Niestety nie wiem, na stronie nie ma takiej informacji:
klik Pojechałabym jutro go zobaczyć, ale chyba w końcu się nie zdecyduję. Poczytałam co nie co o iPhonach i za takie pieniądze- wolę nie ryzykować, że mi się zaraz rozwali. Wezmę nowego iPoda Touch.
Niestety wychodzi na to, że iPhone to po prostu iPod z możliwością dzwonienia i sms-owania i to nawet nie na podstawowym poziomie. Z tego co czytałam i co mu baaardzo ujmuje, to fakt że brak mu następujących funkcji:
-wysyłanie sms "do wielu"
-zapisywanie wersji roboczych
-ustawienie własnego dzwonka
-gdy ktoś dzwoni do ciebie z obcego numeru, który chcesz zapisać to musisz albo zapamiętać albo zanotować na kartce- nie ma opcji "zapisz numer"
-tak samo jak ktoś ci wyśle smsem numer- nie ma opcji "użyj numeru"
-przy włączonym Wi-Fi niesamowicie pożera baterię, a bez wykupionego pakietu internetowego- pieniądze
Za taką kasę mógłby mieć chociaż podstawowe funkcje... Mnie by chyba szlag trafił z nim, stwierdzam więc że to nie jest model dla mnie. Telefony są dla ludzi, a nie ludzie dla telefonów. Nie będę wiecznie na niego chuchać i dmuchać, tym bardziej przy koniach gdzie łatwo o jakiś upadek itp.
Przepraszam za takie podsumowanie, ale musiałam sobie jeszcze wszystko uporządkować w głowie :kwiatek: