Bryczesy

Ja do użygu powtórzę, że również lubię fair Play. Mam od kilku lat 2 pary i NIC się z nimi nie dzieje. Fakt, że nie Są jeżdżone codziennie, bo nie są to jedyne moje bryczesy.
Przybyły moje Cavallo 😀 Są cudne. Ten materiał  😍 Tylko duże!! Ale nie sprzedam ich, nie wiem coś wymyślę, może po praniu jakoś ciut się zwężą xD

Potwierdza to moją teorię ze Cavallo wypadają większe.
majeczka   Galopem przez życie!
03 kwietnia 2012 21:54
xxagaxx, przecudne są
xxagaxx

Twoja teoria jest błędna niestety ponieważ model Clio wypada większy, mam te bryczesy było zapytać 😉

Model Champion już nie wypada większy.
Cavallo wypadają jak esy i pikeur

Poproś o wymiary dla pewności  😉

Kochana nawet mi odpowiedziałaś 🙂 To już moja druga para, jedne Cavallo mam jakieś w kratkę i też są spore. Ja będę utrzymywać swoje 😉 Ale tu akurat nie miałam wyboru, kupiłam je na promocji były tylko rozmiar 80 i 40 😉
Ale nie wiedziałam że chodzi ci o model Clio  😉

Dlatego nie lubię pisać pikeur, euro-star, cavallo bo każdym model inaczej wypada rozmiarowo.
xxagaxx Zarąbiste te spodnie. Baardzo ładne.

Do mnie dotarły Rika Star ESa ;-) Moje pierwsze jeansowe i są superaśne i sliczniutkie. No i mają błyszące brylanciki  🤔wirek:

Ja już na ten sezon zaopatrzona bryczesowo. Laura i Lorena Esa, najślicznieksze na swiecie Pikeury od Dramki  :kwiatek: i jeszcze jedne Pikeury orzechowe. Wczoraj przyszły ESy z brylancikamii i czekam na zamówione z Hotse-Trade Ruby Esa.  🤔wirek:
W tym roku zdradziłam Pikeura...
Ale nie wiedziałam że chodzi ci o model Clio  😉

Dlatego nie lubię pisać pikeur, euro-star, cavallo bo każdym model inaczej wypada rozmiarowo.

Kochana Cavallo to Cavallo, nie pisałaś nic o modelu 😉 Ale to i tak nie ma znaczenia, przecież cię nie obwiniam czy coś  :kwiatek:😉  😁 Zresztą tak jak pisałam, wyboru nie miałam. Zamówiłam jeszcze jedne cavallo tym razem 76 i zobaczymy. Najwyżej będę żyła o sałacie i wodzie  😁
Petit. Zdrajczyni!  🤬

xxagaxx Nie pisałam i się sama obwiniam  🤬 miałam na myśli jeden z najpopularniejszych modeli tej firmy Champion  😡
xxagaxx - Gdzie kupiłaś , jaki rozmiar , i za ile ?  :kwiatek:
na ebayu 😉 za 90 euro.  rozmiar 80 😉
Dramka, zdrajczyni że w tym sezonie więcej w szafie Esów?
Teraz przeliczyłam wszystkie letnie spodnie, łącznie z dwiema parami z zeszłego sezonu to jednak 4:3 dla Pikeura, no bo te Ruby dopiero gdzieś w drodze;-)

A Cavallo miałam swego czasu do codziennej jazdy i spisywały się rewelacyjnie. Byłam z nich mega zadowolona, do tego stopnia, że kiedy sprzedawałam je po ok 2 latach to dziewczyna pytała mnie czy one oby nie są nowe. ;-)
Nie zwęża się po praniu..chyba że planujesz przytyć  😉
xxagaxx - To teraz kochanieńka , podaj mi proszę dokładne wymiary tych bryczków :kwiatek:. Będe ci bardzo , ale to bardzo wdzięczna  :kwiatek:.One mają lekko obniżony pas - tak ?
Jeju jakie piękne...
niestety te modele cavallo, które mam to wypadają mniejsze bo pikeury mam wszystkie 38 a cavallo 40.

I jeszcze nikogo-nie-obchodzący news z ostaniej chwili:
Co ja PACZE - mieszczę się już w kilka par swoich bryczków sprzed ciąży, Ale, ale... PACZEĆ się na to jeszcze nie da... i broń boże jakbym chciała w ćwiczebnym pojeździć 😵
xxagaxx - To teraz kochanieńka , podaj mi proszę dokładne wymiary tych bryczków :kwiatek:. Będe ci bardzo , ale to bardzo wdzięczna  :kwiatek:.One mają lekko obniżony pas - tak ?

pas 41
biodra 47
nogawka od wew 70

co do stanu to hmm nie wiem, dla mnie normalny 😀 jakieś 26 cm od kroku do guzika u góry 😀

Nie zwęża się po praniu..chyba że planujesz przytyć  😉

ja ci dam  🤬 🤬 Proszę w tej chwili wypluć!!!!  😁 😁

Jeśli będą jednak dużo za duże, to spróbuję je zwężyć. Dzięki bogu mają szew z boku 😉
Jeju jakie piękne...
niestety te modele cavallo, które mam to wypadają mniejsze bo pikeury mam wszystkie 38 a cavallo 40.

I jeszcze nikogo-nie-obchodzący news z ostaniej chwili:
Co ja PACZE - mieszczę się już w kilka par swoich bryczków sprzed ciąży, Ale, ale... PACZEĆ się na to jeszcze nie da... i broń boże jakbym chciała w ćwiczebnym pojeździć 😵

kotbury Dziekuje  :kwiatek:  schudniesz jeszcze!  🤬

xxagaxx Ja tak już zwężałam 😉 Prawie wszystkie zwężam od kolana w dół  🤔wirek:
xxagaxx - Nie zwężaj. Sprzedaj .. :hihi🙁 najlepiej mi) i kup sobie mniejsze .
figaro  😁 😁 Pewnie bym tak zrobiła, ale widziałam je już tylko w cenie nie promocyjnej po 159 euro  😵 😵
Te ceny są kosmiczne  😤
Nooo, ja nie wiem, jak można walnąć taką cenę? Ja rozumiem ze jakość, wygoda, wygląd. Ale są jakieś granice.

Mi się marzą ESy białe na zawody. Te z końcówkami flex. Ale kurde, nie widziałam ich taniej niż ponad te 150 euro.
Ciekawa jestem jak moje Euro-stary się sprawdzą na zawodach ...
czy widział ktoś (może być za granicą) eurostary lorena swarovski lub maya (ze star collection) 38 w ludzkiej cenie?  :kwiatek:
xxagaxx przepiękne brycze  😍
Widziałam ale za 139 euro  😵
Od jakiegoś czasu szukam dla siebie jakiś fajnych bryczesów na ten sezon, bo te co mam nieco się już "zużyły", ale nic ciekawego nie wpadło mi w oko. Zależy mi na tym aby były przede wszystkim wygodne, z pełnym lejem, ładne no i żeby nie kosztowały majątku  🙄 Czy ktoś może mi polecić coś sprawdzonego i zbliżonego do tych wymagań ?  :kwiatek:
Nie, bo nie podałaś za ile mają być
powiedźmy że do 300zł.
Za tą kwotę można coś upolować fajnego  😉
a mogłabyś mi polecić jakieś konkretne sprawdzone modele ?  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się