Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

wstawiam stare zdjęcia koni:
Gordonik, listopad 2011:

grudzień 2011:

maj 2012:

Sabinka kwiecień 2011

listopad 2011

maj 2012

i razem:
maj 2012

lipiec 2012
wątek zamknięty
Amarotsa Twój kary chłopak jest cudowny! Bardzo mi się konie fryzyjskie podobają... jeszcze z taką piękną grzywą- bajka  💘
wątek zamknięty
pampera fajnie się prezentuje konik  😜 

Amarotsa Dzięki , mamy tyle pomysłów na sesje że nie wiemy którą najpierw .  Ale ty to masz konia moich marzeń  😍 

Foty z przedostatniej sesji  😉

Edit .liter.
wątek zamknięty
monia świetne są te zdjęcia
wątek zamknięty
monia bardzo ciekawa maść  🙂
wątek zamknięty
patid1220 Dzięki , tinkery kupiłaś w Polsce ?

Moonlight maść kasztanowatotarantowata
wątek zamknięty
Racjonalna   Patrz w niebo, ale uważaj na kupy
29 lipca 2012 21:18
A to ja także wrzucę swojego siwego grubaska ;p a co!

wątek zamknięty
domcia - Dziękuje ślicznie, ale taka grzywa to tylko ładnie wygląda  😉 Strasznie dużo pracy mnie ona kosztuje i sporo odcisków na palcach  🤔

monia - Dziękuje również. Chłopak przede wszystkim ma cudny charakter  😀 A z sesjami działajcie, bo pomysły macie rewelacyjne ;-)

Racjonalna - klimatycznie, klimatycznie! I masz cuuudowny kolor włosów 🙂

wątek zamknięty
Racjonalna -  masz cuuudowny kolor włosów 🙂

zgadzam się całkowicie
wątek zamknięty
Amarotsa Oj to z całą pewnością. Jeszcze nie tylko długa, ale bardzo gęsta. Hihi to trochę jak z moimi włosami (mam dość gruby warkocz do pasa) wszyscy mówią, że ładnie wygląda, a nie zdają sobie sprawy ile to roboty  😁

Racjonalna ale ma hreczkę  😍

To ja jeszcze wrzucę dwie fotki z naszych pierwszych zawodów. Po trzech dniach ostatecznie zajęłyśmy trzecie miejsce 🙂

wątek zamknięty
Ja i tak mu troszkę skróciłam grzywę. Końcówki były zniszczone i ciachnęłam je dla dobra całości  😉 Dużo pracy mnie to kosztuje, ale jak rozpuszczę warkocza i puszczę go luzem na padok. Coś niezwykłego!  🙂 Dla przypomnienia kary bez warkocza:

wątek zamknięty
Amarotsa,  😵 😵 😵 serio??? 😀 ale PIĘKNY!
wątek zamknięty
Amarotsa jest po prostu obłędny!  💘
wątek zamknięty
Burza - Serio, Serio ;-) Dużo on tego ma na sobie. Do rozczesania tego schodzi mi cała butelka Magic Raider'a z Loesdau  😉
wątek zamknięty
Wygląda zjawiskowo!
wątek zamknięty
Amarotsa - cudowny jest ! 🙂
Racjonalna - siwe 😜

Pozwolę sobie pokazać kilka świeżych zdjęć mojego Osiołka - oczywiście wykonanych przez Cierp1enie  😍
wątek zamknięty
29 lipca 2012 22:30
Amarotsa - niestety kolor szybko się spiera 🙁(. Cudowny fryz 😍 mowa i o koniu i jego 'fryzie' 😀D ;p

Ja mam słabość do siwych xDD
wątek zamknięty
Monia - wszystkie świetne, od razu widać kto robił 😉 żądam zdjęć z Twoim ogierem !  👿
wątek zamknięty
Racjonalna - wiem, że szybko się spiera  🙁 Byłam kiedyś ruda i tęsknie za tym kolorem. Jednak opcja farbowania się dwa razy w miesiącu mnie przeraża i wyblakły kolor też. Mondzioł grzywkę ma bujną bardzo. Jednak na prawdę ciężko to ogarnąć by jakoś wyglądał.

