Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

Thymos, mycha Agro-pensjonat Dom Trakeński koło Lidzbarka Warmińskiego... 🙂
wątek zamknięty
Tuffy, ale mięso armatnie, ten twój rudy!

domcia406, kwestia odrośnięcia po goleniu 🙂

Niuniowa, Thymos, dziękuję 🙂

Anderia, gruby czy chudy, serce w środku to same co kiedyś.. 🙂 aż odgrzebałam coś z początków.. 🙂

esperado, nic o tym nie wiem 😉
I w obiektywie MMVG jeszcze raz 🙂
wątek zamknięty
Burza A jesteś pewna, że kiedyś w nocy, ktoś Ci konia nie podmienił. 😁 ? Wygląda kwitnąco teraz.
Bella dziś dosyć kiepsko chodziła, ale i tak ją uwielbiam. Zdjęcia trochę bure ale akurat słońce nam się schowało.

wątek zamknięty
Po krótkiej przerwie od tego wątku (ahhh tak jakoś wyszło  :kwiatek: :icon_redface🙂 powracamy !
Dzisiejsza lajcikowa jazda, by ruszyć dupę koniowi  🏇

wątek zamknięty
Jako że dostałam kilka świeżutkich zdjęć, pochwalić się muszę moim koniem, który wreszcie zaczyna porządnie skakać 😅

wątek zamknięty
Ale ma śliczne odmiany na nogach  😍 Uwielbiam takie konie 😀
wątek zamknięty
domcia406, musisz przeszkolić fotografa, żeby używał trochę zoomu przy robieniu zdjęć, bo tu nic prawie nie widać. A szkoda widać, że jesteście bardzo eleganccy 🙂
wątek zamknięty
Lychee super sobie latacie !  🏇 A nooo i ten czaprak  😍
wątek zamknięty
Czy ktoś ze starej re-voltowej ekipy pamięta jeszcze tego pana? 🙂

wątek zamknięty

nie wiem co tu robiłam, chyba chciałam wylądować na prawo 😀
Ale Donek tu taki śliczny 😀 💘
wątek zamknięty
nie wiem co tu robiłam, chyba chciałam wylądować na prawo 😀

Nieee ! Ty po prostu rozglądałaś się za fotografem, żeby się ładnie uśmiechnąć do zdjęcia  😁
Ale Donek tu taki śliczny 😀 💘

Wyszedł obłędnie !  😜 I jaki on ma piękny ogon !
wątek zamknięty
Laguna, ale wyjaśniał!
Co robi reszta Twoich koni?  😉
wątek zamknięty
Puma

Cyron- dochodzi do siebie po operacji skrętu jelit, którą miał w lutym. Jest już ok, tylko musi odbudwoać mięśnie bo niewiele mu ich po chorobie zostało. Poza tym zaraża pasją jeździecką moją córkę 🙂

Legato prowadzi mega sielski żywot konia pastwiskowego w stajni u forumowej Baszni 🙂

a Tango dalej startuje. i rzeczywiście jeszcze niedawno wyglądał tak 😀 :

a tak dzisiaj:

wątek zamknięty
ChingisChan   Always a step ahead! :)
18 sierpnia 2012 18:28
Wciskamy się z nowymi zdjęciami 😀.

wątek zamknięty
Agaleon ale ciacho! 😜
wątek zamknięty
pampera śliczny konik 😉.
ChingisChan ale fajny zwierz 🙂.

I moje dwa:
Pielgrzym w nowym kantarze:

I Mucha po doprowadzeniu do ładu (zwłaszcza grzywy):
wątek zamknięty
Laguna, w życiu bym Tango nie poznała, inny koń, co tam siwienie ale jaka muskulatura fajna 🙂 zdrówka dla Cyrona!
wątek zamknięty
No zrobiło się kawał konia 😲

I co najważniejsze- wraca do mnie 😀 😍
wątek zamknięty
Laguna, aajj te Twoje konie wiecznie w rozjazdach ale suma sumarum i tak zawsze pod Twoim okiem 🙂 a co robi Legato u Baszni?

