Howrse gra :)
Żesz, jak ta promocja zżera rogi... Ledwo 14 zadanie kończę, a tu już 0 kuponów i rogów. Zużyłam już coś koło 20 ro, nawet nic dobrego z nich nie wypadło :| Nie dla mnie ta promocja, jeszcze połasiłam się na kupon, zaczęłam postarzać konia, ale nie monitorowałam zdrowia i zdechł mi w wieku 29 lat i 6 miesięcy... 😎
Watrusia, noga nogą, ale z kuponem już akurat zrobiłam 😁 za to szukam kogoś do przetrzymania na com 298 653 eq 😉
Strasznie się wkurzyłam, kiedy weszła aktualna promocja, bo kilka dni wcześniej był dziki w skrzyni skarbów i ja otworzyłam. A cos mi mówiło, zeby nie marnowac jej, bo bedzie niedługo cos lepszego, ale jednak nie poczekałam 😫.
hehe chciałam napisać że mogę, a napisałam nogę, literka mi się omskła 😁
wystaw mi jakiegoś konia za [s]298 876[/s] edit. za 299 035 dokładnie, ok? potem wystawię zwrotnego.
poprzednie piniaty były o niebo łatwiejsze, przynajmniej tak mi się wydaje. nie szło na nie aż tylko RO i kuponów. chyba były za łatwę i teraz podkręcili trochę poziom... przynajmniej odnoszę takie wrażenie. jeszcze 22 pkt i będę mieć 17 przeszkodę
Napewno były łatwiejsze, bo zużyłam około 5 rogów i zdążyłam, a teraz nie mam szans.
Spróbuję po promocji znaleźć Skrzynię Skarbów w RO. Bo w Piniacie i tak nie mam szans na nią.. A szkoda kuponów i RO 🙄
Dementek, a jak nie będzie? Pamiętam, że też raz tak chciałam poczekać i się przejechałam, bo po promocji nic więcej nie było :P
Ha, za 15 minut zacznę 14 przeszkodę... zastanawiam się, czy zużyć te 5 kuponów które mam i dobić do 16-17, czy sobie odpuścić i zostawić kupony na następną promocję.
ale zmaściłam :/ w wyzwaniu tytanów miałam 2 x pięta achillesa i konto pegaza i wzięłam następny poziom i koniec :/
mi się tym razem udało i zdobyłam objęcia, które wymieniłam na 2 kupony 🙂
dodatkowo dziś wymieniłam skrzydlatą laskę na nyxa
i 2 ro na nyxa 🙂
uff jeszcze 300pkt mi brakuje
o właśnie, laskę wymieni się na jednego nyxa max co nie? mam 3 laski i chętnie bym sobie wymieniła na nyxa właśnie, bo mam wagę, to potem do promocji 6 ro znowu będzie 😉
policzyłam, zużyłam max 18 ro w tej promocji 😉
Czy ktoś klika w nocy i mogłabym poprosić o klikanie? :kwiatek:
o właśnie, laskę wymieni się na jednego nyxa max co nie? mam 3 laski i chętnie bym sobie wymieniła na nyxa właśnie, bo mam wagę, to potem do promocji 6 ro znowu będzie 😉
policzyłam, zużyłam max 18 ro w tej promocji 😉
nom bo laska to 6 kuponów najwięcej, bo tyle ma nyx. Więc wolałam na nyxa wymienić, a potem na 6ro jak będę miała wagę 😀
ooo to mało zużyłaś - ja 28szt.
[quote author=budyń link=topic=49169.msg1554589#msg1554589 date=1350330354]
Dementek, a jak nie będzie? Pamiętam, że też raz tak chciałam poczekać i się przejechałam, bo po promocji nic więcej nie było :P
[/quote]
To zaoszczędzę kupon 😁
Cierp1enie, no właśnie coś mało mi się wydaje, ale chyba dobrze policzyłam. do tego jakieś 3-4 kupony i sporo diamentów, ale tych mi nie szkoda 😉
mi diamentów też nie szkoda 😀
zużyłam tylko jedne kupon na ro, bo myślałam że lepszą nagrodę dostanę (o ja naiwna) i drugi kupon na kupno konia za kupon, bo kupiłam sobie klacz jednorożca za kupon, ale ma objęcia i 22lata 🙂 także zwróci się jak coś.
Klika dziś w nocy ktoś na PL? :kwiatek:
oj ciężko z nocnym klikaniem dziś, bo u mnie też nikt dziś nie klika
dziwni ci ludzie na howrse. wystawiłam wymianę laska za nyxa. zaraz mam pw czy nie wymieniłabym na ro. potem że na ro i dwa konie z objęciami 🤔wirek: kolejne pw. ile za konia. piszę ża 500 + 1 albo 45k. to dziwne, bo on/ona dałby 10k, ale mam dać znać jak wytrenuję konia a on/ona będzie zbierać te 45k 🤔 to już druga albo trzecia osoba, która zbiera kasę na konia ode mnie 🤔
no dziwni są, do mnie laska czy nie dam jej ro, a ona mia da jakiegoś swojego konia (marne miała :icon_rolleyes🙂
Czy ktoś ma może pożyczyć konia do drugiego zadania piętnastej przeszkody?
dziwni ci ludzie na howrse. wystawiłam wymianę laska za nyxa. zaraz mam pw czy nie wymieniłabym na ro. potem że na ro i dwa konie z objęciami 🤔wirek: kolejne pw. ile za konia. piszę ża 500 + 1 albo 45k. to dziwne, bo on/ona dałby 10k, ale mam dać znać jak wytrenuję konia a on/ona będzie zbierać te 45k 🤔 to już druga albo trzecia osoba, która zbiera kasę na konia ode mnie 🤔
Ode mnie jedna osoba chciała odkupić konia, ale nie miała tyle kasy, ile chciałam i prosiła, żebym tego konia przetrzymała ,a ona go później kupi (ta, jasne; i tak on nie jest na sprzedaż). Teraz tego konia przerobię na kupon 😀iabeł:
Dementek, akurat ja mam całą zakładkę koni na sprzedaż, teoretycznie wystawiam je dopiero po wytrenowaniu 3 umiejętności, ale jak ktoś się zgłosi wcześniej to proszę bardzo, o ile za rozsądną cenę. no i też raz laska chciała konia zarezerwować. po paru dniach go kupiła, bo uzbierała 😉
DeJotka, w sensie powyżej 40 lat? na com czy pl, bo mam na obu, ale do zwrotu po 10 dniach 😉
calore- Nigdy więcej się nie odezwała 🤣 Miałam też propozycję kupna koni z KF za 500-3000eq. Szał ciał 😜
Dementek, akurat ja mam całą zakładkę koni na sprzedaż, teoretycznie wystawiam je dopiero po wytrenowaniu 3 umiejętności, ale jak ktoś się zgłosi wcześniej to proszę bardzo, o ile za rozsądną cenę. no i też raz laska chciała konia zarezerwować. po paru dniach go kupiła, bo uzbierała 😉
DeJotka, w sensie powyżej 40 lat? na com czy pl, bo mam na obu, ale do zwrotu po 10 dniach 😉
na com,oczywiście,że do zwrotu,zaraz jak narzepuję to wystawię 😉
przypomnij jeszcze nick 😡
a on taki konik wędrowniczek jest, bo często trzeba do promocji mieć starego konia 😉
no właśnie sobie przypomniałam 😉 wystawiony.