kącik skoków

Klami, móisz, że u nas wszystko tonie? To kicha, bo będę jutro i pojutrze, chciałam poskakać 🙁 Ta pogoda nie nastraja do niczego, a już najgorzej być na zawodach, jak leje 🙁 ble...
U mnie wszystko plynie, tylko hala...
Bischa   TAFC Polska :)
19 lipca 2012 21:11
w Lesznie

A faktycznie, chyba już pytałam, ja to jestem dzisiaj nie myśląca 😂 😵
Ciekawa jestem jak u Robsonów 🤔 chyba spakuje kalosze..
Ja kaloszy z samochodu nie wyjmuje.
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
19 lipca 2012 21:53
..ja wyjmuje,chodzę w nich 😉
Ktoś, koszmar z ta pogoda. Wszystko pływa. A podobno ma byc tak jeszcze ze dwa tygodnie. :/

anai, heh... to raczej nie poskaczesz. Plac utonął. Co prawda wystarcza mu dosłownie jeden dzien ażeby wyschnać.... ale musiało by ten jeden dzien nie padać. A na to sie nie zanosi niestety.
Mam nadzieję, że w odpowiednim miejscu  😉 Jakiś dobry trener w Wielkopolsce  🤔 :kwiatek:
ktos wie skad mozna wytrzasnac free jumpa? poza febro, bo tam cena jest chyba nieco za duza 🤔
ahawa  🤔trzałka: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,5328.0.html tu masz temat.
PW leci. 🙂
Dava   kiss kiss bang bang
21 lipca 2012 14:29
ktos wie skad mozna wytrzasnac free jumpa? poza febro, bo tam cena jest chyba nieco za duza 🤔

Gdzie to dokładnie jest w sklepie ferbo, bo nie mogę znaleźć?  🙂
katija, na ebayu szukaj.
Do czego to służy?
Trzyma się to razem z wodzami, więc jeśli się z koniem nie zabierzemy free jump nas pociągnie za ruchem konia. Zwierzak nie dostanie wędzidłem po pysku, a jeździec uczy się jak ręka powinna pracować.
A jednak dziś rano udało mi się trochę poodbijać od ziemi! W nocy nie padało, więc trochę mniej się topiłam, niż w piątek (choć błoto po jeździe miałam nawet na ... majtkach  👀 ) i daliśmy radę poćwiczyć  na  kopertkach i jakiś dwóch stacjonatach 🙂 Nie sądziłam, że kiedykolwiek będę się cieszyć z jazdy w błocie, ale jak się nie ma, co się lubi ...
xxagaxx Dziękuję.  :kwiatek:
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
21 lipca 2012 17:38
W końcu byłam na odznace i zdałam... ;D Byle do przodu 🙂
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
21 lipca 2012 20:09
no u nas też przesłchło na tyle,że podwieczór mogłam się trochę poodrywać...jakość niestety komórkowa,no i tylko przed ostatni raz,bo trener nie mógł się rozdwoić  🤣
Mam nadzieje, że plac przesechł i sobie jutro poskaczemy. Oby nie zaczeło znowu padac, bo oszaleje...
Klami odprawiamy jakies modły?? :P
xxagaxx, pisze sie na to. Może jakis odwrotny "osuszający" taniec deszczu ??
gadałam z moim szpiegiem i mówił ze juz od 18 było na placu ok 😉 jak padać nie będzie to masz szansę poskakać xD
a ja wrócę do tematu tego freejump, bo mnie to jakoś zaciekawiło... znacie kogoś kto tego używa, jak się sprawdza, jest dozwolone na zawodach? kurczę.... szkoda że jak zaczynałam skakać tego nie miałam, zaoszczędziłabym paru nie miłych sytuacji mojej kobyłce... ;D
add77 u mnie w stajni dziewczyna ma. uważam ze jest lepiej z jej ręką, ale ogólnie skokowo to ciężki przypadek ciut 😉
galopada_   małoPolskie ;)
22 lipca 2012 22:18
jest dozwolony na zwodach - widzialam juz kilka par mimo ze bywam na zawodach rzadko  😉
Tylko z drugiej strony dla mnie to kolejna jeździecka proteza.
majeczka   Galopem przez życie!
22 lipca 2012 22:24
ja jeżdże na free jumpie, używam go żeby przestać liczyć do tyłu, nie mogę cofnąć ręki i nie zmuszam dzięki temu moich koni do "galopowania w tył", mi pomaga żeby jeździć równo do przodu i nie majzlować w pysku. Startuje na zawodach- jest dozwolony
Karmelita, nie do konca. chodzi o wytworzenie prawidlowych odruchow i "pamieci ciala".
mamy w stajni, super sprawa,jestem wlasnie na etapie zakupu, na zawodach bez problemu
zadna proteza-po miesiacu stosowania duza roznica w stabilnosci reki,po pierwsze komfort zwierzecia a potem cala reszta
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się