Zadziwiające, nietypowe ogłoszenia

A wracając do tematu Ilony - dostałam przed chwilą nawyklinana na facebooku za te posty tutaj 🙂  UPS, ale krytyka boli.... przykre.
- Witam. Pisze do was Ilona ... Chciałam troszeczkę sprostować bo jak zwykle z nudy doprawiacie człowiekowi rogi i dopisujecie coś czego nie ma ;] Jestem pełnoletnia a ,,gruba szyja'' to po prostu strasznie mi się u konia podoba tak jak wy mogłybyście napisać że szukacie konia łaciatego czy z rybim okiem..ma prawo mi się to podobać...nie zmieniam często koni bo te konie są moich znajomych ;]] ja tylko pomagam,wystawiam ogłoszenia czy udzielam inf -nie muszą być moje........kanał na yt nie ja usunęłam i wypraszam sobie jakiekolwiek uwagi bo wszystko to co piszecie to kłamstwo ,i nie wiecie jak jest wiec nie mówcie jak nie wiecie, jakoś wszyscy są zadowoleni z koni które im sprzedałam...klacz z hodowli-teraz skacze 145 i to bez ogłowia,tak samo z moim 1 koniem. A ty nie kłam z tymi piruetami bo wrzuce ten filmik i zobaczymy ze tak nie jest kłamczucho...wsadź swoją super jazde to się też pośmiejemy... A rozpieszczona nie jestem mam małą stajenkę przerobioną na końską..i od 3 lat sama utrzymuje swoje konie i wszystko przy nich robię i załatwiam nikt kto mnie zna nie powiedział by tak. A jak kupujecie konie ze stadnin czy innych osób jak sprzedają po 10konie miesiecznie to ich nie nazywanie rozpieszczonymi i ze zmieniają konie jak rękawiczki...czasem trzeba coś zarobić...albo poprostu ktos szuka konia dla siebie i się nie zgrał z tym koniem to po co ma na siłe trzymać konia który jest dla cb nie odpowiedni..lepiej niech komuś innemu da zadowolenie...tyle odemnie...pozdro Serdecznie pozdrawiam
klapcio89   Walczący z cieniem...
28 listopada 2012 20:24
Wędzidło bezogłowiowe?? 🤔
Oświećcie mnie, chyba jakaś niedouczona jestem  🤔
http://ogloszenia.re-volta.pl/inne/szczegoly/8746
A za dwa konta na forum to chyba ban jest? 🙂

klapcio89, było o tym kiedyś na r-v już:

To nie moje konto tylko kolezanki.mam prawo sie bronic
28 listopada 2012 20:32
shilton dzięki  🙂
Powiem szczerze siedzę tyle w jeźdźiectwie, a pierwszy raz się z tym spotykam  😡
Człowiek uczy się całe życie :P

Edit: dziwne że akurat dzisiaj koleżanka założyła sobie konto...  🤔
lacros, Ty to masz prawo swoje racje powiedzieć, a inni to już nie mogą, co?! Tylko żałosne, że niektórzy krytyki przyjąć nie umieją 😉 Dla mnie to co szanowna ilona zrobiła z moim koniem jest nie do przyjęcia i mam również prawo wyrazić swoje zdanie tutaj.

klapcio89, dokładnie. Bardzo dziwne.. Ale to może i to pełnoletnie, ale za grosz wyczucia nie ma 😉
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
28 listopada 2012 20:41
Nie udało mi się nic o tym bezogłowiowym wędzidle znaleźć na rv, może mnie ktoś oświecić jak ono działa?
28 listopada 2012 20:49
Dzięki budyń mnie wyszukiwarka wypluła tylko post klapcio89
28 listopada 2012 20:54
Niezły patent 🙂 Chodź dalej jakoś nie umię sobie wyobrazić jak to się trzyma na koniu  😜
ja chyba też nie -.-
Biczowa, na rv się świat nie kończy, ja wstukałam frazę "wędzidło bezogłowiowe" w googla i akurat wyskoczył revoltowy wątek 🙂
klapcio89, mi też ciężko, wydaje się, jakby koń mógłby to bez problemu wypluć memlając chwilę ozorem, mimo że ten pasek niby trzyma.
zacznę od początku bop nie będzie mnie shilton oczerniać....

