Re- Voltowa Foto Zabawa. Przyjmujesz wyzwanie ? :)
m.indira - czasowo dopasowałam to do moich możliwości. W weekend mnie nie ma, a nie wiem czy możemy angażować katije do zdjęcia ankiety, dodania nowego tematu w poście itd. Dużo ma roboty i tak... a weekend majowy można potraktować jako taki zwykły, albo dać więcej czasu specjalnie, nie równe dwa tyg, a właśnie do kolejnego poniedziałku...
Nie wiem, no decydujcie 🙂
Edit: ja jestem fanką "opuszczonej kolejki"... mnie jako studentce temat niesamowicie bliski, a taka interpretacja naszego tematu jest.. super ! 🙂
a ja się zastanawiam czemu wysłałam to zdjęcie które wysłałam, a nie to dla którego "trochę" się poświęciłam 🙂
Ja też lubię 'opuszczoną kolejkę'. Zupełnie inna interpretacja niż inne. Fajne!
Ja zaglosowalam na 6 bo mnie za serducho scisnelo, 20 za kolory i magiczny klimat jak ze starych rycin i 11 rowniez za klimat - cisza i spokoj naprawde zapomnianego miejsca bije mi od tego zdjecia..
Do mnie fota nr 5 przemówiła... krzyknęła. Mój faworyt.
nine, ja obstawiam, że Twoja "piąteczka" taka "Twojsza" 😉
mnie za serce łapią : 2,5, 19,23,
trochę szkoda mi kilku zdjęć, które miały fajny motyw, ale mogły być troszke inaczej "zbudowane" światłem, ujęciem. zwłaszcza 4, która super pomysłem była, a zrobiona "inaczej" byłaby moim faworytem 🙂
Tristia, do mnie tak samo... Jest niesamowita.
Ja zagłosowałam na 2,5,6
2 - obróbka bardzo do mnie trafia, jak dla mnie to zdjęcia ma to COŚ
5 - no co tu dużo mówić, super jest. Jeszcze te otwarte okna nadają niesamowity charakter
6 - tu też nie trzeba dużo mówić, oczy psa wyrażają wszystko
6, 20, 21. Te zdjęcia najbardziej mi się podobają/pasują do tematu, chociaż moje też pasuje, ale głosować nie będę :hihi🙂 W sumie to według każdego jego zdjęcie pasuje do tematu 😀.
Syrenka też świetna. Jeszcze bardzo mi się podoba 8, ale głosów nie starczyło 🙁
autor zdjecia nr 14 powinien zostac pobity za spierniczenie techniczne tak doskonalego, pieknego, niesamowicie ciekawego kadru. 🤬
Dodałam jedno zdjęcie do galerii i pod pozycje 24. [bo okazało się, że tego numeru nie ma :P]
Niestety skrzynka potraktowała ten mail jako spam i zwyczajnie przeoczyłam... Co śmieszniejsze dokładnie z tego samego maila, przy poprzedniej zabawie zdjęcie przeszło 🤔wirek:
Po rozmowie z autorką, którą bardzo przepraszam uznałyśmy, że zdjęcie dokleimy do reszty chociaż w momencie startu do lidera traci ponad 25 głosów.
Jeszcze raz przepraszam :kwiatek:
Zdjęcie wskakuje na pozycje 24 której jak się okazuje... nie było 👀 kto zauważył błąd w numeracji zdjęć i nie zgłosił !? 🤬
W sumie tu się okazuje dlaczego ważne by lista zgadzała się z wysłanymi zdjęciami.
Znowu mamy sytuacje, że zgłosiło się więcej [co prawda tym razem niewiele ale jednak więcej] osób niż później wysłało zdjęcia.
Gdybym wiedziała, że lista jest w jakiś sposób miarodajna to pewnie szukałabym tego zdjęcia do upadłego 😉 a tak to pomyślałam, ze znów ktoś nie dosłał i tyle.
No nic, mam nauczkę na przyszłość, ze do spamu też warto zaglądać.
Skrót dla leniwych.
Doszło zdjęcie nr 24, poszło do spamu, nie dodałam go do galerii, autorkę przepraszam !
Haha, dostałam jeden głos, nie spodziewałam się ani jednego 🙂
Mnie też rozczarowała jednolitość interpretacji, wszyscy poszli na łatwiznę, szkoda. Jedno zdjęcie bardzo mi się podoba za wykonanie, inne, za to co na zdjęciu, ale chyba do zagłosowania wybiorę inne.
Ale miałam problem wybrać 3 zdjęcia... bo w sumie 6 zdjęć mi się strasznie podobało. 👍 za zdjęcia 5,6,16,20,21,23
ja od razu mówię - głosowałam na 5, 16 i 21.
moje zdjęcie mi się strasznie nie podoba :/
cieciorka, sorry, ale nie znalazłam na ulicy błąkającego się i ryczącego berbecia, więc wysłałam to, co stoi cały czas w tym samym miejscu i nie muszę się czaić, żeby sfocić 😉 Jakbyśmy mieli miesiąc czy dwa na to, to pewnie większa różnorodność interpretacji by była. Był też pomysł z muszlą ślimaka, ale nawet takiego bzdetu nie potrafiłam znaleźć. I pies też nie chciał współpracować, za szczęśliwa jest 😁 Najłatwiej pracuje się z budynkami, to chyba oczywiste. Poza tym przez cały czas trwania tej edycji 90% z nas marudziło, że ciężko, że pogoda, że czas, etc, więc ja się "z góry" cudów nie spodziewałam :P
19 ma bardzo fajny klimat, a syrenka to mój faworyt, jest super 😍
Jak dla mnie to 2 i 8 są obłędne 🙂
dla mnie 19,20, 23 po prostu rewelacja
Ja zagłosowałam na jedno zdjęcie bo to jedno mnie szczególnie ujęło🙂
mi sie mega podoba foto nr 7 jest genialne
polecam i tez glosujcie na 7
elen- Każdy głosuje na to, co mu się podoba 😉
A teraz przynawac sie kto byl u mnie na posesji?? chmm?? 😂
O rany poprzednio wygrały ziaaaby a teraz wygra piesiunio 😀
Jakieś zoofilskie to forum 😀
No... Poza tym skąd wiadomo, że ten pies opuszczony? A krowa? Wiecie ile u mnie takich krów? Zdjęcia zwierzaków fajne, ale Syrenka rządzi! :kwiatek:
Ja zagłosowałam na 13, 19 i 23 🙂
Syrenka to super pomysł.
5 to piękne zdjęcie, ale budynek nie wygląda mi na opuszczony-zapomniany.
Moje głosy: 2,19 oraz 20.
Dziewczyny [i Wawrku], do kiedy głosowanie?
Haaalooo ? 😀
Niedziela? Sobota? Jutro ?[size=10pt] [jakoś powalczę by się dostać na kompa]
Bo m.indira wyszła z propozycją by trwało to krócej... [/size]
Mi się wydaje, że jak najbardziej może być krócej.