Kącik WKKW

Też jak oglądam to mnie ciarki przechodzą. Zawsze mnie ciągnęło na crossy, ale jak oglądam te wypadki, to chyba jednak pozostanę wiecznym widzem 😁
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
30 lipca 2012 16:29
Ok, dzięki!
Spisak 18,10 😉
Facella   Dawna re-volto wróć!
30 lipca 2012 16:29
47 staranował dekoracje  😂
Łoho to na wodzie bylo dobre! 😀 haha
Odnośnie przygotowania kondycyjnego, to tak się przyglądam i przyglądam... 10 min takiego tempa, skakania TAAAKICH przeszkód, a te konie idą jak burza  🤔 mega szacun, na prawdę  👍
fin to zostanę wiecznym widzem razem z Tobą  😁
30 lipca 2012 16:32
tak patrzę na te stoły... i ja to bym się, za przeproszeniem, ze*rała.

Auffarth jedzie (-;
no tyle minut galopu, a patrzcie jakie tam jeszcze górki sa
Odnośnie przygotowania kondycyjnego, to tak się przyglądam i przyglądam... 10 min takiego tempa, skakania TAAAKICH przeszkód, a te konie idą jak burza  🤔 mega szacun, na prawdę  👍
fin to zostanę wiecznym widzem razem z Tobą  😁

I następnego dnia idą sobie parkur... Kocham przeszkody terenowe,ale na widok każdej z tych co stoją w Londynie miałabym pełno w bryczesach 😀
Uaa, jaki piękny ten kasztan 49  😍
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
30 lipca 2012 16:34
Co to za kasztan z nr 49? Strona z wynikami mi nie działa, ale fajnie skacze prosiak.
Wrażenie robią niesamowite, postarali się.
Chciałabym kiedyś tak na luzie fragment takiego toru przejechać 🙂
30 lipca 2012 16:34
OPGUN LOUVO
sorry za capsa, kopiowane z london2012.com
a ja rozkminiłam jak zobaczyć ten upadek Białorusinki i Passata- przeczytajcie to, co macie pod filmikiem xD jakby co to to był nr 12
JARA zwie się Opgun Louvo, zakochałam się  😍 😍
30 lipca 2012 16:36
No i wszystko jasne, ona wygrała w tym roku Puchar Świata w Strzegomiu 😉
A na nim Sandra Auffarth
Niemka, z tego co wyczytałam? Trzymam za tą parę mocno kciuki 🙂
JARA no cos w tym jest 🙂

2 konei Sandry sa super, ruszaja sie i skacza, a ona taka mlodziutka.. a juz takie wyniki
30 lipca 2012 16:39
crazy, stres jest? Jak Czarek przed Szwecja?

edit:
Ja już stękałam, że Canny Pride nie ma  😡  😁
Szkoda 49? Lucindy, niezwykle mila i sympatyczna zawodniczka, mialam okazje stac z nia w jednej stajni we Francji. Taki babok troche, bo mogla szybko jechac na okolo, a tak 20pkt.
Ale to sa sekundy i walczy sie do konca, gdyby  sie wiedzialo...

Czarek ok, forme lapie bo wszystkiego sie boi i odskakuje, ma porzadna glupawke, a to u neigo oznaka formy. Mam nadzieje ze mnie nie zawiedzie, i numery z poczatku sezonu zostana tylko w pamieci.

A odnosnie pelnych bryczesow, to myslicze czemu nikt nic rano nie je? ahhahaha

Od rana to kazdy chodzi i mysli po co to robi, taki stres, jak odliczaja sekundy to jest masakra, a pozniej... mega adrenalina!
to moja idolka -niemka Sandra 🤣
30 lipca 2012 16:50
zatrzymali 52, co jest?
30 lipca 2012 16:50
Wyszłam na chwile i co się stało, że znów zastój?
IRL miala eliminacje
30 lipca 2012 16:51
a co się stało? wiadomo coś?
co się stało ? czemu zatrzymali ?
crazy a ja z pytaniem - jak wygląda dzień konia przed krosem? Przyjmijmy, że staruje po południu, duże zawody. Poranny spacer? i potem- długie- krótkie rozprężenie? Kilka skoków?  :kwiatek:

Edit:
  Przerwano bo przeszkodę ktoś rozmontował?  👀
Nie wiem, a Belg zrezygnowal, urwal mu sie wytok, i nie wiem czy kon nie byl znaczacy

Kopyciak, naogol dzien przed  zasuwa na czworoboku, rano jazda, poobiedzie start, jesli nie da sie przed startem wsiasc drugi raz to poobiedzie idzie na trawke, a przed krosem akurat ja rozprezam sie 40min, wyjezdzam 40-45 min wczesniej, step, 10-15 min klusa, zagalopowania, kilka skokow, smarowanie mascia poslizgowa, pare trudniejszych skokow, dodan w galopie i jedziemy
30 lipca 2012 16:54
crazy, jak jedziecie na zawody to jak poznajecie trasę? Dostajecie mapą czy chodzicie i się uczycie na pamięc tak jak parkuru?

edit:
Karetka wjeżdża. :/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się