Re-voltowe Lobby Biuściastych

Gillian   four letter word
26 września 2012 22:07
Jeju, ale jestem zadowolona! zreszcie znalazłam coś co na mnie pasuje i jest ładne! zupełnie przypadkiem 🙂 Raaany, jaki to komfort założyć fajny stanik i nie martwić się, że wygląda kiepsko, nie musieć się garbić i chować po kątach  😜
Ja mam tak mały biust,że chyba nigdy nie znajdę odpowiedniego cycnika... 🤔wirek:
o ja...!! Kupiłam w ciemno ten biustonosz sportowy shock absorber i normalnie szok! Mój biust w żadnym biustonoszu nie wyglądał tak dobrze jak w tym czymś bez fiszbin  🏇 Troszkę chyba jest przyciasny pod biustem, albo to kwestia przyzwyczajenia, ale generalnie ON TRZYMA cycki  😁 Ciekawe czy będzie wygodny w użytkowaniu, bo na razie tylko go przymierzyłam. Jeśli tak to zamawiam kolejny tej firmy  💃
akzzi daj linka 🙂
cieciorka   kocioł bałkański
18 października 2012 20:17
Jiska, https://www.google.pl/ :kwiatek:
Dzięki 😎  dla Twojej wiadomości są dwa modele tego stanika oba prawie w ogóle się nie różnią,głównie tym,że na metkach jest inna literka ...dlatego chciałam, żebyś podała bezpośredni link do tego co ty masz. 🙄
18 października 2012 20:41
Nie mam żadnego SA, pewnie chodzi ci o akzzi. Zaskoczę cię, ale wiem, że różnica między modelami, jednak z tego co czytałam, różnica jest jednak dość zasadnicza na korzyść nowszej wersji, a nie tylko w nazwie. Nowy model, to oczywiście ten z eNką w nazwie, ale nawet jak kupujesz nigdy nie wiesz, co kupisz bo i sprzedawcy nie zawsze wiedzą, co sprzedają.
Jest N109 i B109...Dlatego chciałam wiedzieć dokładnie jaki masz. Nie musiałaś od razu odpisywać w ten sposób. 😉
18 października 2012 21:48
Po raz drugi napiszę: nie mam żadnego 😲
cieciorka z góry przepraszam...w ogóle nie skumałam o co chodzi.  🙇 Moja choroba mnie już wykańcza,jeszcze raz sory 🙂 ładnie ja zakręcona jestem 🙄
Jiska ale Ci się osoby pomyliły  😁 To ja pisalam, że zakupiłam SA. Dokładnie ten model: http://allegro.pl/ukrysi-shock-absorber-biustonosz-sportowy-65c-ball-i2708599440.html, a teraz chcę zakupić coś mniej zabudowanego i myślę o takim:
http://allegro.pl/shock-absorber-multiway-biustonosz-sportowy-75d-i2675878628.html 
Za to kompletnie  nie wiem o czym pisałyście o tych eNkach  🤔
ten biustonosz sportowy shock absorber  ma dwa tak jakby modele...N108 i B109 o czym mało osób wie 🙂
I ten model jest gdzieś określony? na metce?
dzięki, bardzo fajne porównanie. I przynajmniej ktoś mnie podbudował, że to nie mój biust jest taki beznadziejny, a te biustonosze sportowe jak np. Gatty. Chciałam go sobie kiedyś kupić do chodzenia po domu, ale...no czułam się tak jakbym założyła bardziej przylegającą bluzkę, a nie biustonosz sportowy! 😵
19 października 2012 21:19
Ja mam 2 SA, ale chyba teraz skurzę się na panache, jest taki mniej pancerny i podobno tez świetnie trzyma. chociaz z SA jestem meeeeega zadowolona, mam juz chyba z 2 lata je i tylko ciut się rozciągnęły w obwodzie a tak to się świetnie trzymają, a nie wiem jak z panache, bo mam od nich jeden taki zwykły i jestem średnio zadowolona :/
19 października 2012 22:07
zonk, daj znać jak kupisz i opisz swoje wrażenia 🙂
Ja niestety też średnio oceniam swojego panache 🙂
Trochę się boje tych wysokich fiszbin, mam takie w panache i mi przszkadzaja, ale na bank pojde sobie wcześniej gdzieś zmierzyć, SA kupowałam w ciemno w necie, ale one są cale miękkie i troche mniejsze ryzyko  😁
25 października 2012 00:21
Wracając jeszcze do SA- jak wypada rozmiarówka? I czy ma któraś model inny niż 109? Szczególnie interesują mnie te z dodatkowym zapięciem.
SA ma male obwody!! Ja nosze normalnie 70, a SA musialam zamawiac 75, bo nie moglam w  nim oddychac! Ja mam 2 takie bez tego dziwnego paska materialu tuz nad biustem.

