysypką po mono, ale jakoś lubię to foto
Wow, cavaletti, śliczna jesteś!!