Kącik WKKW

mbalicka   Kucyk <3 / Figaro najwspanialszy :*
28 maja 2012 16:26
niestety, co do zdjęć z LL to niestety nic nie mam.. robiłam od L (coedziennie - no żem śpioch jest i mój namiot nie chciał wypuścić mnie z ramion nie wcześniej niż o 8.30  😁 ) i to też wybranym konikom.

mam na pewno trochę fotek Różanej, Jędrusi, karego ogiera startującego w 1* (KTO MI IMIĘ PRZYPOMNI OGIERKA??  👀 ).

edit🙁mała pomyłka z przypisaniem konia do zawodnika)
[quote author=Ktoś link=topic=815.msg1413768#msg1413768 date=1338209451]
ale LL w Kwiekach jest bardzo przyjemne,moze poza 1- 2 przeszkodami,z racji najazdu,ale tragedi nie ma 😉
mozna poogladac na zdjęciach Gosi Odyniec (Konie i Rumaki) i bezpośrednio na stronie organnizatora.
[/quote]

Dzieki jeszcze raz, o to mi chodziło  😉
Ktoś wie dlaczego Baryt wycofany z 2** w Strzegomiu?? 👀
mbalicka   Kucyk <3 / Figaro najwspanialszy :*
01 czerwca 2012 17:57
mam parę fotek jeszcze z Sopotu z 2**. już niedługo relacja z KS Pieńki 🙂

asior   -nothing but eventing-
01 czerwca 2012 19:24
Ktoś wie dlaczego Baryt wycofany z 2** w Strzegomiu?? 👀

Bo nie pojechal na te zawody.
Facella   Dawna re-volto wróć!
02 czerwca 2012 17:41
widzialam relacje ze Strzegomia... jak dla mnie megaciezki cross.
crazy, coz tam sie dzialo na waskim froncie? strasznie szkoda )-;
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
02 czerwca 2012 19:09
Kojarzy ktoś siwka w hreczce, dzisiaj ze Strzegomia *** ? Jechali pod sam koniec?
Holenderka na nim jechala? Ilianka?

Niestety, czesiek za nic w swiecie nie chcial skoczyc waskiego malego frontu, i nie pytajcie mnie dlaczego bo nie wiem, w zyiu czegos takiego nie zrobil, do tej wody skakal super.
02 czerwca 2012 22:13
No właśnie nie wiemy kto to jechał, bo nawet listy startowej nie miałyśmy 🙁

Ale z tego co teraz tak na oko oceniłam to w czołówce tylko jeden siwek Canna Pride pod Ilonką Kluytmans, więc chyba o ta samą babkę nam chodzi  😉

Dżizas krajst co za koń  😜
03 czerwca 2012 11:10
crazy no coz, bywa i tak. moze po prostu to nie byl jego dzien...
..parę skromnych fotek ...

03 czerwca 2012 12:23
nr 305, przedostatni, to Ksawery Sniegucki i Mitsubishi. Kostek sobie kiedys ten jezyk odgryzie  😁
JARA, obłędny galop miał siwek  😉
....te długie wodze trochę przypominają mi styl Mary King 🙂
..jeszcze jedno ...
Są planowane jakieś zawody WKKW w lipcu w woj. dolnośląskim lub ościennych ? Widziałam , ze Racot będzie 18/19 sierpnia , a coś wcześniej ??
03 czerwca 2012 20:53
JARA, obłędny galop miał siwek  😉

Obłędny to mało powiedziane.  😜
Stałyśmy tam z opadniętymi koparami, nogi prawie za uszy zakładała. Kłus też niczego sobie.
Koniec końców zajęły miejsce tuż za podium 🙂
ale koń Niemki tej co wygrała 3* ruszał się też jak małpa i skakał z lekkością piórka 😜
Dokladnie konie Niemki, kazdy ruch mialy super.
A jakies zdjecia Czeska sie zlapaly?
niestety nie mam zdjęć Czarnolasa z tzw przyczyn niezależnych
04 czerwca 2012 17:35
ale koń Niemki tej co wygrała 3* ruszał się też jak małpa i skakał z lekkością piórka 😜

oj pialam do telewizora, pialam, coz to bylo za cudo!

roksis14 nie jestem pewna ale moze jakies male zawody w Jaroszowce? regionalki czy cos. z wiekszych to tam chyba dopiero we wrzesniu czy pazdzierniku...
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
12 czerwca 2012 10:07
podbijam,jest juz lista zgłoszonych koni na CIC w BB, m.in na MP seniorów. komu,poza crazy 😉 kibicujecie?
http://www.voltahorse.pl/images/2012/06/zgloszbb.pdf
czarnym,nomen omen koniem moze być chyba Kamil 😉 Kaziu głodny po nieudanej wycieczce do Angli na Badminton... może Marta Dziak w tym roku też zawalczy?
no i ciekawe co pokaże Gondolier w 3*, bo Hatteria bardzo mi się w Strzegomiu na krosie mimo wszystko nie podobała...
my kibicujemy Michałowi Hyckiemu, który jedzie 1* z latającym andaluzem MG Polaco 🙂
12 czerwca 2012 10:19
Alex, pytam z ciekawością o MP seniorów, juniorzy to tam przy okazji będą 😉

edit: MG Polaco już zdrowy?
podobno nic mu nie było, bo wet na zawodach nie znalazł nic, w domu też było wszystko ok. nie wiem skąd pojawiła się ta "nieregularność" u niego, ważne że już wszystko jest ok i jadą na następne zawody po kwalifikacje na MEJ 😀
12 czerwca 2012 10:36
tu foto ze Strzegomia MG Polaco,jakby ktos jeszcze nie widział:

a tu nasz Ancymon  😉

i cała galeria z CCI *:
http://www.facebook.com/media/albums/?id=188230394579587
Mam pytanie czy MG Polaco zawsze tak pokonuje przeszkody krosowe ? Co widzę jego zdjęcia to prezentuje autorski styl, trochę to chyba niebezpieczne  👀 ?

A w MP trzymam kciuki za Martę i Vacata 🙂
Mam pytanie czy MG Polaco zawsze tak pokonuje przeszkody krosowe ? Co widzę jego zdjęcia to prezentuje autorski styl, trochę to chyba niebezpieczne  👀 ?
no zalatuje szpitalem...
Polaco jest i był zdrowy więc ciężko aby wyzdrowiał 😉

Odpukać żadnych problemów o których piszecie nie było póki co, koń jest mega chętny do skoków, a specyfika stylu zapewne wynika z specyfiki rasy, ale dopóki się nic nie stanie nie dowiemy się na ile to niebezpieczne  😉 i mam nadzieje że się nie dowiemy nigdy 🙂 .

Szczerze mówiąc już od dawna nie widziałam całego krosu w ich wykonaniu, odkąd jeżdżą * nie ma zawodów u nas a na wyjeździe z nimi nie byłam, to może macie racje. 
12 czerwca 2012 11:11
Zorilla, no zdjęcie z racotu czy tez Jaroszówki (nie pamiętam teraz) tez nie było zbyt "bezpieczne"...

co do zdrowia,wetem nie jestem,ale koń był nieregularny...taka mała rada - może warto troszkę o konia zadabc po krosie,nie tylko zaraz po 😉 to nie spacer w ogródku jordanowskim,taka *,więc koń ma prawo czuć dyskomfort,trzeba mu pomóc maksymalnie się zregenerować wszystkim legalnymi i dostępnymi środkami 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się