Natomiast odnosnie Panache, z ktorego nie bylam zadowolona i wczesniej pisalam, to wymienilam na miejszy obwod i jest rewelacyjny! Poza tym, ze skrzypi ta takie zapiecie na plecach, to jest bardzo, bardzo fajny i to on moim zdaniem jest bardziej pancerny przez te fiszbiny, niz SA.
też brałam w obwodzie o rozmiar większy, siostra przymierzała ostatnio w swoim rozmiarze i o mało się nie udusiła  😁
25 października 2012 19:17
Pandurska, dobrze wiedzieć- czy miseczki też wypadają odpowiednio mniejsze?
Teoretycznie biorąc większa w obwodzie trzeba wziąć mniejszą miseczkę, ja mam normalnie 70GG, a SA 75G i pasuje 😉
27 października 2012 00:30
Czyli zgodnie z teorią 🙂 I miski wypadają w miarę proporcjonalne w takim razie
cieciorka tez potwierdzam ta zaleznosc 🙂

Moze jeszcze dodam pare slow nt. Panache z perspektywy jogowej. W zadnej karkolomnej asanie, staniu na rekach itd. nie wypada mi biust ( 🙂😉 ) przez te fajne okalajace piersi miseczki, przy czym te dlugasne fiszbiny nie sa wyczuwalne, co uwazam za sukces.

SA odpadal w boju wlasnie przy staniu na rekach i roznych wariacjach, bo mimo wszystko cos tam sie lekko wysmykiwalo przez gore biustonosza 🙂😉
Ktoś pytał o staniki firmy Anita. Mam sportowy (extreme control). Przy dużym i nie najjędrniejszym biuście świetnie się sprawdza. Co prawda założenie go jest nieco kłopotliwe  😉
Nie sportowe też się sprawdzają przy naprawdę solidnych gabarytach. Mamę namówiłam na zakup i wreszcie wygląda dobrze.
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
02 listopada 2012 15:58
ad scislych SA - jak nosiłam jeszcze 65GG to SA tez zamowilam w takim rozmiarze. przez pierwszy miesiac zapinala mi go kolezanka, bo ja nie bylam w stanie przy tak scislym obwodzie. a potem rozciagnal sie tak, ze moglabym się nim dwa razy owinac  😁

Jesli ktoras z was ma rade jak "odskrzypic" wspomniane zapiecie, to bede baaaardzo wdzieczna.Moze jest jakis trick, w sensie zrobienia jakiejs inteligentnej podkladki, czy cos.. 🤔

Przez cały czas skrzypi? Czy np tylko na samym początku? Mi skrzypnie pary razy przez pierwsze 5 minut biegu, a potem cisza, niezależnie od tego co akurat wyprawiam z rękami.
ze sposobów na skrzypienie przychodzi mi tylko do glowy posmarowanie tlustym kremem tego zapiecia  😀

btw. jest rozowa wersja 'rakowa'

Edyta owszem skrzypi caly czas 🙁 Nie wpadlam na pomysl ze smarowaniem! Dzisiaj wyprobuje! 😀
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
03 lutego 2013 18:35
Panache wchodzi na wiosnę/lato z nowym kolorem  😍
Nie mogę się go doczekać
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się