Ja nauczyłam ole wszystkiego,u mnie 1 raz skakała wszystko się odemnie dowiedziała

ja znalazłam lanviego na sprzedaz..i dzieki mnie go ma

póki sama na nim jezdziłam było ok...potem ola chciala sobie nabyć przyjaciół w THK i wsadzała na lanviego kazdego..a ten kon nie jest profesorem on ma swoje przyzwyczajenia..

sama chciała go sprzedac bo sobie z nim nie radziła i krzyczała do niego sprzedam cie! potem poprosiła mnie o sprzedaż zarządając ceny 50tys za konia chorego...

coś jej odbiło gdy jej mama mnie polubiła..bo ja u niej w domu byłam bo mnie zaprosiła a potem jej 2 dni nie bylo i siedziałam sama w jej domu to rozmawiałam z jej mamą..wkońcu stwierdziła że mam zamiar odebrać jej mame..od tego czasu się zaczeło...zacxczeła włamywać mi się na fb i na yt usuwając wszystkie filmy które sama mi dała,..potem gdy ja odeszłam ze szkoły ona też koń stał 2 mies..ona w wawie on w poznaniu...kon nie wychodził ani na chwile przez 2 mies. stwierdziła że go juz nie chce i zeby mama go sprzedawała .kon dostał 5h kolki..onA PRZYJERCHAŁA..ZOBACZYŁA I poszła do szkoły a inne dziewczyny w podkoszulkach w listopadzie oprowadzały go przez 4h koń kładł się co 2m i owies mu wylatywał przez nos..ona go nie tkneła..gdy po tych godzinach skopiowałam jej artykuł na temat kolki wkoncu zdecydowała się zawołać weterynacza..po 2 mies stania i bardzo ciezkiej kolce wzieła go na skoki i szybki galop na hale...kon jej nie chciał przeskoczyć 20cm...zapytajcie sie kogokolwiek z pzs czarnków kto wtedy był czy tak nie było... najlepiej jej było zrzucic całą wine n a mnie...tylko olu ja mam świadków i zdjęcia jak chodził podemna a jak pod toba...i gdy ja byłam kon był w dobrej kondycji a potem tylko żebra ..ona robi ludziom wode z mózgu..wszyst,kmich bierze na litość jakoa to ona biedna..jak to ma w zyciu źl;e...każdy się na niej przekonywał, jak jej przyjaciółka której ukradła kulcz do domu i nie chciała oddać,ukradła jeszxcze cos..dopiero po 2 dniach oddała..i jakiegoś kota co duzo kosztował,,juz nie pamietam..wszyscy w pzs wiedza o niej...mozecie sie popytać...każda z jej przyjaciółek tak konczy..załuje ze ją poznałam,że jej za darmo pomagałam,ze ja uczyłam..teraz przez nia mam same problemy i opinie..a świetnie nie jeżdże..jestem samoukiem..robie wiele błędów...ale nie tak jak widzicie przez pryzmat lanvestera bo siedział na nim każdy komu ola chciała się przypodobać..a to nie kon szkółkowy..całyczas robiła długi,u weta u kowala w taxi a ja musiałam za nia spłacać... ja sama sobie utrzymuje konie i żaden nie był w takim stanie jak on... a karego to moja wina...i załuje ze sie tak stało ale za bardzo się zajełam pomoca oli zeby bardziej pomyslec o karym...ale poprostu nie wyszło tak jak planowałam..moja sprawa na co wydałam kase i co sie działo..a kasa oddałam na szczytny cel..na pomoc..moja sprawa na co...

tu zdj lanviego ze mną: --

a tu zdj Pana Tadeusza nad przeszkodą 145 :

