Kayaaa - porozmawiaj z voltowiczką o nicku skraweknieba, sprzedała Pani K. Florydę, jak śledzisz bloga to wiesz jaki to koń. Koń po jakimś czasie zaczął wyglądać tak
http://www.photoblog.pl/sskraweknieba/113076820/z-dzisiaj.html. Powiedz mi czy ten koń wygląda normalnie, czy faktycznie nie ma się do czego przyczepić?? I Floryda nie schudła od źrebaka tylko z niedożywienia, jak po nią przyjechali to ledwo stała na nogach.
Obecnie ten koń wygląda tak
http://www.photoblog.pl/sskraweknieba/131948627/flunia.html tak dla porównania można sobie zobaczyć.
Pani K. nie tylko z tego jest tu znana, a też z wizyt tozu, z dębowania i skokach w zaawansowanej ciąży, za lonżowanie i zmuszanie do skoków źrebaka, za oprowadzanie dzieci na 2latku itd itd. Nie wspominając już o tragicznym siodłaniu, o wyryjonych koniach na co róż to nowych patentach.
Czy faktycznie do niczego nie można się doczepić??
Dobrze, że zabrała konia do kliniki, tylko zamiast parę tygodni wcześniej brać 2 konie na raty, powinna odłożyć te pieniądze, zwłaszcza że u nich krucho z kasą. Teraz nie trzeba byłoby prosić ludzi o pomoc i pożyczać po znajomych, by opłacić klinikę, wetów itd itd.
I tu nie chodzi o to, że ludzie którzy nie mają kasy, nie mogą mieć koni, ale osoby które nie mają kasy nie powinny mieć takiej ilości koni, bo ciężko zapewnić im godne warunki. Po prostu wzięła kolejne konie, kiedy już była u nich ciężka sytuacja, a co najlepsze wzięła je na raty.
Najlepiej bronić swojej koleżanki zaciekle, a osoby które coś jej wypomną zmieszać z błotem, jak to robicie u mnie na fotoblogu ze swoją kompanką i prowokatorką.
Ta osoba jest dla mnie jednym wielkim kwiatkiem i to moje zdanie, takie samo jak ona ma o mnie, że jestem wszechwiedząca, bo jej nie współczuję.
Nie chce mi się ciągnąć tego tematu, zaraz Pani K znowu napisze milion notek o mojej osobie 😂 i rzesze jej fanek będzie pisać jaka to jestem bezduszna, bo nie chcę pomóc a tylko gadam.
Jak można zauważyć lubię pomagać tym którzy na to zasługują, czy to Pszczółka, czy Sławek, w odbudowie stajni, bądź w leczeniu konia, czy czasami fundacje -Tara bądź Met.