DIY - zrób to sam

zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
22 października 2012 15:53
CzarownicaSa kopytka - zrób mu kopytka  😍
Wyszedł bardzo fajnie 🙂
Czarownica obłędny  😍
Jakby miał jeszcze kopytka i może trochę inną grzywę( np. na irokeza) i ogon to byłby taki konik z marzeń 😀
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
22 października 2012 16:47
Kopytka ma, ale nie pomyślałam, żeby zrobić czarne, a nie białe 😁
Spoko, to prototyp, będą kolejne 😀iabeł: Pomyśli się nad tym irokezem 😁
23 października 2012 19:55
Hot Fixy na czapeczkach dla koni i na koszulce polo 🙂
Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
25 października 2012 09:30
CzarownicaSa, moim zdaniem jest idealny 🙂 Może faktycznie brakuje kopytek, ale reszta jest świetna. Gratulacje!
🙂
CzarownicaSa , pluszak śliczny  😍
Mam pytanie. Czy ktoś wie jak zrobić taką oto cudowną zawieszkę w kształcie Saturna. Kulka jak kulka, ale ta obręcz... Może ktoś byłby w stanie coś takiego zrobić?  😉
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
26 października 2012 18:55
Moje ostatnie dzieło. Zdjecie autorstwa forumowej Baffinki
jaka żaba 😍
28 października 2012 17:09
żaba jest przecudna 🙂
A my dzisiaj z mężęm świrowaliśmy z dynią. Ja kulinarnie on artystycznie 🙂
Zorilla piękna koszula!  🙂
Postanowiłam w tym roku wszystkie prezenty gwiazdkowe wykonać metodą decoupage. Przeczytałam kilka instrukcji i nie wydaje się to specjalnie skomplikowane... A wlasnie, moze jest w tym jakiś haczyk?;d Robił ktoś coś kiedys tą metodą (planuje zakupić na allegro różne przedmioty do ozdabiania, a że prezentów mam do zrobienia dla ok 15 osób, to troche roboty będzie) i moze coś poradzić? 🙂
Zorilla super! A teraz pochwal się jak to zrobiłaś 🙂
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
29 października 2012 18:41
rico moja 9-letnia siostra bawi się teraz w decoupage i nawet jej wychodzi, więc raczej nie jest to trudne  😀

Zorilla super koszula!
kujka   new better life mode: on
29 października 2012 18:45
Zorilla, Ty sie jakos szkolisz, ze tak pieknie szyjesz, czy to hobbystyczna sprawa zupelnie? swietna ta koszula!

CzarownicaSa, super konik!
deborah   koń by się uśmiał...
29 października 2012 19:08
Strzyga, mega!
Dzięki dziewczyny. Hobbystycznie i po znajomych. No i dla siebie też 🙂. Szkole się na wykonywanych rzeczach 😀. Od X lat wybieram się na kurs no i tak zostało do dziś...
muszę zrobic 😉
30 października 2012 18:44
fruity_jelly, Deborah - dzięki. Też mi się podoba =)
teraz moda na pandy, ale ja bym takiego żabolca na łeb sobie zasadziła 😁
Strzyga, super!
30 października 2012 20:39
fruity_jelly - ja zawsze lubiłam żaby. Może dlatego, że moja dzielnica nazywa się Żabianka 😀

sznurka - dzięki =)
30 października 2012 21:00
monisiaxp no to juz wiem co uszyję dla moich kociaków . Fajny sposób  😀
cieciorka   kocioł bałkański
31 października 2012 21:39
Hej, czy ktoś może mógłby polecić dobrą książkę lub czasopismo z wzorami do szydełkowania? I z ubraniami i z rzeczami mniej typowymi, plus jakieś tradycyjne wzory typu obrusy- nie musi być wszystko w jednym. Dla osoby zaawansowanej, nie od zera. Będę wdzięczna 🙂
In.   tęczowy kucyk <3
31 października 2012 22:12
cieciorka, polecam zarejestrowanie sie na ravelry.com i korzystanie z ich bazy wzorow - tysiace darmowych wzorow na wszystko, co sobie wymyslisz 😉
Szukam doświadczonej osoby, która podjęłaby się wykonania szalika o dosyć skomplikowanym wzorze (gwiazdy). Może znacie kogoś godnego polecenia?
cieciorka   kocioł bałkański
31 października 2012 23:58
In., ale chodzi o prezent, dlatego zależy mi na czymś materialnym 😉 Ale dzięki za cynk 🙂
No to i ja się dodam ze skarbami jesieni 🙂 Prosta rzecz a wygląda przepięknie
To może i ja przedstawię moje wyroby 😉 A dokładniej pierniczkowe kucyki. No... może tak nie do końca z piernika ale chodziło raczej o efekt wizualny niż smakowy  😁 Kucyki są z masy plastycznej, do tego jakieś wstążeczki, rafia, cyrkonie 🙂 W zeszłym roku jako ozdoby choinkowe cieszyły się sporym zainteresowaniem więc powstało sporo wersji kolorystycznych, niestety zdjęcia mam tylko takie 😉 Tegoroczne wyroby  😉 :

dragonnia   "Coś się kończy, coś się zaczyna..."
16 listopada 2012 17:50
Postanowiłam w tym roku wszystkie prezenty gwiazdkowe wykonać metodą decoupage. Przeczytałam kilka instrukcji i nie wydaje się to specjalnie skomplikowane... A wlasnie, moze jest w tym jakiś haczyk?;d Robił ktoś coś kiedys tą metodą (planuje zakupić na allegro różne przedmioty do ozdabiania, a że prezentów mam do zrobienia dla ok 15 osób, to troche roboty będzie) i moze coś poradzić? 🙂

Ja działam w decu. Pisz na PW jak masz pytania.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się