Kącik Rekreanta cz. V (rok 2012)

juliadna   siwek czarnogrzywek <3
15 lipca 2012 22:51
akselka ooo, to miłe bardzo 🙂
gryglodor  kurcze! No lubię jak zjawiasz się na rv i na pół strony się rozpisujesz  😁 Młody, mój źrebolowy ulubieniec  😍 A drugie jest cudne!  💘

zdjęcia? A proszę Was bardzo. Jak już będziecie mieć przesyt to mnie poinformujcie  😁

wątek zamknięty
juliadna haha, lubisz czy nie? bo nie mam czasu na bieżąco sprawdzać rv, dlatego potem tak zbiorowo!  😁 ale zdjęcia, przecudne!!! chciałabym kiedyś Eneidzię tak nauczyć jak Lolek na pierwszym. 😉
wątek zamknięty
No i jak zabezpieczyć przed muchami ranę - rany są w sumie suche już (poza pęknięciem piętki), ale jednak ciągle siadają na tym muchy, a nie mogę zrobić opatrunku jako takiego, bo ma powietrze dochodzić.

aluminium spray 🙂
wątek zamknięty
busch   Mad god's blessing.
16 lipca 2012 01:07
juliadna,  śliczny ten Lolek 🙂

A ja mam nowe fotki Cynamona 😀

I wreszcie mamy też lotne 🙂

Cynamonowi jakoś strasznie trudno było pogodzić się z tym, że może coś takiego zrobić :P

I koń tropiący na zakończenie 😉

Kurczę, ale mi się fajnie na nim jeździ - zaczyna mieć dużo siły na wszystko, co od niego poproszę 🙂
wątek zamknięty
[quote author=epk link=topic=79631.msg1461298#msg1461298 date=1342286933]
No i jak zabezpieczyć przed muchami ranę - rany są w sumie suche już (poza pęknięciem piętki), ale jednak ciągle siadają na tym muchy, a nie mogę zrobić opatrunku jako takiego, bo ma powietrze dochodzić.

aluminium spray 🙂
[/quote]
ALU SPRAY nie przepuszcza powietrza  🤔
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
16 lipca 2012 07:32
busch-chyba Potffffora  😜 Straszliwie dużo Ci się konia narobiło  😀 Piękny jest !
gryglodor-cudowne maleństwo  💘 A ja tęsknie go małego czornego(jeszcze)
Co do zawodów to jakoś nie szczególnie mnie to ,,zabolało"  😉 Jechałam na nie przy okazji, bo moja podopieczna miała startować i szkoda było ciągnąć przyczepę dwójkę z jednym koniem a Rudemu przyda się objeżdżenie. O wiele bardziej cieszyłabym się z wyjazdu na jakieś konsultacje  😉 i była baaardzo zła gdyby nie wypaliły  👿
A Ty sie nie przejmuj, co się odwlecze... 😉
epk-ufff, dobrze, że to nic poważnego  🙂
wątek zamknięty
Azbuka, no niestety nie przepuszcza - pytanie co gorsze - na suche w sumie rany prysnąć alu czy pozwolić, żeby na nich muchy sobie wegetowały. Prysnęłam, zobaczymy, jak się będzie coś niepokojącego działo to będziemy wymyślać coś innego.

milusia, co się odwlecze to nie uciecze 😉 - mi też by było bardziej szkoda jakiś konsultacji niż zawodów. Ale pokazuj więcej rudego, pokazuj!

bush, fajnie Cynamon wygląda 🙂

juliadna, masz niezwykle fotogenicznego konia - w sumie to mu brakuje małego "szczegółu" i mógłby za jednorożca robić 😉
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
16 lipca 2012 08:38
gryglodor, on jest jak z kalendarza!

busch, fajny Cynamon! Tak zupelnie sama rzezbisz czy konsultujesz sie z kims od czasu do czasu?

