Końska rewia mody cz.VI (2012)

kujka, Dramka, azazu93, korsik, ententa, Livia, brunatna, gabb, Dzionka, quanta, Cierp1enie, Nasturcja-Renata miło, że się podoba 😍 Ja też jestem właśnie zakochana w tym połączeniu i śmieję się, że dostał mi się koń do jazdy pod kolor padu, a owijki mam (nie idealne bo pomaranczowe API) może w końcu się zmobilizuję i zawinę jak następnym razem będę na na nim jeździć🙂
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
26 marca 2012 17:47
Nie wiecie może czy owijki navy z royal-navy są takie same jak z navy-green?

Nie są! Zależy do czego chcesz dobierać, ale grant z Navy-Green jest lekko przybrudzony, podczas gdy ten  z Royal-Navy to taki zwykły nascony odcień. Owijki z Royal-Navy nie pasują do polopadu z Navy-Green, z microfaserem jest już ok.
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
26 marca 2012 18:07
Magdzior-rzeczywiście wygląda to super, ale powiedz mi co masz za siodło na tej fotce?  😜
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
26 marca 2012 19:41
A ja właśnie zamówiłam Jarpolowską śliwkę *.*  Nie mogłam sie już powstrzymać kurcze z czekaniem do nowej kolekcji : D
wątek zamknięty
milusia, dzięki, a siodło to Bates Caprilli - bardzo fajne🙂
wątek zamknięty
To ja wrzucam takie nijakie roboczo-pogladowe zdjęcie w brillancie yellow na panu G. 🙂

Przepraszam za takie zdjęcie , ale to jedyne gdzie czaprak wyszedł realistycznie no a reszte trzeba bylo uciać  😂

Co myślicie ?  🙂

[img]http://desmond.imageshack.us/Himg535/scaled.php?server=535&filename=dsc01449kopiakopia.jpg&res=medium[/img]
wątek zamknięty
dommaz jak dla mnie super w tym yellow, fajny kontrast  🙂
wątek zamknięty
dommaz  super!  mnie ten brilancik kusi i kusi i chyba się kiedyś nie powstrzymam  🤬
wątek zamknięty
maison   Wiara i wytrwałość to klucz do spełnienia marzeń!
26 marca 2012 20:44
dommaz fajno fajno 😉 ale dla mnie szału nie ma i nie mam na niego parcia ;D
wątek zamknięty
dommaz, fajnie 🙂 Myślałam nad nim na Torwarze, ale jednak zrezygnowałam. 😉
wątek zamknięty
dommaz, jak dla mnie za duży kontrast, ale z drugiej strony bedzie was widać po ciemku bez zakładania dodatkowych odblasków.
wątek zamknięty
[quote author=Sivens link=topic=79630.msg1350295#msg1350295 date=1332761129]
Nie wiecie może czy owijki navy z royal-navy są takie same jak z navy-green?

Nie są! Zależy do czego chcesz dobierać, ale grant z Navy-Green jest lekko przybrudzony, podczas gdy ten  z Royal-Navy to taki zwykły nascony odcień. Owijki z Royal-Navy nie pasują do polopadu z Navy-Green, z microfaserem jest już ok.
[/quote]

No ja bym chciała owijki z royal-navy do brillianta navy z navy-green
wątek zamknięty
No to czas na ANKY violet. Co prawda ogór stanął jak pierwszorzedna sierota, ale niech bedzie.

wątek zamknięty
asds   Life goes on...
26 marca 2012 21:09
Klami

Bardzo ładnie!

Ale...mam trochę mieszane odczucia co do niego w tym kolorze
wątek zamknięty
Klami, kompletnie nie pasuje, za słodko.
wątek zamknięty
Klami, prawdziwy mężczyzna nie boi się różu !
wątek zamknięty
nie ważne co byś na niego założyła! on jest cuuuuuuuuuuudowny *u*
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
26 marca 2012 21:18
Klami, a jak dla mnie jest ślicznie. Sam kolor jest moim zdaniem naprawdę ładny, do maści konia pasuje. A to, że to ogier? A co tam! Mój chłopak zasuwa w pinku i żyje. 🙂
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
26 marca 2012 21:20
Nie nie mi  broń Panie Boże nie przeszkadza połaczenie róż ogier....Bardziej chodziło mi o to że do jego image'u mi nie pasuje
wątek zamknięty
gabb.  maison  zalcia97  agata*  dzięki 🙂  dar  haha no rzeczywiście , nawet o tym nie pomyslałam  😀

Ostatnio wozilismy się cały czas w pastelowych , stonowanych kolorach i na wiosnę postanowiłam zaszaleć skąd yellow u mnie 🙂

Klami   jak słodki cukiereczek  😀  schrupać takiego  😜
wątek zamknięty
Klami jak zwykle cudo! ale w polopadzie navy-chilli wygrywacie!
wątek zamknięty
dommaz  super!  mnie ten brilancik kusi i kusi i chyba się kiedyś nie powstrzymam  🤬

Ty weź najpierw zrób dobrą fotę cottona yellow, to się będziemy razem nie-powstrzymywać (bo brilliant mi się zupełnie nie podoba).  😁
wątek zamknięty
Klami nie, zdecydowanie nie!
wątek zamknięty
Klami, Imo jest super 😉
wątek zamknięty
Klami bardzo ładnie połączenie skarego z Violetem , ale to ogr !!! Dobre kolorystycznie, ale nie płciowo  🤣
Twoje zdjęcie jak zwykle wzorowe i Kajto jak sie ładnie "paczy"  🙂
wątek zamknięty
Klami - ładnie (ładnemu we wszystkim ładnie), ale to nie jest wasz kolor, tak bez szału.

Magdzior - zrób w owijkach  😜
wątek zamknięty
Klami jest, bosko, szałowo tak jak lubię! rewelacja! 😜
wątek zamknięty
nasza zdobycz torwarowa 🙂 derka chocochip - pink, którą jednak wystawiłam, bo to chyba nie ma szału, jak sądzicie?
wątek zamknięty
konwalia jaki to rozmiar? ;D
no szału nie ma... 🙁 za cukierkowo...
wątek zamknięty
rozmiar M
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.