Reproduktory, nasienie, krycie klaczy - co polecacie ?

A skąd wiesz, że nie miała rui.
Co może się stać ? - może być teraz źrebna  🤣
przepraszam, zły wątek :kwiatek:
a może ktoś byłby zainteresowany kryciem  
na to miejsce jest w ogloszeniach
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ponownie ogloszenie w niewlasciwym miejscu
A może byś spadała z tym do ogłoszeń?
Daje bardzo dobrze ruszającę się i skaczące konie o wspaniałym charakterze.
a ogier dotychczas bez licencji? to jakiś żart  🤔wirek:
Ma licencję ukończył ZT ,ale nie ma aktualnej na 2012 rok!
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
03 maja 2012 17:46
ten DEl Cor  to jakiś krzywy na nogach jest
mankaa69,  w bazie koni nie ma ŻADNEGO startującego potomstwa. możesz podać jego (w domyśle potomstwa) wyniki, skoro daje tak dobrze ruszające się i skaczące konie?
zaklad fakt, zdal na ostatnim miejscu z najnizszymi notami
potomstwa tez nie widac..
na ile on jest zbonitowany?
Na nogach na pewno nie jest krzywy  🤔

Miał 79 pkt z tego co wiem ,ale nie sądzę ,ze z najniższymi notami  🤣
jeden ze źrebaków http://www.stajnia-wygoda.pl/polski/konie_na_sprzedaz/konie_wierzchowe/minhan_s.html
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
03 maja 2012 18:32
Zakład zdał z najniższymi notami w stawce - przynajmniej ja tak zrozumiałam wypowiedź Karli.

Spamuj dalej tym koniem, to na pewno same pozytywne opinie o nim przeczytasz  🤣
dokladnie tak Makrejsza -zdal na ostatniej pozycji z ocena dst
03 maja 2012 18:35
Dzięki 🙂
Zdążyłam sprawdzić 😉
mankaa69, możesz pokazać osiągnięcia potomstwa w SPORCIE? bo chyba sa jakieś wyniki skoro przekazuje tak dobry ruch i skoczność 🙂

http://pzhk.pl/szac-wart-hod/indeks-skokowy.html wystukać w opcji "szukaj" imię konia
a gdzie dokładnie można sprawdzic to wszytko ,może ktoś podesłać linka?
03 maja 2012 18:44
Dziękuję bardzo  :kwiatek:
Czyli te 61,49 to pkt bonitacyjne? Przepraszam jeszcze się tak nie orientuję
ne- to sa punkty z zt-ocena jezdzca testowego,kierownika i komisji za rozne elementy- skoki luzem,charakter, ruch  w trzech chodach itp.
bonitacja to eksterier ,step,klus...
Dziękuję dziewczyny  😡,a jesli mogę jeszcze zapytać gdzie dokładnie mogę zobaczyc ile miał pkt? Ponieważ liczba przeleciała mi przez ucho ,ale nie wiem czy jest to rzeczywiście taka liczba czy tylko rzucona, no i pytanie : opłaca się wyrabiac licencję na ten rok czy odpuścic?
Nie ma to jak prowadzic punkt kopulacyjny z zerowym pojeciem o towarze, ktory sie oferuje  😎
Nic nie prowadzę, nie ja się tym będę zajmowała,ja tylko wystawiam ofertę na portale, nie wiem w ogóle skąd się więła taka złość w tych wszystkich re-voltowiczach - no z małymi wyjątkami  🤔wirek:
03 maja 2012 19:00
Złość się wzięła stąd, że łamiesz regulamin wrzucając ogłoszenie nie do ogłoszeń, a spamując po wątkach. Takie osoby nie są tu mile widziane.
Skoro to robisz to rob rzetelnie, bo taki brak profesjonalizmu bardzo odstrasza.
Corteziaki znane mi - wszystkie fatalne na spodzie, grzbiet-zad pozostawiał wieeele do życzenia i łeb jak wiadro :/
mankaa69,  dlaczego konik stał rok w boksie?
Właścicielka nie mogła u swoich koni być ,no a właściciele stajni ...  😵  mieli gdzieś i nie wypuszczali konia nawet na lonżownik ,a przecież wzięli pod opiekę ogiera wiedząc,że nie będa mogli mu zapewnić odpowiednich warunków
wyszukiwarka nie wypluła nic.

możecie coś powiedzieć o ogierze Le Duc? coś mi sie przebija przez pamięć. jak z potomstwem?
ms_konik   Две вечности сошлись в один короткий день...
04 maja 2012 20:30
Del Cor, toż to musi być wybitne stworzenie skoroż powiła go
nie mniej wybitna klacz Delikata, którą to miałam okazję podziwiać
wielokrotnie milion lat temu....
ms_konik  to ironia?
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
05 maja 2012 07:58
wyszukiwarka nie wypluła nic.

możecie coś powiedzieć o ogierze Le Duc? coś mi sie przebija przez pamięć. jak z potomstwem?

http://re-volta.pl/forum/index.php?topic=1513.0

Uderz do Faraa
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się