edit: hmm, myslalam ze wpadnie tutaj Szam sie pochwalic, a tu cicho...  👀
wątek zamknięty
Poproszę o revoltowe kciuki, mam nadzieję że okaże się to błahostką  🙄
Milusia, daj mi znać na pw po wizycie
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
16 lipca 2012 09:12
kujka, też na to czekałam 😁 A tu...nic.
wątek zamknięty
ej, ej a o co chodzi? Bo widziałam tylko, że w podpisie ma jakiegoś kasztaniaka? 🙂 SZAAAM!
wątek zamknięty
Fantazja trzymam kciuki. Cokolwiek się dzieje, to życze Wam żeby to była błahostka.
Milusia a kiedy będą jakieś foty Zwiastuna?  😀
Gryglodor cudny jest ten maluch  💘 też chce takiegooooo  🥂
Juliadna foty boskie. Zwłaszcza to z machania nogą  😀 no i widać, że coraz lepiej się dogadujecie z Lolkiem. Przyjemnie się Was ogląda na fotkach
Kujka a Wy jak tam? rzeźbicie? Zorganizuj jakieś nowe zdjęcia Gilsona. Obijasz sie w tej kwestii  😉
Amnestria a jak tam Duchol?

My z gniadą sobie dzielnie rzeźbimy- niestety najczęściej same. Ciężko teraz z czasem pani trener  🤔  Raz jest lepiej, raz jest gorzej, ale generalnie do przodu  😀 a jak wszystko wypali to w weekend jakieś zawody może ogarniemy  👀

coś z ostatniego treningu

i "ciężko" pracująca Baffina  🤣

wątek zamknięty
16 lipca 2012 10:07
gryglodor lubię 😀 pokazuj więcej młodego 😀 
epk fotogeniczny jest to fakt!
busch dziękuję bardzo 🙂 Za to Cymek puchnie w oczach!
Buffi o dziękujemy 😀 nam to z noga też się najbardziej podobało 😀  To miłe że widać u nas zmiany 😀  💘
O coraz fajniej Wam idzie!  😀 Kasztaneczka śliczna!  😍

i tu z Marcelą ( podkradzione z FB.) czyli Lolek i jego ulubiona zabawa, LIZANIE!  😀iabeł:

wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
16 lipca 2012 10:08
baffinka, kajam sie!
ale anderia obiecala cos pofocic w niedalekiej przyszlosci wiec mam nadzieje ze w koncu pokaze pracujacego Gilunia 🙂
a przypomnij mi, co jest z Ruda ze ona stoi?
wątek zamknięty
Kujka nooo mam nadzieję  🤬  😉 Ruda miała ścięgna rozwalone naście lat temu i od zawsze była kulawa. W sumie od kiedy ją mam to się troche uspokoiło, tylko lekko znaczy tą nogą. Jeżdże tylko sporadycznie i to dość lekko, bo nie wiem jak ta noga się zachowa przy większym obciążeniu. A po co ma ją boleć? Niech sobie stoi i żre za moje pieniądze  😁 ot, taka droga maskotka  😍
Mam ochote ją zgarnąć do lasu na spacer, ale czekamy na szanownego pana kowala bo coś od miesiąca nie może dojechać i mój koń ma płetwy zamiast kopyt  😁
wątek zamknięty
Juliadna pięknie Lolek wygląda i śliczne fotki  😜

dostałam od Ewuś Wróbla w wersji "Dziewczyna bez zęba na przedzie"  😉
wątek zamknięty
Wojenka   on the desert you can't remember your name
16 lipca 2012 17:23
Powracamy z newsami po zawodach- ukończyliśmy 1* w bardzo dobrym tempie 18,052, w tym ostatnią pętlę 22,42!  😅
Jestem dumna z mego syna, na którym te zawody wrażenia specjalnego nie zrobiły i czuje się świetnie!

wątek zamknięty
Wojenka, gratuluję wspólnego sukcesu!
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
16 lipca 2012 19:09
Fantazja-pw poleciało, ale Ziut będzie żyć  😉 Prawdopodobnie naciągnęła się lub podkręciła ten swój nieszczęśliwy prawy przód
epk, Baffinka-nowych fotek brak niestety  🙄
Wojenka-serdeczne gratulacje!  🙂

A my dziś tzn Rudy po endoskopii, ale wstępnie  wychodzi na to, że przypanikowałam  😵 ale do czasu przyjścia kompletnych wyników proszę o mocne kciuki  :kwiatek:
wątek zamknięty
Gillian   four letter word
16 lipca 2012 19:34
a mój koń ma wielkie szanse zostać kosiarką... 🙁
wierzycie w przeznaczenie? poprzedni koń, pierwsze zawody w stajni Z. i ostatnie także tam. Teraz Kudłat - pierwsze zawody w Sopocie na hali i ostatnie gdzie? w Sopocie na hali. Coś w tym musi być, nie?
wątek zamknięty
Gillian , co się stało?
Wojenka gratulacje. Pewnie bardzo z niego puchniesz.  😉
juliadna koń cudowny i zdjęcia cudowne.
wątek zamknięty
juliadna, pieknie wyglądacie !!

