Ludzki. Dla koni mają koniowóz.
taki ogromny? wow. nadal nic nie wiadomo?
dostajesz mapke i chodzisz, 4,5 ,6 razy ile tzreba. Albo rowerem albo na piechotke, mierzysz trase kolkiem, gdzie jaka minuta musi wypasc, kamienie, konary drzew, wszystko tzreba spamietac, a pozniej to co ogladasz w godzine jedziesz w 7 min.... ekspresoo wszystko przychodzi...
Wlasnie karetka zabiera chyba ta z IRL
Dostają mapy i spacerują ;]
taki ogromny? wow.
Bukamnkę 😉
crazy, teraz będzie 100 pytań do 😉
co sie dzieje, zero informacji :/ do tego szumi i nie wiem co koles mówi. :/ esh....
I co crazy jedziesz, patrzysz na zegarek, tu przyspieszasz, tu możesz zwolnić? Na takiej zasadzie?
a Kanadyjka zatrzymana czy to może o nią chodzi?
JARA, mnie chodziło o ambulans dla ludzi, że taki wielki był (-;
crazy, o! Może Ty będziesz wiedzieć. Babeczka z nr 10 czyli Linda Algotsson na koniu La Fair, co ona ma za ogłowie? To meksykański nachrapnik z kółkami? A wędzidło?
Belg nie zrezygnował, chyba zaraz będzie jechał. 51 już jedzie
51 próbował się zabrać... za ile Paweł? zmieniło się coś ?jaki ma numer?
Paweł pewnie za +/-25 min., ma nr 60
edit: czemu 52 jeszcze nie jedzie, jak 53 już wystartował? 😲 jak 52 zrezygnował, to czemu nie zlazł z trasy?!
Tam jest z 10 karetek, nie wiem czemu zatrzymali, moze faktycznie jakas przeszkoda rozbudowana,albo dopiero karetka jechala do przeszkody, i chwile to zajmie.,
Nie patrzysz na zegarek, stoper pika co minute, i na krosach 2* i 3* juz sie nie zwalnia, zrobisz 2 razy przytrzymanie zwolnienie za duze i wiesz ze sie spoznisz, wszystko rozliczasz w tempie, wycofujac sie cialem i dajac polparade na zasadzie " uwazaj skok, przeszkoda skup sie" kazde zwolnienie w tak dlugim krosie to niestety nie zmieszczenie sie w normie czasu, Wycofujesz sie tylko cialem i dojezdzasz. No chyba ze jest przeszkoda jak w Baborowku ze trzeba bylo przejsc do klusa...🙂
Nr 53 tez ładnie gna do przodu, zasuwa między przeszkodami jak Zara na Highu.
Facella, dzięki.
52 mieli obawy że koń nieregularny chyba, dla mnie nie jest czysty...
crazy to jest dużo bardziej skomplikowane, niż mi się wydawało... nie mieści mi się w głowie, jak to wszystko musi być precyzyjnie zaplanowane...
53 ma niezły styl jazdy..tak śmiesznie rozkraczył ręce przed dwoma przeszkodami ...
Jak są dwie przeszkody obok siebie to wybierają sami którą skaczą czy jak to jest?
Dzięki za wyjaśnienie
Strasznie skomplikowane logistycznie to wszystko.
Pomoc osob trzecich jest niedozwolona, a jemu ktos przypinal popreg, wiec myslalam najpierw ze sprawdzal czy kon mu nie kuleje, po czym zobaczyl ze ma cos oderwanego i ktos mu to mocowal, ale nie powinien chyba dalej jechac.
Sa alternatywy, jedna np bezpieczniejsza ale czasochlonna, inna trudna ale np 1 skok zamiast 3.... roznie, mozesz wybrac. W boekelo na wodnej pierwszej mielismy chyba z 5 alternatyw... 2 wejscia A, 3 B i pozniej tez z 4 opcje...
Niestety, w wkkw nie ma przypadkow, trening jest scisle zaplanowany, nie ma przypadkow i nie ma omijania treningow...
Alez pech Kenki Sato!!! kurd etakie nieporozumienie...
Japonczyk zeskoczył z konia :-D
Kurde Azjaci dają popis, też idą jak burza, ale gleba. Gdyby ten na Latinie nie miał gleby to myślę, że całkiem nieźle by wypadł.
W wodzie masz wybór, albo z wodu wąski front na trawę, albo po pochylni i skok przez przeszkodę na ziemi.
Czy ktoś się z was orientuje co to są za plastry na nosach niektórych koni?
właśnie, wiadomo już coś co z Latiną (Latinem?)?
Notarialna, było o tym parę stron temu (-;
Notarialna, zapobiegają zapadaniu się chrap.
Facella to samo chciałam napisać. 🤣
pierwszy raz widziałam jak kamizelka się napompowała
Jak zwykle mnie coś omija, bo zamiast patrzeć to próbuję za wątkiem nadążyć. 😀
crazy dziękuję za wyjaśnienie 🙂