Bryczesy

Ktoś   Dum pugnas, victor es...
14 sierpnia 2012 21:08
...ale cindy nie są premium i są równie fajne,a mam je co najmniej 3 jak nie 4 lata.
Nie wierzę  🤔 Trafiły mi się białe pikeur candela  😅  💃

granat z różem  😜

Ktoś Cindy teoretycznie są droższe niż lugany...
wiesz ze istnieje model cindy z krótkim lejem? ciara

Dramka, te w krateczkę są bardzo ładne, tylko żeby gdzieś były tańsze🙁
To ja się może pochwalę 😀. Kupiłam wczoraj bryczesy Jacsona na wyprzedaży 😅 Całe 150zł, a jeździ się fantastycznie 🏇
arabiansaneta   Konie mamy zapisane w gwiazdach
15 sierpnia 2012 18:24
Gdzie? Bo też mam bryczesy Jacsona, też kupione na wyprzedaży i też jeździ się w nich fantastycznie!
Gdzie? Bo też mam bryczesy Jacsona, też kupione na wyprzedaży i też jeździ się w nich fantastycznie!

W Koniku w Toruniu 🙂.
A jak długo je masz? Jak z jakością? 🙂
Czy któraś z Was testowała bryczesy HORSE LINE? Baaardzo przystępna cena, na zdjęciu wygląda fajnie... Ale jak to ma się do rzeczywistości?? 👀

ja właśnie kupiłam drugą parę - są bardzo fajne - mięsiste, ładnie uszyte. Zobaczymy jak z trwałością. Na razie bardzo na + !
ChingisChan   Always a step ahead! :)
16 sierpnia 2012 13:54
Czy ktokolwiek zszywał rozpruty/pogryziony lej? Wczoraj moje euro stary dostały się pod pysk szczeniaka, i efektem są dziury po zębach na kroku 😵. Bawić się w cerowanie? Może coś pod do podłożyć? Raczej już ich nie będę używać do jazdy 😵.
Czy ktokolwiek zszywał rozpruty/pogryziony lej? Wczoraj moje euro stary dostały się pod pysk szczeniaka, i efektem są dziury po zębach na kroku 😵. Bawić się w cerowanie? Może coś pod do podłożyć? Raczej już ich nie będę używać do jazdy 😵.

w http://yourpassion.eu/ mogą Ci wymienić cały lej na nowy.
16 sierpnia 2012 14:15
Czytam, że produkowali/produkują bryczesy RTS a mi zależy na dobrym, porządnym leju jakie robi Es. (widziałam ich bryczesy po używaniu i chyba się nie skuszę 😉)
Lej w RTS to zupełnie coś innego.

16 sierpnia 2012 15:51
Jak tak to może się skuszę, lub kupię nowe bryczesy. Za niedługo i tak planowałam zakup jeszcze jednej pary.
dzisiaj mierzyłam brązowy frak equiline, do tego koszula ecri i miodzio  😎
Maea - ja też mam Horseline bryczesy - niedługo bo niedługo, ale jestem zadowolona.  😀
Właśnie mam na tyłku jeansowe candela 76..

Niestety za szerokie w udach i w łydkach i za długie  😕

Białe 72 za ciasne  😵 te rozmiary  😤

A moje obecne 36 micro idealne  🤔

arabiansaneta   Konie mamy zapisane w gwiazdach
16 sierpnia 2012 17:46
Wymodelowana, dzięki za info. Noszę je ponad 2 lata, na początku tylko "od święta", ale teraz już na codzień i bardzo dobra jakość.
Wymodelowana, dzięki za info. Noszę je ponad 2 lata, na początku tylko "od święta", ale teraz już na codzień i bardzo dobra jakość.

Ja dzisiaj miałam je na sobie 2 raz i póki co jestem zakochana 👀
Mam nadzieję, że długo wytrzymają! 🙂
A+A, Fredziae a jak dobierałyscie rozmiar? Bo tam jest jest jakas dziwna ta rozmiarówka.
Dramka bo Candele właśnie takie są, nijak je dopasować..
Właśnie nie..jedna para 36 jest na mnie idealna  🤔
ale nie jeansowa.. 🙂
palemka - jeansowych Corfu nie mogłam dopasować nijak, bo 36 za małe a 38 za duże. Za to model Helios jest fajnie dopasowany, 36 rozmiar.
No własnie, jak patzrę na te tabele, to nawet r.42 jest dla mnie watpliwy 🤔 🤔 , no a kurcze gruba jakas to ja nie jestem 🤔wirek:
Ja bym tabelkami się nie sugerowała tylko pytała o wymiary
No dobra. Zapytałam tak jak mi radziłyście o wymiary pewnych bryczesów przed i po rozciagnieciu, no i jest np. 86-104 biodra (ja mam 96), pas 70-80 (ja 76). Niby sie mieszczę w tych wymiarach, a kurka nie mam pojecia, czy nie beda za opiete 🙇 Pomóżcie proszę :kwiatek:
A mnie kuszą te bryczesy:

http://allegro.pl/awil-horse-sale-mh-bryczesy-indiga-tk-roz-36-i2561507139.html

palemka o jakich bryczesach mowa?
palemka- mi się wydaje, że skoro mieścisz się wewnątrz rozmiarów, to powinny być akurat. A osoba w razie czego przyjmie zwrot, jeśli rozmiar nie będzie pasował? (oczywiście wysyłki w obie strony na twój koszt) Bo to podstawowa sprawa przy kupnie ubrań za grubą kasę przez net.
( pokaż linka do tych bryczesów, co?  :kwiatek🙂
Właśnie sama chce zamówić te bryczesy
http://allegro.pl/bryczesy-damskie-w-kratke-horse-line-i2545277870.html

ale dziwne tabelki z rozmiarami mnie powalają. Raz pasuje 38 raz 40 i za chole.. nie wiem jaki rozm  i model kupić .

A+A, Fredziae  - generalnie leje mają w miarę ok??

palemka który model chcesz kupić?
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
22 sierpnia 2012 17:35
Jak wypada rozmiarówka Schockemohle w prównaniu do Pikuera, albo Cavallo? Chodzi mi o model Caroline  :kwiatek:
Właśnie sama chce zamówić te bryczesy
http://allegro.pl/bryczesy-damskie-w-kratke-horse-line-i2545277870.html

ale dziwne tabelki z rozmiarami mnie powalają. Raz pasuje 38 raz 40 i za chole.. nie wiem jaki rozm  i model kupić .

Mam te bryczesy. Koszmarnie się układają, są sztywne. Generalnie jedyną ich zaletą jest to, że ładnie wychodzą na zdjęciach. Poza tym są nie warte nawet 20 zł. Radziłabym dozbierać 200 zł i kupić Esy lub Pikeury.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się