dokładnie, ja też tak uważam 🙂 nie mogę się doczekać następnego tematu 🙂
Krócej w sensie sobota czy piątek ? 😉
Ja jestem za piątkiem 🙂 Majówka to świetny okres na zdjecia 💃
Ale majówka to dopiero wtorek ;P
kwietniówka jeszcze 😀 jak dla mnie może być piątek nawet. Większość już i tak zgłosowała
nine
Ty tutaj nie cwaniakuj, tylko internet na piątek ogarniaj 😎 😁
Tak jest psze Pani ! 🙂
W godzinach wieczornych się proszę nastawić na koniec.
Jedynie uprzedzam, ze autor zwycięskiego zdjęcia będzie się musiał sam przedstawić, bo zupełnie nie ogarniam co jest czyje i... niespecjalnie mam czas to ogarnąć 😉
tak patrzę na wyniki i jest remis... co w takim przypadku, gdy jest remis? jeden wspólny temat?
Myślę, że na wypadek remisu przewidzimy dogrywkę... albo... coś ciekawego... ooo ! 😍
np. każda osoba ma wymyślić pół tematu, jedna przymiotnik, druga rzeczownik i niezależnie do mnie wysłać 😁
Proszę by ktoś jutro o 20😲0 podał wygraną osobę, numer zdjęcia.
Ja nie jestem pewna o której się dostane na kompa żeby zlikwidować ankietę więc umówmy się, że jutro o 20 można gratulować wygranemu/ wygranym 😉
Ja jutro niestety na weselu będę, a w telefonie nie pokazuje mi ani zdjęć ani ankiet, więc będę tylko zerkać czy ktoś już podał wygraną osobę 😀
Mi telefon wszystko pokazuje, z zasięgiem gorzej 😉
Wyjdę na jakaś górkę i będzie cacy 😁
A tak serio to ciśnienia żadnego nie ma, podejdę na piwko do knajpy z wi-fi i tyle, tylko jak pisałam nie jestem w stanie godziny określić dokładnie więc wygranym staje się osoba/ osoby które o godzinie 20😲0 mają największą liczbę głosów, potem nawet jak to by uległo zmianie to nas to nie interesi, tak?
Wszyscy się zgadzają? 🙂
Ja jutro o 20 na 100% będę siedzieć przy komputerze i nudzić się jak mops, to mogę spisać kto ile ma głosów.
Ja tez jutro o 20 będę siedziała z nosem w laptopie. Już czas zarezerwowany 😁 A na kwietniówkę-majówkę tyle wolnego czasu a i przewidują super pogodę więc będzie dużo okazji do zdjęć 😀
Myślę, że na wypadek remisu przewidzimy dogrywkę... albo... coś ciekawego... ooo ! 😍
A ja myślę, że będziemy się martwić tym jutro 😉
Nie brałam jeszcze udziału w zabawie, ale wiernie głosuję 🙂 Moim skromnym zdaniem zdjęcia : 1, 5 i 23 są genialne! Bardzo mi się podobają🙂
Halo 😉
Ja na bank dzisiaj nie dotre do kompa o 20 także proszę by ktoś ogłosił wygranego i by wygrana osoba podała temat tutaj, publicznie, bo nie ma sensu przeciągać.
Tylko my nie wiemy które zdjęcie czyje, możemy jedynie ogłosić numerek i niech się ktoś przyzna a to wcale nie wiadomo kiedy to będzie 😁
Ale ja tez nie wiem, które jest czyje 😉
Autor i tak musi sie znajwic, podać temat a to już bez różnicy czy tu czy do Mnie na pw 😉
Wygrywa zdjęcie nr 6 (jesli reguły nie uległy zmianie i bierzemy pod uwagę to, kto mial najwięcej głosów o godz 20_.
Gratuluję zwycięzcy 🙂
Tak się składa, że wiem nawet czyj to twór 😉
(Edit: pogrubienie)
I zwycięzce prosimy o ujawnienie się i podanie tematu 🏇
Gratulacje nie tylko dla zwycięzcy ale dla wszystkich biorących udział 😅
Gratuluję zwycięzcy 🙂
moje było nr 7, opuszczona chawira w lesie w Jaroszówce 🙂 (zrobione po wkkw )
a miałam jeszcze takie do tematu 🙂
Moje było zdjęcie nr 2. Dziękuje za głosy :kwiatek:
6 była moja 👀 dziękuję pięknie za wszystkie oddane głosy :kwiatek:
a co do tematu, myślałam dużo ale jeszcze nic konkretnego nie mam 😵 nie pogniewacie się jak już gotowy temat podam około godziny 22? :kwiatek:
rambuesa - gratulacje :kwiatek: :kwiatek:
rambuesa, damy radę. Tylko pamiętaj żeby temat nie był zbyt dosłowny i "podpowiadający" tylko ogólny 😀
Gratuluje 6 😉)
Podaj temat tutaj, może być nawet i 24 i 4 w nocy 😉 teraz i tak na zdjęcia nikt nie wyruszy, byle do rana było 😉
rambuesa bardzo ładne było to zdjęcie 🙂 Co prawda głowowałam na inne ale to przykuwało moją uwagę 💘
dziękuję Wam :kwiatek:
temat wydaje mi się dość ogólny i każdy będzie mógł pokazać go na swój własny sposób i tak jak on go czuje 😉
mam nadzieję , że Wam się spodoba, a mianowicie
TEMAT 3 : Małe-wielkie szczęście
Co do terminu nadsyłania zdjęć, to już trzeba ustalić wspólnie. Wcześniej było po dwa tygodnie więc myślę że do ok. 11.05 😉