nikt nie ma wolnego boksu z lekcjami po 60 eq? baardzo mi zależy :kwiatek: dam coś z CR, koń będzie zrobiony jeszcze dzisiaj, bo chce go wystawić od razu do GP trail
Pandora's Box
x 1
Helios' Ray
x 2
Apollo's Lyre
x 1
Achilles' Heel
x 1
Medusa's Blood
x 1
Potrzebuję 3 osób posiadających multikonto, aby przenieść powyższe przedmioty z konta OmNomNom na konto avirra.r na .COM! 🙂 Oferuję każdej Puszkę pandory! (oczywiście nie na podstawowe konto i multikonto, tylko na główne konto- czyli mam 3 puszki do rozdania) 😉
wabankowa, chętnie zamienię RO (a nawet 3) na kupon(y), ale mogę dopiero w poniedziałek 🙁
jak się nikt inny nie zgłosi to spoko 😉
z chęcią bym wzięła 3 ale 8 kuponów poszło na projekty do czarnej perły i tylko ten jeden mi został 😉
Kupiłam konia 273 um i 907pg ale nie popatrzyłam i nie jest kurde czystej krwi...jak myślicie opłaca się mu dawać dynie ? i trenować do GP? Czy kupić czystej krwi?
Szukam ogiera Quarter Horse czystej krwi do pokrycia mojej klaczy Quarter Horse, również czystej krwi. Interesuje mnie ogier z PG powyżej 680. Niestety, na ofertach stanówek nic nie ma ciekawego.
Jiska a jaka mieszanka ras ? bo możesz do GP western jak coś 😉
Już nie aktualne sprzedałam 🙂
Chce ktoś dołączyć do hodowli holsztynów? Wróciłam do gry i kupiłam klacz i już mam 9 holsztynów wszystkie koło 911PG... nie orientuje się nawet teraz czy to dużo jak laik :C Więc jak ktoś chce dołączyć to zapraszam :kwiatek:
Zamienię HOP na RO :kwiatek:
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=12575795 😀 mój dzisiejszy zjadacz czasu. mam nadzieję, że wygra GP Trail 😅
wabankowa, pokaz projekty🙂
Pandora's Box
x 1
Helios' Ray
x 2
Apollo's Lyre
x 1
Achilles' Heel
x 1
Medusa's Blood
x 1
Potrzebuję 3 osób posiadających multikonto, aby przenieść powyższe przedmioty z konta OmNomNom na konto avirra.r na .COM! 🙂 Oferuję każdej Puszkę pandory! (oczywiście nie na podstawowe konto i multikonto, tylko na główne konto- czyli mam 3 puszki do rozdania) 😉
+ czy ktoś wymieni się za którąś z poniższych rzeczy za wodę młodości i klepsydrę kronosa na angielskim howrse? (i nie, poniższa lista to nie jest wszystko co mam, reszty mi po prostu szkoda)
Black Orchid
x 2
Ploutos' Parchment
x 1
Philotes' Stroke
x 1
Poseidon's Horseshoes
x 2
Apollo's Lyre
x 2
Medusa's Blood
x 1
Pandora's Box
x 1
Helios' Ray
x 1
Croesus' Fortune
x 1
Helio's Ray
x 1
Achilles' Heel
x 1
Ewentualnie za wodę i klepsydrę na angielskim, a na polskim:
Puszka Pandory
x 1
Czarna Orchidea
x 1
Promień Heliosa
x 1
Fortuna Krezusa
x 1
Oddam:
Diament
x 6
Promień Heliosa
x 5
Czarna Orchidea
x 2
Puszka Pandory
x 2
Zwój Plutona
x 1
Pięta Achillesa
x 1
Fortuna Krezusa
x 1
Kamień Filozoficzny
x 1
PISZCIE NA PW. Tutaj nie zaglądam 😉
[quote author=malinowaa link=topic=49169.msg1577960#msg1577960 date=1352389259]
