Ja do użygu powtórzę, że również lubię fair Play. Mam od kilku lat 2 pary i NIC się z nimi nie dzieje. Fakt, że nie Są jeżdżone codziennie, bo nie są to jedyne moje bryczesy.
Kochana nawet mi odpowiedziałaś 🙂 To już moja druga para, jedne Cavallo mam jakieś w kratkę i też są spore. Ja będę utrzymywać swoje 😉 Ale tu akurat nie miałam wyboru, kupiłam je na promocji były tylko rozmiar 80 i 40 😉
Do mnie dotarły Rika Star ESa ;-) Moje pierwsze jeansowe i są superaśne i sliczniutkie. No i mają błyszące brylanciki 🤔wirek:
Ja już na ten sezon zaopatrzona bryczesowo. Laura i Lorena Esa, najślicznieksze na swiecie Pikeury od Dramki :kwiatek: i jeszcze jedne Pikeury orzechowe. Wczoraj przyszły ESy z brylancikamii i czekam na zamówione z Hotse-Trade Ruby Esa. 🤔wirek: W tym roku zdradziłam Pikeura...
Dlatego nie lubię pisać pikeur, euro-star, cavallo bo każdym model inaczej wypada rozmiarowo.
Kochana Cavallo to Cavallo, nie pisałaś nic o modelu 😉 Ale to i tak nie ma znaczenia, przecież cię nie obwiniam czy coś :kwiatek:😉 😁 Zresztą tak jak pisałam, wyboru nie miałam. Zamówiłam jeszcze jedne cavallo tym razem 76 i zobaczymy. Najwyżej będę żyła o sałacie i wodzie 😁
Dramka, zdrajczyni że w tym sezonie więcej w szafie Esów? Teraz przeliczyłam wszystkie letnie spodnie, łącznie z dwiema parami z zeszłego sezonu to jednak 4:3 dla Pikeura, no bo te Ruby dopiero gdzieś w drodze;-)
A Cavallo miałam swego czasu do codziennej jazdy i spisywały się rewelacyjnie. Byłam z nich mega zadowolona, do tego stopnia, że kiedy sprzedawałam je po ok 2 latach to dziewczyna pytała mnie czy one oby nie są nowe. ;-)
xxagaxx - To teraz kochanieńka , podaj mi proszę dokładne wymiary tych bryczków :kwiatek:. Będe ci bardzo , ale to bardzo wdzięczna :kwiatek:.One mają lekko obniżony pas - tak ?
Jeju jakie piękne... niestety te modele cavallo, które mam to wypadają mniejsze bo pikeury mam wszystkie 38 a cavallo 40.
I jeszcze nikogo-nie-obchodzący news z ostaniej chwili: Co ja PACZE - mieszczę się już w kilka par swoich bryczków sprzed ciąży, Ale, ale... PACZEĆ się na to jeszcze nie da... i broń boże jakbym chciała w ćwiczebnym pojeździć 😵
xxagaxx - To teraz kochanieńka , podaj mi proszę dokładne wymiary tych bryczków :kwiatek:. Będe ci bardzo , ale to bardzo wdzięczna :kwiatek:.One mają lekko obniżony pas - tak ?
pas 41 biodra 47 nogawka od wew 70
co do stanu to hmm nie wiem, dla mnie normalny 😀 jakieś 26 cm od kroku do guzika u góry 😀
Nie zwęża się po praniu..chyba że planujesz przytyć 😉
ja ci dam 🤬 🤬 Proszę w tej chwili wypluć!!!! 😁 😁
Jeśli będą jednak dużo za duże, to spróbuję je zwężyć. Dzięki bogu mają szew z boku 😉
Jeju jakie piękne... niestety te modele cavallo, które mam to wypadają mniejsze bo pikeury mam wszystkie 38 a cavallo 40.
I jeszcze nikogo-nie-obchodzący news z ostaniej chwili: Co ja PACZE - mieszczę się już w kilka par swoich bryczków sprzed ciąży, Ale, ale... PACZEĆ się na to jeszcze nie da... i broń boże jakbym chciała w ćwiczebnym pojeździć 😵
kotbury Dziekuje :kwiatek: schudniesz jeszcze! 🤬
xxagaxx Ja tak już zwężałam 😉 Prawie wszystkie zwężam od kolana w dół 🤔wirek:
czy widział ktoś (może być za granicą) eurostary lorena swarovski lub maya (ze star collection) 38 w ludzkiej cenie? :kwiatek: xxagaxx przepiękne brycze 😍
Od jakiegoś czasu szukam dla siebie jakiś fajnych bryczesów na ten sezon, bo te co mam nieco się już "zużyły", ale nic ciekawego nie wpadło mi w oko. Zależy mi na tym aby były przede wszystkim wygodne, z pełnym lejem, ładne no i żeby nie kosztowały majątku 🙄 Czy ktoś może mi polecić coś sprawdzonego i zbliżonego do tych wymagań ? :kwiatek: