No właśnie raz dorwałam taki potargany dziadowy czaprak na ciemnego i było bosko... Więc do dopiero w porządnym 😀
A czy Ivett, a raczej Caball nie może mieć swojego osobnego wątku? Mówię całkiem poważnie. Przecież Anky, ES, czy tam nie wiem Prestige mają to czemu nie ona albo Deb, czy HB Contact?
Bo to by byla troche jako reklama, przynajmniej kiedys chyba to bylo ustalane. Bo nie ma wsrod nas producentow Anky, Prestige albo ES, i to sa jak by jednak watki dyskusyjne.
No byłby ale teraz jest tu, wiec co za różnica? Przecież taki przedstawiciel handlowy może być tutaj na forum i nawet o tym nie wiemy 😀 No nie wiem coś mi tu nie pasuje z tym regulaminem 🙁
Tak teraz lepiej niz ten pierwszy obrazek 🙂 Po prostu ciut jasniejszy niz pierwsze foto. Porobie zdjecia na kasztanie jak kogos dorwe to bedzie wiadomo jak na dworze i w swietle dziennym sie prezentuje 🙂
Falabana zrobiła grafikę i chce ją przełożyć na koszulki, chciała się pochwalić, w końcu to też takie DIY. Nie wiedziała tylko czy wstawiać tu czy do rysowania.
... i wstawiła do obu. I jak z wątku "kresek" nie uzyskałam opinii (może grafika vektrowa to nie rysunek?) to tutaj ładna dyskusja się rozwinęła. Taki mój pomysł który już od jakiegoś czasu chcę wcielić w życie.
aha, ok. koszulik fajne. jak juz zrobisz, to pewnie tez bede chciala. a pomysl "ujezdzeniowej" z czworobokiem tez super. i wlasnie beda takie troche niedomowione.
ivett ta zieleń do mnie mówi 😍 i ten purpurowy z ogłoszeń. No i siatkę przeciw muchom by się przydało zamówić. A jeszcze jarpolowe pewnie mi się spodobają. 😵 Przydałaby mi się jakaś świnka skarbonka czy coś 😁
wreszcie jestem bliżej niż dalej zamówienia padu od ivett 😍 nie mogę się doczekać. a na tą zieleń też już mam pomysł 😜 szkoda, że nie można wszystkiego na raz, ale jak to mówią 'kupiłbym wieś, tylko pieniądze gdzieś' 😁