niestety, co do zdjęć z LL to niestety nic nie mam.. robiłam od L (coedziennie - no żem śpioch jest i mój namiot nie chciał wypuścić mnie z ramion nie wcześniej niż o 8.30 😁 ) i to też wybranym konikom.
mam na pewno trochę fotek Różanej, Jędrusi, karego ogiera startującego w 1* (KTO MI IMIĘ PRZYPOMNI OGIERKA?? 👀 ).
edit🙁mała pomyłka z przypisaniem konia do zawodnika)
[quote author=Ktoś link=topic=815.msg1413768#msg1413768 date=1338209451] ale LL w Kwiekach jest bardzo przyjemne,moze poza 1- 2 przeszkodami,z racji najazdu,ale tragedi nie ma 😉 mozna poogladac na zdjęciach Gosi Odyniec (Konie i Rumaki) i bezpośrednio na stronie organnizatora. [/quote]
Niestety, czesiek za nic w swiecie nie chcial skoczyc waskiego malego frontu, i nie pytajcie mnie dlaczego bo nie wiem, w zyiu czegos takiego nie zrobil, do tej wody skakal super.
Obłędny to mało powiedziane. 😜 Stałyśmy tam z opadniętymi koparami, nogi prawie za uszy zakładała. Kłus też niczego sobie. Koniec końców zajęły miejsce tuż za podium 🙂
ale koń Niemki tej co wygrała 3* ruszał się też jak małpa i skakał z lekkością piórka 😜
oj pialam do telewizora, pialam, coz to bylo za cudo!
roksis14 nie jestem pewna ale moze jakies male zawody w Jaroszowce? regionalki czy cos. z wiekszych to tam chyba dopiero we wrzesniu czy pazdzierniku...
podbijam,jest juz lista zgłoszonych koni na CIC w BB, m.in na MP seniorów. komu,poza crazy 😉 kibicujecie? http://www.voltahorse.pl/images/2012/06/zgloszbb.pdf czarnym,nomen omen koniem moze być chyba Kamil 😉 Kaziu głodny po nieudanej wycieczce do Angli na Badminton... może Marta Dziak w tym roku też zawalczy? no i ciekawe co pokaże Gondolier w 3*, bo Hatteria bardzo mi się w Strzegomiu na krosie mimo wszystko nie podobała...
podobno nic mu nie było, bo wet na zawodach nie znalazł nic, w domu też było wszystko ok. nie wiem skąd pojawiła się ta "nieregularność" u niego, ważne że już wszystko jest ok i jadą na następne zawody po kwalifikacje na MEJ 😀
Mam pytanie czy MG Polaco zawsze tak pokonuje przeszkody krosowe ? Co widzę jego zdjęcia to prezentuje autorski styl, trochę to chyba niebezpieczne 👀 ?
Mam pytanie czy MG Polaco zawsze tak pokonuje przeszkody krosowe ? Co widzę jego zdjęcia to prezentuje autorski styl, trochę to chyba niebezpieczne 👀 ? no zalatuje szpitalem...
Polaco jest i był zdrowy więc ciężko aby wyzdrowiał 😉
Odpukać żadnych problemów o których piszecie nie było póki co, koń jest mega chętny do skoków, a specyfika stylu zapewne wynika z specyfiki rasy, ale dopóki się nic nie stanie nie dowiemy się na ile to niebezpieczne 😉 i mam nadzieje że się nie dowiemy nigdy 🙂 .
Szczerze mówiąc już od dawna nie widziałam całego krosu w ich wykonaniu, odkąd jeżdżą * nie ma zawodów u nas a na wyjeździe z nimi nie byłam, to może macie racje.
Zorilla, no zdjęcie z racotu czy tez Jaroszówki (nie pamiętam teraz) tez nie było zbyt "bezpieczne"...
co do zdrowia,wetem nie jestem,ale koń był nieregularny...taka mała rada - może warto troszkę o konia zadabc po krosie,nie tylko zaraz po 😉 to nie spacer w ogródku jordanowskim,taka *,więc koń ma prawo czuć dyskomfort,trzeba mu pomóc maksymalnie się zregenerować wszystkim legalnymi i dostępnymi środkami 😉