Pandora's Box
x 1
Helios' Ray
x 2
Apollo's Lyre
x 1
Achilles' Heel
x 1
Medusa's Blood
x 1
+ czy ktoś wymieni się za którąś z poniższych rzeczy za wodę młodości i klepsydrę kronosa na angielskim howrse? (i nie, poniższa lista to nie jest wszystko co mam, reszty mi po prostu szkoda)
Black Orchid
x 2
Ploutos' Parchment
x 1
Philotes' Stroke
x 1
Poseidon's Horseshoes
x 2
Apollo's Lyre
x 2
Medusa's Blood
x 1
Pandora's Box
x 1
Helios' Ray
x 1
Croesus' Fortune
x 1
Helio's Ray
x 1
Achilles' Heel
x 1
Ewentualnie za wodę i klepsydrę na angielskim, a na polskim:
Puszka Pandory
x 1
Czarna Orchidea
x 1
Promień Heliosa
x 1
Fortuna Krezusa
x 1
[/quote]
Woda nieaktualna! Jakiś naiwniak wymienił się za 2 diamenty. 🤣
siwek śliczny, ale ta tylna noga nie bardzo mi pasuje
Sprzedam HOP na COM za kupon na PL 😅
kupiłam sobie na com zestaw kart i co ? diamentowa a w niej dynia, z racji tego ze mam wymieniłam i przyszła ta pod przywilej wampira 🙂
Mam problem, bo nie wiem, którego boskiego wziąć 🙄 Szafira, Jadeita, czy może Ametysta - wtedy dostanę jeszcze diamenta za całą kolejne koni szlachetnych. 🙄
Ja właśnie wywaliłam kolejne 2 kupony licząc na jakąkolwiek diamentową, bo brakuje mi 4 i lipa. Tyle dobrego, że wpadła karta z RO, ale i tak ech.
Ja wzięłam Jadeita 🙂 fajny jest 🙂
ale najlepszy Szafir
Czy ktoś wymieni się za którąś z poniższych rzeczy za Klepsydrę na angielskim howrse? (i nie, poniższa lista to nie jest wszystko co mam, reszty mi po prostu szkoda)
Black Orchid
x 2
Ploutos' Parchment
x 1
Philotes' Stroke
x 1
Poseidon's Horseshoes
x 1
Apollo's Lyre
x 2
Medusa's Blood
x 1
Pandora's Box
x 1
Helios' Ray
x 1
Croesus' Fortune
x 1
Helio's Ray
x 1
Achilles' Heel
x 1
Ewentualnie za klepsydrę na angielskim, a na polskim:
Puszka Pandory
x 1
Czarna Orchidea
x 1
Promień Heliosa
x 1
Fortuna Krezusa
x 1
+ Ma ktoś może na .com diament na zbyciu? 🤣
Sprzedam 2xzestaw hery lub 2xzestaw harmonii za 3 kupony (do lekkiej negocjacji, 1 kupon może być też wymienny na eq, więcej nie bo dosyć pilnie potrzebuję kuponów)
Nie ma nikt ochoty na jednorożca? 😉 Usilnie próbuję zebrać kupony do jutra, kiedy to będą karty w CR...
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=12596390http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=12596391
Chce ktoś 4 RO za 3 kupony? 😉
Sprzedałam Dunce RO i OMy, wydałam kupony na karty i oczywiście nadal brakuje mi 3 diamentowych do końca 🙄 Niby został jeszcze tydzień, ale znając moje szczęście nie trafię ich za logowanie/zawody 🙁
Rzeczy z CR mam bardzo dużo, ale skończyło mi się Konto Pegaza, więc nie mam wymian 🙄 Co za świat 🤣
wymienię za przedmioty na pl 😉
Philotes' Stroke
x 5
Black Orchid
x 5
Helios' Ray
x 4
Pandora's Box
x 3
Ploutos' Parchment
x 2
Harmony Pack