CzarownicaSa , pluszak śliczny 😍 Mam pytanie. Czy ktoś wie jak zrobić taką oto cudowną zawieszkę w kształcie Saturna. Kulka jak kulka, ale ta obręcz... Może ktoś byłby w stanie coś takiego zrobić? 😉
Postanowiłam w tym roku wszystkie prezenty gwiazdkowe wykonać metodą decoupage. Przeczytałam kilka instrukcji i nie wydaje się to specjalnie skomplikowane... A wlasnie, moze jest w tym jakiś haczyk?;d Robił ktoś coś kiedys tą metodą (planuje zakupić na allegro różne przedmioty do ozdabiania, a że prezentów mam do zrobienia dla ok 15 osób, to troche roboty będzie) i moze coś poradzić? 🙂
Dzięki dziewczyny. Hobbystycznie i po znajomych. No i dla siebie też 🙂. Szkole się na wykonywanych rzeczach 😀. Od X lat wybieram się na kurs no i tak zostało do dziś...
Hej, czy ktoś może mógłby polecić dobrą książkę lub czasopismo z wzorami do szydełkowania? I z ubraniami i z rzeczami mniej typowymi, plus jakieś tradycyjne wzory typu obrusy- nie musi być wszystko w jednym. Dla osoby zaawansowanej, nie od zera. Będę wdzięczna 🙂
To może i ja przedstawię moje wyroby 😉 A dokładniej pierniczkowe kucyki. No... może tak nie do końca z piernika ale chodziło raczej o efekt wizualny niż smakowy 😁 Kucyki są z masy plastycznej, do tego jakieś wstążeczki, rafia, cyrkonie 🙂 W zeszłym roku jako ozdoby choinkowe cieszyły się sporym zainteresowaniem więc powstało sporo wersji kolorystycznych, niestety zdjęcia mam tylko takie 😉 Tegoroczne wyroby 😉 :
Postanowiłam w tym roku wszystkie prezenty gwiazdkowe wykonać metodą decoupage. Przeczytałam kilka instrukcji i nie wydaje się to specjalnie skomplikowane... A wlasnie, moze jest w tym jakiś haczyk?;d Robił ktoś coś kiedys tą metodą (planuje zakupić na allegro różne przedmioty do ozdabiania, a że prezentów mam do zrobienia dla ok 15 osób, to troche roboty będzie) i moze coś poradzić? 🙂