Piorek z dziś
wątek zamknięty
Mia Postaram się zmobilizować fotografa, ale jak wiadomo, z młodszymi siostrami nie jest tak łatwo  😁 co do elegancji- po prostu lubię jak koń schludnie wygląda 🙂
wątek zamknięty
Burza- Legato się po prostu obija. Siedzi sobie na łakach i chyba nie narzeka na "nicnierobienie" 😉 Wstawiłam go tam latem 2009 roku gdy byłam już w ciąży i musiałam go gdzieś na ten czas zadekować. Gdzie miałby dobrą opiekę gdy ja nie będę mogła do niego za bardzo zaglądać z racji wielkiego brzucha i potem opieki nad dzieckiem. No i tak się tam zadomowił, że siedzi do teraz. Czasami wsiądzie na niego taka dziewczyna i to wszystko.

Cyron w 2009 roku poszedł w dzierżawę. Chodził sobie skoki do kl "C" włącznie
Był nawet na HPP. Tu masz filmik m.in z małej rundy w Kuźni

A Tango sprzedałam w tym samym okresie (2009) ludziom, którzy wczesniej go ode mnie dzierżawili. Trafił idealnie. Boskie warunki stajenne (boks z własnym padokiem), bardzo dobry trener i kochający własciciele. Chodził najpierw kl "P" i "N". Potem poszedł w trening do Jarka Skrzyczyńskiego gdzie chodził małą rundę. No i kiedy z różnych osobistych powodów został wystawiony na sprzedaż postanowiłam, że nie może trafić nigdzie indziej niż spowrotem do mnie 😀

Tak więc wszystkie konie, które z powodu 1 ciąży się porozjeżdżały do różnych ludzi teraz do mnie wracają. Wprawdzie z powodu drugiej ciąży nie będę teraz na nich jeździć to są bardzo blisko mnie. Cyrona współdzierżawi ode mnie CUDOWNA juniorka. Dla mnie marzenie jeśli chodzi o podejście, opiekę i miłośc jakim obdarzyła tego konia. Stoi w stajni w samiutkim Poznaniu więc mam do niego autem 15-20 minut.
Legato zostanie nadal u Baszni.
A Tango jeszcze do końca decyzja nie jest podjęta. Ale na 90% dalej będzie startowac pod dziewczyną ze zdjęć wcześniej przeze mnie wklejonych z wczoraj. Ma nadzieję zrobić na nim II licencję i zacząć starty w kl"C".

Moje plany muszą jeszcze poczekać 🙂
wątek zamknięty
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
19 sierpnia 2012 15:12
laguna dobrze Cie widziec!

moja babcia

wątek zamknięty
Constantia   Adhibe rationem difficultatibus
19 sierpnia 2012 15:19
Ja Tango pamiętam jak był przez jakiś czas w Krajkowie.
wątek zamknięty
margaritka daje ta twoja babcia  😀 

burza oddaj trochę zadu mojemu  😜 

Młoda  😉 
wątek zamknięty
Margaritka- dziękuję. Ambitny ten Twój zwierzak.

Constantia- no to był najgorszy etap jego życia. Dobrze, że los postawił mnie wtedy mu na drodze.
wątek zamknięty
bjooork   sprawczyni fermentu na KZJ-cie
19 sierpnia 2012 17:30
Nas troszkę nie było- więc jeden portrecik mojego 'Dziadka'

wątek zamknięty
Debiut Dodka w tym wątku. Od zawsze "mój", a od kilku miesięcy już MÓJ.

Po kąpieli i wizycie u fryzjera.

wątek zamknięty
margaritka, Nerwina wygląda KWITNĄCO najlepiej w ciągu waszej całej przygody, aż przyjemnie popatrzeć!

bjooork, jaki uśmiechnięty 🙂
wątek zamknięty
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
19 sierpnia 2012 22:26
Trochę Starego Dziada w obiektywie Cordkowej

wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
20 sierpnia 2012 07:26
margaritka, Nerwina wygląda świetnie. Naprawde miło na Was patrzeć.
Koniczka, czy Grom nie jest przypadkiem za bardzo przytyty? jakoś brzuchol mu wisi inaczej niż zwykle?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.