Korci ten Jadeit kurde ;/
ale dylemat mam heh
ile on daje diamentów w miesiącu? Wiesz może?
Kupon za umieszczenie konia w schronisku dostajemy gdy ma wiecej niz 25 czy 30 lat ?
Cierp1enie, to jest raczej losowe, spytaj Bay najlepiej 😉
Kupon za umieszczenie konia w schronisku dostajemy gdy ma wiecej niz 25 czy 30 lat ?
30 lat i chyba nie za umieszczenie w schronisku, tylko w niebie
ale nie w schronisku! musi zdechnąć i dopiero można go wysłać do nieba.
Cierp1enie, ja mam Jedeita, wystawiam go codziennie na zawody i bardzo często przynosi mi diamenty, i to nie tylko po jednym
dostałam boskiego! 🏇 byłam pewna, że trzeba zebrać wszystkie karty, a okazało się, że tylko te z puzzli 😉 ale nadal będę polować na kartę z dzikim koniem. wybrałam Marsa.
ko może mi zarezerwować dwa boksy z lekcjami co najmniej 58 bo mam dwa konie do przygotowania do GP jeden ma UM już 1159 a drugi dopiero 350 i chce go w jeden dzień podnieśc do 1200 poratuje ktoś ?? MOgę za to podarowac drobiazg z CR z CR
calore - gratulacje! 🙂
aszka - u mnie lekcje 56, mam 2 wolne miejsca
prestiż -223
Nazwa ośrodku FlowersLand
Szukam oferty pokrycia klaczy FIORDZKIEJ czystym fiordem o PG powyżej 505 i BLUP=100 ! ! !
Bleee, wpadły mi dziś dwie diamentowe - dynia i 5-ty żywioł. Trochę liczyłam na dzikiego, ale cóż.
dwie diamentowe jednego dnia ? szczęściara !
Ma ktoś może wodę młodości? Dam klepsydrę 😀
A jaki masz nick? to się wymienimy 🙂
wabankowa, pierwsze dwie od początku promocji, wcześniej wydałam 13 kuponów na zestawy i ani jednej :P Więc i tak dobrze, że cokolwiek wpadło, bo nie liczyłam na to :P Poza tym jedna diamentowa kupiona, więc się nie liczy 😀
Mam na wymiane na com
Dynia
Ro
na to samo na PL
Po ile chodzą kupony ?...Bo chce sprzedać,a nie orientuje się 😉
patrz na konie 30letnie, ale koło 160tys
wystawiłam pokrycie i zaakceptował je ktoś, kto kupił moją klacz - matkę tego ogiera 😁
Wymieniłam Zestaw Harmonii na RO 🙂 Teraz mam 3 RO, a w poniedziałek zamienię je na 3 OM 😜
Zmiana planów 🙂 sprzedam 1 RO za kupon 🙂. Polecam, bo można sobie zamienić RO na OM i zaoszczędzić dwa kupony 🙂.
Kurcze, brakuje mi jednej brązowej karty do OM i za chiny ludowe nie mogę jej zdobyć 😵
edit: Ma ktoś może Kamień Filozoficzny na sprzedaż bądź wymianę za coś? :kwiatek:
ma ktoś wolny boks z lekcjami po 60 eq? będę robić Nokotę do GP i zależałby mi bardzo. ja mam 59 eq w swoim ośrodku 🤔 do jutra byłaby całkowicie wytrenowana
Ja mam KF 😀
Mi tylko brakuje diamentowych 😀 i jakoś wątpię że uzbieram 😀
Jedyny chyba plus to przywilej wampira :P
za RO po niecałej minucie xD
Twoja propozycja wymiany została zaakceptowana. Do Twojego konta dodano: 1 x Objęcia Morfeusza!
i kolejne 🙂
Twoja propozycja wymiany została zaakceptowana. Do Twojego konta dodano: 1 x Objęcia Morfeusza!
wymienię kupon na RO !
Na com mam 2 passy do wymiany na 2 kupony na pl.
wabankowa, chętnie zamienię RO (a nawet 3) na kupon(y), ale mogę dopiero w poniedziałek 🙁