Trzymam za niego kciuki. Podobał mi się.
dzieki, Twój też bardzo i to bardzo mi się podobał, serioo
Może głupie pytanie, ale co oznacza termin ALTERNATYWNA próba dzielności? 😡
nie wiem jak na żywo, ale z fot, to ten Lunatic to porażka...
Perlica ma licencję, ale mnie przestraszyłaś 🤬
szkoda, że konie nie są oceniane więcej razy podczas trwania całego zakłądu. Nasz Jafar, który skończył z najwyższym indexem ujeżdżeniowym (powyzej 130) od jezdzcow testowych miał oceny 9 albo 9,5 i 5 😂 wiec trzeba miec jeszcze szczescie zeby jezdzcowi testowemy spodobał się koń 😉 zeby nie było - ciesze sie ze Justus ukończył, mam nadzieję, że kupi go ktoś kto go będzie mógł pokazać w sporcie. myśle, że to wartościowy koń 😉
faraa
Ładnie się uśmiecham o skan. PZHK nie raczył.
galopada_, przecież wszędzie zadawałam pytania, nie było mnie tam 😂
ale jakos odebralam Twoj a wypowiedz jako zdziwienie 😁 spać nie mogłam a nie chciałam do Bieńków dzwonić bo byli w trasie 😵 ale rano podbiegłam do stajni i wszystko wiem 🤣
galopada_, to miałaś radosną noc 😉Gratki za J.!
Na stronie pzhk są już wyniki. 12 ogrów dostało licencję.
galopada_, gratulacje 🙂
gratulacje, w Gnieźnie tylko jeden dostał , ciężkie czasy nastały 🤔
jest juz w internecie jakas fotorelacja? 👀
[quote author=Skaner-A link=topic=87977.msg1536707#msg1536707 date=1348778931]
za rok mam innego izabela, tego raczej nie, mam inne plany co do tego konia, ale życie pokaże.
[/quote]
Jakieś konkretne plany? :>
Btw czemu nie ma go w wynikach?
Btw czemu nie ma go w wynikach?
Bo nie dostał się na ZT 😉
jak to jest z Justusem? po korekcie ma licke czy nie?
[quote author=galopada_ link=topic=87977.msg1536896#msg1536896 date=1348816481]
Perlica ma licencję, ale mnie przestraszyłaś 🤬
[/quote]
Galopada pisała, że ma 😀
przed korektą wyników wychodziło, że miał, a teraz jak mu za powtórkę ucieli kilka procent to się właśnie zastanawiam i chyba niekoniecznie..stąd moje pytanie
Karla🙂, wg przepisów nie ma, bo odjęciu 10%...
No właśnie fajnie byłoby gdyby przy wynikach, poza ocenami była informacja o uzyskaniu/nieuzyskani licencji. Taki Bonjou Baloubet też licencji chyba nie ma, bo jest wpisany do ksiegi niemieckiej, a takie konei muszą mieć jeden z indeksów 120 pkt. Czy się mylę? Szkoda, że nie ma takiej informacji na stronie pzhk 🙁
no nie mówcie, że nie dostał Justek jednak...
Galopada, mów szybciutko jak to jest!
nie ma mnie w domu, nie rozmawiałam z Bieńkami. Jestem zaskoczona i zasmucona bo kon został wycofany w tamtym roku nie z naszej winy a teraz odbija sie to na jego wyniku. NIe ukonczył proby w 2011 roku wiec nie wydaje mi sie, ze jest to typowe powtarzanie ZT. IMO jeśli takie ogiery młp nie dostają lic to ja nie mam pytań. Sex i Jaśmin tez powtarzaly probe i nie miały odejmowanych % (Sex ukonczył przeciez z oc. wyb). Wiem, że ,,coś się dzieje" w tej sprawie więc dam znać w wolnej chwili bo na razie mam mały romans z anatomią i histologią 🤔
a tak w sumie to po co mu licencja temu Justusowi skoro i tak ma iśc na sprzedaż.
rozumiem, ze kryć mógłby tylko jakby został u nas? 🙄
no niby nie. ale ja wiem czy jest aż taki popyt na ogiery młp z licencją żeby gra była warta zachodu w sensie pieniężnym.
ElaPe to Twoje zdanie.
Jeśli będę wiedziała coś nowego w sprawie to dam znać.
się po prostu zastanawiam a nie że moje zdanie.
galopada_, wg przepisów jeśli koń został wycofany z treningu z powodu kontuzji w trakcie trwania ZT to odejmuje się 10%
szkoda państwa Bieńków, bo poniesili nie małe koszta, ale może lepiej że niedostał tej licencji jako mało typowy w rasie