Kącik Rekreanta cz. V (rok 2012)

Strucelka trzymaj się! :przytul: Przykro mi strasznie!
wątek zamknięty
Stucelka tak bardzo mi przykro, aż brak mi słów...  😕
wątek zamknięty
Strucelka, usłyszałam od znajomych w Krk, mimo, że nie znamy się osobiście.
Trzymaj się mocno.
wątek zamknięty
Strucelka, wiem, że słowa nie pomogą już Likierowi, ale jestem pewna, że miał piękne życie przy Twoim boku. Trzymaj się  :kwiatek:
wątek zamknięty
Trzymaj się Strucelka! Strasznie przykro 🙁((((((
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
16 maja 2012 21:42
Strucelka trzymaj się koniecznie, nie wolno Ci się poddawać. Na pewno dasz radę...  :kwiatek:
wątek zamknięty
Strucelka kojarzę Cie jedynie z widzenia z zawodów itp, trzymaj sie mocno,jak  wszyscy tutaj przesyłam Ci dużo dużo pozytywnej energii.
wątek zamknięty
Strucelka tak mi przykro  :przytul:
wątek zamknięty
archeo   Bo warto :D
16 maja 2012 21:57
Stucelka przykre to strasznie  😕.
Trzymaj się
wątek zamknięty
Strucelko i ja tu napiszę bo pewnie i tak teraz nie masz do tego głowy to wiedz, że nie jesteś sama, jak tylko przeczytałam na fb to zaczęłam czytać kolejny i kolejny raz bo nie wierzyłam w to napisałaś🙁 tak straszne i nieprzewidywalne bywa życie i nawet nie potrafię sobie wyobrazić co teraaz przechodzisz to trzymaj się, przynajmniej nie cierpiał i odszedł w pełni sił do końca swoich dni ciesząc się wspaniałym życiem u Twojego boku...
(a pamiętam jakby to było wczoraj kiedy robiłam Wam zdjęcie, które wstawiłaś kilka stron wcześniej, zawsze widok Nikola + jej chłopaki powodował u mnie uśmiech na twarzy, ile pracy w niego włożyłaś i jak to pięknie owocowało, to czego Cię nauczył to twoje i nikt Ci tego nie odbierze..)
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
16 maja 2012 22:17
Strucelka bądź teraz całym sercem z Belfastem. On też na pewno odczuje tę ogromną stratę... Trzymaj się dzielnie 🙁
wątek zamknięty
Strucelka - strasznie przykro 🙁 Trzymaj sie dzielnie !
Melanie - trener ma troche inna "wizje" pracy z tym koniem. Poza tym bylam zmuszona zrezygnowac z treningow, wiec kobyle jezdze tylko do czasu, az znajdzie sie na nia ktos nowy, kto sobie z nia poradzi. Przykro mi troche 🙁
wątek zamknięty
Strucelka trzymaj się mocno...
wątek zamknięty
Strucelka Trzymaj się! Zawsze jak widziałam Waszą trójkę uśmiechałam się pod nosem. Teraz Likier duchem będzie z Wami. Bardzo mi przykro i wyobrażam sobie co czujesz... Trzymaj się mocno!
wątek zamknięty
[b]Strucelka[/b], trzymaj się  !
wątek zamknięty
slojma   I was born with a silver spoon!
17 maja 2012 06:11
Strucelka- wyrazy współczucia
wątek zamknięty
Strucelka, trzymaj się  :grupa:
wątek zamknięty
Na śmierć nie da się przygotować - przychodzi i już 🙁. Bardzo mi przykro - życzę Ci dużo siły...
wątek zamknięty
Alicja_8   Z pasja...z miłością...
17 maja 2012 08:22
Strucelka jedyne co zostało to wsparcie re-voltowe  🙄 Bądź silna. To smutne gdy los odbiera tak młode zwierzę 🙁 Ciężko to sobie wytłumaczyć i zrozumieć 🙁
Strata revoltowego konia zawsze mnie porusza....  😕
wątek zamknięty
Strucelka- przykre bardzo trzymaj sie...
wątek zamknięty
agull   Dążąc do celu
17 maja 2012 08:45
Strucelko współczuję z całego serca. Trzymaj się i bądź dzielna :przytul:
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
17 maja 2012 08:51
Strucelko - trzymaj się, jesteśmy z Tobą, bądź dzielna.
wątek zamknięty
Strucelko trzymaj sie dzielnie
wątek zamknięty
ashtray no to nie jest jego pierwsza tego typu akcja :/ I, jak sądzę, niekoniecznie ostatnia.
Klami nie, mój do autodestrukcji może skłonności nie ma, ale jest typowym wandalem - czego się nie dotknie, to się sypie. Yeah. A co do ran nad okiem, wiecznie tam jest porysowany, cholera wie od czego, raz na miesiąc po prostu musi kawałek skóry zdartej być - normalnie war horse...
Melanie, domcia406 dziękuję  :kwiatek:
zen o matko  🤔 Jak widzę, nie ma bezpiecznego miejsca siodłania...  😵
Mąka weź Ty uważaj, bo łeb ma podobny do mojego diablokonia. A Tobie udanej współpracy życzę 🙂
amnestria trzymam kciuki.
Misia dzięki, cieszę się, że to piszesz  :kwiatek: A histeryk jest, ale przejdzie mu, na szczęście coraz mniej takich napadów histerii ma i myślę, że ta tendencja spadkowa utrzyma się 😉

Strucelka bardzo, bardzo mi przykro, żadne słowa nie są w stanie wyrazić tego, jak ogromnie Ci współczuję, bo wiem, jak się traci Przyjaciela... Trzymaj się. Bądź z Belfastem, nawzajem się wspierajcie...
wątek zamknięty
Strucelka mi jest również przykro. Pozostaje wierzyć, że teraz ma jeszcze lepiej :przytul:
wątek zamknięty
Bardzo przykre... Strucelko, mysl o tym, ze cale zycie byl kochany i szczesliwy z Toba.
wątek zamknięty
Strucelko, bardzo mi przykro, trzymaj się dzielnie
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
17 maja 2012 11:18
kujka, a co z tym siodłem?
wątek zamknięty
Strucelka Ojej, kto by pomyślał. 🙁 Straszna wiadomość. Bardzo Ci współczuję 🙁 Trzymaj się!
wątek zamknięty
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
17 maja 2012 12:27
Strucelka - trzymaj się, chociaż wiem, że teraz to bardzo trudne!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.