To wobec tego ja tez pokaże swoja klaczunie,mam ja od dwóch miesięcy i dochodzi dopiero do siebie...Kupiłam ja za małe pieniądze,stała w chlewie gdzie nie było okien,na samym betonie bez ździebełka słomy itd.Az serce pękało ALE ODRAZU SIĘ W NIEJ ZAKOCHAŁAM MIMO WSZYSTKO 💘 kopyta pletwy,grzywa do polowy obgryziona ,ogona prawie brak bo wytarty,strasznie była zarobaczona..
Afrodyta8 Fajny ten Ramzes ! 😀 sonia346 Ahhh... Dobrze, że konisko trafiło do Ciebie ! 🏇 Serce się kraja gdy widzi się konie po brzuch w gnoju, bez jedzenia i picia, marzących o trawie na padoku...
Nigna, urocze oba! 😍 pampera, piękną ma maskę 😀. A to zdjęcie z kozą - obłęd! 😜 galopada_, już kiedyś na fotoblogu podziwiałam Twojego kuniora. Fantastyczny jest 🍴 To my się z Rudziszem przedstawiamy 🙂.
cataleya, haha niee 😀. Nick był zanim zaczęłam na Jaworze jeździć 🙂. Hm, ja nie wiem, co dosypują Rudemu do obiadków, raz marchewki widziałam, ale kto ich tam wie 😁
sonia346 oby jak najszybciej do siebie doszła, ale wygląda całkiem całkiem 😉 galopada_ zdjęcie pierwsza klasa wymodelowana pięknie pozuje 😉 mtl piękny siwek