Howrse gra :)

Żesz, jak ta promocja zżera rogi... Ledwo 14 zadanie kończę, a tu już 0 kuponów i rogów. Zużyłam już coś koło 20 ro, nawet nic dobrego z nich nie wypadło :| Nie dla mnie ta promocja, jeszcze połasiłam się na kupon, zaczęłam postarzać konia, ale nie monitorowałam zdrowia i zdechł mi w wieku 29 lat i 6 miesięcy...  😎
Watrusia, noga nogą, ale z kuponem już akurat zrobiłam  😁 za to szukam kogoś do przetrzymania na com 298 653 eq 😉
Strasznie się wkurzyłam, kiedy weszła aktualna promocja, bo kilka dni wcześniej był dziki w skrzyni skarbów i ja otworzyłam. A cos mi mówiło, zeby nie marnowac jej, bo bedzie niedługo cos lepszego, ale jednak nie poczekałam  😫.
hehe chciałam napisać że mogę, a napisałam nogę, literka mi się omskła   😁
wystaw mi jakiegoś konia za [s]298 876[/s] edit. za 299 035 dokładnie, ok? potem wystawię zwrotnego.
poprzednie piniaty były o niebo łatwiejsze, przynajmniej tak mi się wydaje. nie szło na nie aż tylko RO i kuponów. chyba były za łatwę i teraz podkręcili trochę poziom... przynajmniej odnoszę takie wrażenie. jeszcze 22 pkt i będę mieć 17 przeszkodę
Napewno były łatwiejsze, bo zużyłam około 5 rogów i zdążyłam, a teraz nie mam szans.
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
15 października 2012 20:31
Spróbuję po promocji znaleźć Skrzynię Skarbów w RO. Bo w Piniacie i tak nie mam szans na nią.. A szkoda kuponów i RO  🙄
Dementek, a jak nie będzie? Pamiętam, że też raz tak chciałam poczekać i się przejechałam, bo po promocji nic więcej nie było :P
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
15 października 2012 20:48
Ha, za 15 minut zacznę 14 przeszkodę... zastanawiam się, czy zużyć te 5 kuponów które mam i dobić do 16-17, czy sobie odpuścić i zostawić kupony na następną promocję.
ale zmaściłam :/ w wyzwaniu tytanów miałam 2 x pięta achillesa i konto pegaza i wzięłam następny poziom i koniec :/
mi się tym razem udało i zdobyłam objęcia, które wymieniłam na 2 kupony 🙂
dodatkowo dziś wymieniłam skrzydlatą laskę na nyxa
i 2 ro na nyxa 🙂

uff jeszcze 300pkt mi brakuje
o właśnie, laskę wymieni się na jednego nyxa max co nie? mam 3 laski i chętnie bym sobie wymieniła na nyxa właśnie, bo mam wagę, to potem do promocji 6 ro znowu będzie 😉
policzyłam, zużyłam max 18 ro w tej promocji 😉
Czy ktoś klika w nocy i mogłabym poprosić o klikanie? :kwiatek:
o właśnie, laskę wymieni się na jednego nyxa max co nie? mam 3 laski i chętnie bym sobie wymieniła na nyxa właśnie, bo mam wagę, to potem do promocji 6 ro znowu będzie 😉
policzyłam, zużyłam max 18 ro w tej promocji 😉

nom bo laska to 6 kuponów najwięcej, bo tyle ma nyx. Więc wolałam na nyxa wymienić, a potem na 6ro jak będę miała wagę 😀

ooo to mało zużyłaś - ja 28szt.
15 października 2012 21:23
[quote author=budyń link=topic=49169.msg1554589#msg1554589 date=1350330354]
Dementek, a jak nie będzie? Pamiętam, że też raz tak chciałam poczekać i się przejechałam, bo po promocji nic więcej nie było :P
[/quote]
To zaoszczędzę kupon  😁
Cierp1enie, no właśnie coś mało mi się wydaje, ale chyba dobrze policzyłam. do tego jakieś 3-4 kupony i sporo diamentów, ale tych mi nie szkoda 😉
mi diamentów też nie szkoda 😀
zużyłam tylko jedne kupon na ro, bo myślałam że lepszą nagrodę dostanę (o ja naiwna) i drugi kupon na kupno konia za kupon, bo kupiłam sobie klacz jednorożca za kupon, ale ma objęcia i 22lata 🙂 także zwróci się jak coś.
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
15 października 2012 21:38
Klika dziś w nocy ktoś na PL? :kwiatek:
oj ciężko z nocnym klikaniem dziś, bo u mnie też nikt dziś nie klika
dziwni ci ludzie na howrse. wystawiłam wymianę laska za nyxa. zaraz mam pw czy nie wymieniłabym na ro. potem że na ro i dwa konie z objęciami 🤔wirek: kolejne pw. ile za konia. piszę ża 500 + 1 albo 45k. to dziwne, bo on/ona dałby 10k, ale mam dać znać jak wytrenuję konia a on/ona będzie zbierać te 45k 🤔 to już druga albo trzecia osoba, która zbiera kasę na konia ode mnie 🤔
no dziwni są, do mnie laska czy nie dam jej ro, a ona mia da jakiegoś swojego konia (marne miała  :icon_rolleyes🙂
Czy ktoś ma może pożyczyć konia do drugiego zadania piętnastej przeszkody?
15 października 2012 22:43
dziwni ci ludzie na howrse. wystawiłam wymianę laska za nyxa. zaraz mam pw czy nie wymieniłabym na ro. potem że na ro i dwa konie z objęciami 🤔wirek: kolejne pw. ile za konia. piszę ża 500 + 1 albo 45k. to dziwne, bo on/ona dałby 10k, ale mam dać znać jak wytrenuję konia a on/ona będzie zbierać te 45k 🤔 to już druga albo trzecia osoba, która zbiera kasę na konia ode mnie 🤔

Ode mnie jedna osoba chciała odkupić konia, ale nie miała tyle kasy, ile chciałam i prosiła, żebym tego konia przetrzymała ,a ona go później kupi (ta, jasne; i tak on nie jest na sprzedaż). Teraz tego konia przerobię na kupon  😀iabeł:
Dementek, akurat ja mam całą zakładkę koni na sprzedaż, teoretycznie wystawiam je dopiero po wytrenowaniu 3 umiejętności, ale jak ktoś się zgłosi wcześniej to proszę bardzo, o ile za rozsądną cenę. no i też raz laska chciała konia zarezerwować.  po paru dniach go kupiła, bo uzbierała 😉
DeJotka, w sensie powyżej 40 lat? na com czy pl, bo mam na obu, ale do zwrotu po 10 dniach 😉
15 października 2012 23:00
calore- Nigdy więcej się nie odezwała  🤣 Miałam też propozycję kupna koni z KF za 500-3000eq. Szał ciał  😜
Dementek, akurat ja mam całą zakładkę koni na sprzedaż, teoretycznie wystawiam je dopiero po wytrenowaniu 3 umiejętności, ale jak ktoś się zgłosi wcześniej to proszę bardzo, o ile za rozsądną cenę. no i też raz laska chciała konia zarezerwować.  po paru dniach go kupiła, bo uzbierała 😉
DeJotka, w sensie powyżej 40 lat? na com czy pl, bo mam na obu, ale do zwrotu po 10 dniach 😉

na com,oczywiście,że do zwrotu,zaraz jak narzepuję to wystawię 😉
przypomnij jeszcze nick 😡
a on taki konik wędrowniczek jest, bo często trzeba do promocji mieć starego konia 😉
Djuron 😉
no właśnie sobie przypomniałam 😉 wystawiony.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się