LoveCruell - Dziękujemy  😉 Ucałuj i podrap za uszkiem Osiołka! Miło go widzieć, już dużo czasu upłynęło od moich ostatnich odwiedzin u was.
wątek zamknięty
Orzeszkowa - ale cudnie Bandi wygląda!!🙂 genialnie🙂 czekam na więcej, a w tym tygodniu w końcu przyjadę w odwiedziny!🙂😉

Sankaritarina - nie zmienił wlaścicielki, ale nie na wakacjach😉 B ma COPD, a u nas nie miał możliwości mieć odpowiednich warunków, w związku z czym zmienił dom (na koński raj dla copdków, jak widać😉 )

Burza - odpowiadam za Orzeszkową - Banderas chodzi trochę w rekreacji, ponieważ ważne jest żeby reglarnie pracował po troszeczkę. Tak więc czasem idzie w teren, czasem na ujeżdżalni.. Natomiast teraz przyjaciólka Orzeszkowej się w nim ponoć zakochała i możliwe że przejdzie znowu pod jednego jeźdźca😉

a za miłe słowa dla dziewczynek dziękuję bardzo🙂 jeszcze nie jeżdżę ale może w tym tyg zacznę😉
wątek zamknięty
Amarotsa - zapraszamy jak będziesz w PL, ja aktualnie przebywam ' u Ciebie' xd
wątek zamknięty
monia tak w Polsce
Amarotsa jego grzywa jest obłędna  😲 🤣
Racjonalna wcale nie jest grubaskiem 😉 ale czyściutki 💘
Lovecruellove 3 zdjęcie jest świetne
wątek zamknięty
lacuna, dziękować, głównie dla tych widoków przeprowadziliśmy się do Laskowej 😉

Burza i tak, i nie. Priorytetem jest odchudzenie pączka, żeby odciążyć głównie nogi i kopyta, więc jeżeli ja nie mogę, to wsiada na niego moja mama, moja przyjaciółka albo inne co bardziej ogarnięte osoby, bo chłopak musi mieć ruch także ze względu na RAO.
Pod kursantami oczywiście nie chodzi, mijałoby się to kompletnie z celem, zwłaszcza że faktycznie Dżastin się w chłopaku zakochała i prawdopodobnie we wrześniu uda im się pojechać pierwsze towarzyskie zawody 🙂

Breva, no wpadaj wpadaj bo za chwilę konia nie poznasz 😉
wątek zamknięty
30 lipca 2012 11:43
Patid1220  ona jest taki pimpek ;p wykąpana specjalnie do zdjęć ;p
wątek zamknięty
Amarotsa, aaaaaa !!! Obłed !! Zakochałam sie własnie !!!
wątek zamknięty
Monia - wszystkie świetne, od razu widać kto robił 😉 żądam zdjęć z Twoim ogierem !  👿

Ogier będzie jak zacznie trening , teraz się byczy na łące  🏇  Ale za to Skocz wygląda kwitnąco  😜 

Amarotsa  normalnie cudo  😍  czemu tak mało zdjęć dodajesz  🤬 
wątek zamknięty
Klami - Dziękuje  🙂 Ja za to jestem zakochana w Twoim ogrze. Kawał maszyny!  😉

Monia - Gdyby mój chłop chciał częściej jeździć ze mną do stajni... ale to już się powinno na dniach zmienić  😉
wątek zamknięty
Wybaczcie, że napiszę to w ten sposób, ale za dużo wpisów by każdemu pisać osobno 😁
Macie piękne konie !  🏇
wątek zamknięty
Nie martwcie się, ja niedługo jadę do Amarotsy, to was zasypię zdjęciami  😁
Amarotsa dawaj go więcej, bo będę molestować Cię jeszcze przez miesiąc  😉

Lovecruellove - dla mnie oglądanie Skocza w takiej formie to czysta przyjemność, dla tych którzy nie znają Skocza, to warto zajrzeć na początek wpisów Lovecruellove gdzie Skocz wyglądał jak chodzący szkielet. Naprawdę  👍 za to ile serca wkładasz w tego konia, a co trzeba zaznaczyć ten folblucik ma już swoje lata 🙂

Monia - z Bajaną w tej kompozycji bardzo mi się podobałyście, teraz czekamy na nową seszyn 😀 bo nowy obiektyw już w drodze 🙂
Ps, jak dodałaś fotki, to wyszły jakieś przekalibrowane chyba??
wątek zamknięty
Amarotsa, dziekujemy. 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.