Forta, hahaha. Jaki usmiech rozbrajajacy !
wątek zamknięty
milusia, właśnie rozmawiałam z nim przez telefon, w piątek ma przyjechać i zrobić zdjęcia
baffinka, trzymaj nadal, wszystko wyjdzie w piątek, dzięki  :kwiatek:

jestem w nie najlepszym humorze, wszystko się wali  🙁
wątek zamknięty
16 lipca 2012 20:26
Dzięki, pewnie, że puchnę  😡 😀 Następny start to już 120 km!  😜

Mój Malutki  😍
wątek zamknięty
Gillian, będzie dobrze, trzeba trochę poczekać
wątek zamknięty
Wojenka, oby tak dalej!
Gilian, trzymam kciuki, aby jednak wszystko było ok...
Forta, haha! Nie ma to jak szczery uśmiech do obiektywu 😀iabeł:.
baffinka, a jak ma na imię ta gniada kobyłka? 😉 Przedostatnie zdjęcie bardzo mi się podoba 🙂.
gryglodor, dziękuję w jego imieniu 😀. Drugie zdjęcie Escado/a ( nie wiem jak się odmienia :???🙂 najlepsze! Coś z cyklu:"Synu, a teraz zobaczymy jak będziesz wyglądał w długiej grzywie 🤣 😀"
Specjalnie dla Ciebie 😉:

wątek zamknięty
Dziewczyny, ale cudne foty!

A dla niecierpliwych: szam przyjdzie się pochwalić jak ruda dama się bezpiecznie przeparkuje do nowego domku, czyli za jakiś tydzień🙂
wątek zamknięty
bush aleee maszyna!! 😉 wyglądacie obłędnie!
Fantazja kciuki są!!!
Wojenka o jaaaaaa! ogromne gratki! 😉
akselkowa och! och! och! piękna jest! 😉

A ja dziś drugi raz siedziałam na Siwej od porodu! I jestem w takim kosmicznym szoku, że ona jest taka cudowna, że nie mogę z tego!! I mam fotki! Na razie dodam dwie, a potem jak będziecie chcieli trochę coś dorzucę. 😉 No i miałam sesję w polu dziś i mam TAAAAAAKIE foty, dzięki Cardance, że normalnie umieram! 😉 Tak więc dziś zamiast Escado, będzie Eneidzia:
(nawet nie sądziłam,że mój koń tak pracuje zadkiem!! 😍 💘 )

Uwielbiam ją, uwielbiam, uwielbiam!  💘 💘 💘
wątek zamknięty
16 lipca 2012 22:07
gryglodor śliczne te zbożowe 😀 Brillancik  😜 Kobył się miewa bardzo dobrze widać 😀
akselka syn sympatyczny z "buzi"
Wojenka malutki bo malutki ale ogromny sercem! Piękne zdjęcia bo młody jest łapiący za oko  😜 Gratulacje! Pokaż więcej zdjęć  💘
Klami , Być. , Forta dziękujemy bardzo 😀 Szykuje się kolejna sesja 😀 Wróblo mnie urzekł swoją wesołością bijącą  z oczek  😍 więcej!
Fantazja nie wesoło. Cieplutki przytulas ode mnie i od Lolka! Trzymaj się dzielnie!  :kwiatek:

I jeszcze Lolek 😀

wątek zamknięty
16 lipca 2012 22:11
Wojenka malutki bo malutki ale ogromny sercem! Piękne zdjęcia bo młody jest łapiący za oko  😜 Gratulacje! Pokaż więcej zdjęć  💘

A to akurat Stary  😁
Młody jutro się kastruje- trzymać kciuki, żeby wszystko było ok!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.