halo, piękny Hennig, taki 100% klasyczny, no i tybinka może być długa, bo oni tak lubią 😉
Do mnie dzisiaj też jeden przyjechał 😅 Później dam zdjęcia - zupełnie inny model. Jak to Hennig - Mercedes wśród siodeł 😉 Szkoda tylko, że ceny tych nowych mercedesów to przynajmniej 4-4,5 tys. za nówkę. Przynajmniej, bo górnej granicy już nie ma - widziałam rachunek za siodło Henniga za 8 tys euro, nie mam za czego było zrobione 😲
ashtray, dokładnie - w ogóle 16'' Prestige są duże (takie jak Devoucoux 17,5''...), w Luckym zmieści się bez problemu osoba 60-65 kg wagi.
Tymczasem zdjęcia Q. po treningu. Ale mi się jeździ w tym siodle 😍 Wszystko działa, codziennie dwa konie i jak dotąd każdego dnia są super. Złoty jak się rozblokował - jak nie on 😲 Wreszcie się czuje, że ten koń idzie do przodu, sam chce śmigać dużym galopem, bujać się kłusem, no no. Siodło na wymiar to coś pięknego 🙂
W weekend się widzę z Bogdanem, więc dopasujemy siodełko na miejscu 🙂
Sanndy, nie będę podawać cen, ani to wątek na zakupy, ani ja akwizytorka 🙂 Tego typu pytania to albo do Bogdana bezpośrednio, albo do mnie na PW.