i w kłusie:
Co za stek bzdur! Ja piernicze, większych naprawdę nie czytałam dawno! Ty weź się dziewczyno idź leczyć! Ty mnie nauczyłaś jeździć? chyba śnisz sobie.. pierwszy raz skakałam u ciebie.. no chciałabyś.. wielka pani trener... z tą kolką też wyssałaś sobie z palca! przecież to jasne, że jakbym wiedziała, że koń ma kolkę to bym do szkoły nie poszła! ty jesteś naprawdę chora.. co by nie napisać - weź idź się leczyć... Jak żeś zwiała ze szkoły, bo karego zabrali to kto za taksówkę płacił?! pewnie, że ja! co ty sklerozę masz?! ja nie wierzę, co ty za bzdury tu wypisujesz.... koń stał w boksie.. choroba, no choroba...
Matko - kto mi ukradł klucz do domu? pierwsze słyszę!!!!!! Pomagałam Oli, wrzucała każdego na niego ... weź naprawdę idź do psychologa..
Argumentow brak,jak ktos bedzie chcial to podam nr tel do masy osob ktore byly swiadkiem wszysjtkiego co powiedzialam albo do weta jak go ledwo odratowal ;-)
Wet, ktory go ledwo odratował? czy ty jesteś normalna?!
Hmm, ale to jest chyba wątek pt.: Zadziwiające, nietypowe ogłoszenia?
Może dałybyście już sobie spokój z tym wzajemnym opluwaniem? Takie sprawy załatwiajcie sobie w cztery oczy! Nie wszyscy maja ochotę czytać te bzdury!  😤 😤
28 listopada 2012 21:37
Budyń nie kończy ale jakoś re volcie ufam bo same zdjęcia sobie znalazłam już w necie 🙂
czesc offa zostala usunieta, kolezanka ilona dostanie 3 juz bana, a shilton, ostrzezenie, jesli dalej bedzie offowac.
no no no...czego ja sie tu dowiaduje...pieknie olcia...nie dosc ze klamiesz i to na forum to jeszcze obrazasz innych a to nie jest mile...a tak przy okazji to pozdrawiam wszystkich...nowa tu jestem ale jak sie dowiedzialam co sie tu dzieje to sie wkurzylam...powiedz ola kto sie zajmowal twoim koniem ktory mial kolke i mogl tego nie przezyc?tak ja!!!i wiedzialas ze ma kolke bo jak rano bylas w stajni u niego to nie chcial watac i byl spocony...nie mial sily...ty pojechalas do szkoly a do mnie p.maria przybiegla ze lanvi ma kolke i mam cos zrobic...
a kiedy ty sobie pojechalas do domu na baaaaaaardzo dlugi czas i lanvi rozwalil sobie luk brwiowy to kto sie nom zajal?kto go karmil i wypuszczal zeby chodzil?
ten kon byl przez ciebie zaniedbany...jak tu przyjechal byl piekny...potem zaczal tracic miessnie...zaczal sie bac...kazdego atakowal tylko mi pozwalal potem do siebie podejsc i sie poglaskac...a co do ilony...tez mialaM z nia sprzeczki...ale znam ja dluzej...wiem jaka jest i wiem ze zadnemu koniowi krzywdy nie zrobilaby...i tez przy okazji bylam swiadkiem jak mowilas ze cgcesz sprzedac lanvestera...najpierw za 50 tys a potem za 20...i nawet jak lanvi cie nie sluchal to krzyczalas do niego ze ja nie zacznie normalnie sie zachowywac to go sprzedasz...a co do kasy to juz sie odzywac nie bd...a juz nie wspomne o rzeczach ktore nagle zginely po twoim wyjezdzie z internatu...i teraz poczuj sie tak jak poczula sie ilona...

a wam powiem dziewczyny ze znam wlascicielke lanviego i ilone...mieszkalam z nimi w pokoju wiec naprawde wiem co mowie...
pozdrawiam wszystkich🙂
 ciagniecie offa, rejestracja dla zadymy
28 listopada 2012 22:38
Bardzo fajnie że znasz, gucio to nas, skończ OT
kolejny anonimek zarejestrowany dzisiaj... jak miło... aaaale  🚫
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ciagniecie offa
Gdzie nietypowe ogłoszeniaaa 🤔wirek:

p.s. Dziwne, że styl pisania ten sam, yhm.
[POST USUNIETY PRZEZ MODERACJE]
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] jedyny post od momentu rejestracji- od razu offowy i zadymiarski
przez chwile bylo prawie że zabawnie jak sie nastolatki blotem obrzucaly, ale teraz to juz sie zrobilo naprawde nudne i zenujace, uciszyc to towarzystwo wzajemnej adoracji  😀iabeł:

moderacja sobie radzi, a takie posty rowniez ciagna offa

spoko loko, juz sie nie wcinam  👍
desire   Druhu nieoceniony...
28 listopada 2012 22:54
http://allegro.pl/para-koni-ogier-klacz-zrebna-usg-i2798096510.html  nie zdziwiłabym się gdyby to braciszek ją pokrył skoro razem wychodzą..  🤔wirek:
desire, w ogloszeniu jest napisane, ze jest zazrebiona ogierem zimnokrwistym, ale faktycznie dziwne jest trzymanie klaczy razem z 2,5letnim ogierem...
desire   Druhu nieoceniony...
28 listopada 2012 23:01
stillgrey, napisać to ja też  mogę wiele różnych rzeczy 😉  i nie wierze jakoś w tego zimnokrwistego ogiera..  🤔
no bo PADNĘ !!! Olu co za brednie...

Wiecie co... tłumaczy się winny, Olu wstaw filmiki z kulejącym Lanvesterm jak go męczysz !!! taka z Ciebie właścicielka... no pochwal się tym .
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ciagniecie offa
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się