Czy ktokolwiek zszywał rozpruty/pogryziony lej? Wczoraj moje euro stary dostały się pod pysk szczeniaka, i efektem są dziury po zębach na kroku 😵. Bawić się w cerowanie? Może coś pod do podłożyć? Raczej już ich nie będę używać do jazdy 😵.
Czy ktokolwiek zszywał rozpruty/pogryziony lej? Wczoraj moje euro stary dostały się pod pysk szczeniaka, i efektem są dziury po zębach na kroku 😵. Bawić się w cerowanie? Może coś pod do podłożyć? Raczej już ich nie będę używać do jazdy 😵.
Czytam, że produkowali/produkują bryczesy RTS a mi zależy na dobrym, porządnym leju jakie robi Es. (widziałam ich bryczesy po używaniu i chyba się nie skuszę 😉)
No dobra. Zapytałam tak jak mi radziłyście o wymiary pewnych bryczesów przed i po rozciagnieciu, no i jest np. 86-104 biodra (ja mam 96), pas 70-80 (ja 76). Niby sie mieszczę w tych wymiarach, a kurka nie mam pojecia, czy nie beda za opiete 🙇 Pomóżcie proszę :kwiatek:
palemka- mi się wydaje, że skoro mieścisz się wewnątrz rozmiarów, to powinny być akurat. A osoba w razie czego przyjmie zwrot, jeśli rozmiar nie będzie pasował? (oczywiście wysyłki w obie strony na twój koszt) Bo to podstawowa sprawa przy kupnie ubrań za grubą kasę przez net. ( pokaż linka do tych bryczesów, co? :kwiatek🙂
ale dziwne tabelki z rozmiarami mnie powalają. Raz pasuje 38 raz 40 i za chole.. nie wiem jaki rozm i model kupić .
Mam te bryczesy. Koszmarnie się układają, są sztywne. Generalnie jedyną ich zaletą jest to, że ładnie wychodzą na zdjęciach. Poza tym są nie warte nawet 20 zł. Radziłabym dozbierać 200 zł i kupić Esy lub Pikeury.