DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

No na gniadych;  i na ciemnych i zwyklych kasztanach (Zorilla  😉) szal  😜
Gorzej z moim dziwnym siwkiem  🤣
No właśnie raz dorwałam taki potargany dziadowy czaprak na ciemnego i było bosko... Więc do dopiero w porządnym 😀

A czy Ivett, a raczej Caball nie może mieć swojego osobnego wątku? Mówię całkiem poważnie. Przecież Anky, ES, czy tam nie wiem Prestige mają to czemu nie ona albo Deb, czy HB Contact?
Bo to by byla troche jako reklama, przynajmniej kiedys chyba to bylo ustalane.
Bo nie ma wsrod nas producentow Anky, Prestige albo ES, i to sa jak by jednak watki dyskusyjne.
Arimona, ale bzdury gadasz, podobny kolor
dla mnie mega
😵 😵 Burza no to dziekuje zesz mnie zalatwila z ta zelenia 🤬 🤣
chyba juz wiem co bedzie nastepne  😵
No byłby ale teraz jest tu, wiec co za różnica?
Przecież taki przedstawiciel handlowy może być tutaj na forum i nawet o tym nie wiemy 😀 No nie wiem coś mi tu nie pasuje z tym regulaminem 🙁
Obecnie tez zielony padzik juz u mnie  😅 Zielen na żywo troche jaśniejsza, ale jest boski, w weekend postaram sie zrobic foty pod siodłem. 🙂
Obecnie tez zielony padzik juz u mnie  😅 Zielen na żywo troche jaśniejsza, ale jest boski, w weekend postaram sie zrobic foty pod siodłem. 🙂

czy teraz ta zieleń bardziej oddaje kolor? Nie mogę dogadać się z monitorem

Zorilla, próbowałam wbić się do rewii mody, ale ludzie kojarzą mnie bardziej z wątkiem DIY i foty wrzucają tutaj. No i co ja mam na to poradzić ?  😉
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
28 marca 2012 06:56
to ja jeszcze tu się pochwale :

jest super 🙂
faktycznie  😉
ivett,  ta zielen jest boska!!!!! szmarad/jasper🙂
Tak teraz lepiej niz ten pierwszy obrazek  🙂 Po prostu ciut jasniejszy niz pierwsze foto.
Porobie zdjecia na kasztanie jak kogos dorwe to bedzie wiadomo jak na dworze i w swietle dziennym sie prezentuje  🙂
o co chodzi z tymi koszulkami?
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
28 marca 2012 12:17
Falabana zrobiła grafikę i chce ją przełożyć na koszulki, chciała się pochwalić, w końcu to też takie DIY. Nie wiedziała tylko czy wstawiać tu czy do rysowania.
... i wstawiła do obu. I jak z wątku "kresek" nie uzyskałam opinii (może grafika vektrowa to nie rysunek?) to tutaj ładna dyskusja się rozwinęła. Taki mój pomysł który już od jakiegoś czasu chcę wcielić w życie.
aha, ok. koszulik fajne. jak juz zrobisz, to pewnie tez bede chciala.
a pomysl "ujezdzeniowej" z czworobokiem tez super. i wlasnie beda takie troche niedomowione.
Chciałam ten czworobok w tle ale trochę ludzi mi to odradziło - ale to nie koniary/koniarze, więc chyba ta ich opinia faktycznie się nie liczy  😉
falabana projekt koszulki rewelacyjny , ja bym chciała taki z westem pliss 😀
ja bym chciała taki z westem pliss 😀

ze schematem barrel racing w tle? :P
taka seria koszulek, byłaby super! (zbierz je wszystkie!)
ja bym chciała mieć każdą: i z przeszkodzą, i z czworobokiem, i z beczką 😀
Zgadzam sie i z trasa krosu. Rysunek moze byc na pieri maly albo na karku.
Ktoś faktycznie super!
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
28 marca 2012 19:19
Ivett, to jest ta zieleń którą ja dostałam czy jakaś inna?

Świeżynka 🙂
Ivett, to jest ta zieleń którą ja dostałam czy jakaś inna?

raczej ta sama, chodź może się minimalnie różnić, bo zdarza się, że na dwóch różnych belkach tkanina różni się odcieniem
ivett ta zieleń do mnie mówi  😍 i ten purpurowy z ogłoszeń. No i siatkę przeciw muchom by się przydało zamówić. A jeszcze jarpolowe pewnie mi się spodobają.  😵 Przydałaby mi się jakaś świnka skarbonka czy coś  😁
sei   . let's grow old together & die at the same time .
28 marca 2012 21:34
wreszcie jestem bliżej niż dalej zamówienia padu od ivett  😍 nie mogę się doczekać.
a na tą zieleń też już mam pomysł  😜 szkoda, że nie można wszystkiego na raz, ale jak to mówią 'kupiłbym wieś, tylko pieniądze gdzieś'  😁
Ivett, ten jest przeboski...

to owijki eskadrona do tego prawda? chocochip? coffee?

to wyżej to jest B5? czy B6? masz moze juz fotki na koniu odcieni B3 i B4 i tego drugiego, który nie jest tym na siwku 😉?
sei   . let's grow old together & die at the same time .
28 marca 2012 21:41
ten czekoladowy też piękny. w ogóle trzeba przyznać, że ivett ma obecnie przepiękne kolory 🙂
Ivett, ten jest przeboski...

to owijki eskadrona do tego prawda? chocochip? coffee?

to wyżej to jest B5? czy B6? masz moze juz fotki na koniu odcieni B3 i B4 i tego drugiego, który nie jest tym na siwku 😉?

nie wiem, jakie to owijki🙂 trzeba by spytać właścicielki🙂 Kolor padu to B5

co do fotek reszty padów, to wszystko co mam jest w galerii.
Fotę  B3 wstawiała Tamtam
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się