Czy mogłaby mi jakaś dobra duszyczka powiedziec coś o bryczesach na zawodach skokowych? Ostatnio spotkałam się ze stwierdzeniem, że białe bryczesy z szarym lejem nie wszędzie mogą byc dopuszczone. Jak to wygląda w praktyce? 😉
Ja się nigdzie z takim stwierdzeniem nie spotkałam 🤔
to ja z ciekawostek podrzucę, że w Indiach nagminnie na zdjęciach z zawodów widzę ludzi, którzy zamiast sztylp mają ... owijki zawinięte na nogach o.O albo bandaże elastyczne... to jest dopiero ekstrawagancja :] haha
a mi się marzy jakiś jasnobrązowy ładnie spasowany i z fajnymi detalami rajtroczek
To ja jeszcze raz, z kolejnym pytaniem. 🙂 KLIK- jak dużym wstydem jest jechanie w takich czapsach towarzyskie LL i L? Czy w ogóle mnie dopuszczą w czymś takim? 😡 A w takich?: KLIK
malinowaa, w tych drugich spokojnie nawet regionalne zawody 😉 - w niższych klasach pewnie się sędzia nie czepi, w tych pierwszych samej mnie byłoby głupio 😉
Planuję pojechać na zawody towarzyskie i chciałam się spytać o strój. Czy na towarzyskim można startować w zwykłym białym polo bez marynarki? Czy lepiej jednak zainwestować w koszulę?
To ja też z pytaniem. Jak to jest z kompletem frak + cylinder na ujeżdżeniu? Widziałam już połączenia marynarka + cylinder, raz nawet frak + kask, co o tym sądzicie..? Wg mnie cylinder + czarna dłuższa marynarka to jeszcze, ale frak i kask?