kujka, Dramka, azazu93, korsik, ententa, Livia, brunatna, gabb, Dzionka, quanta, Cierp1enie, Nasturcja-Renata miło, że się podoba 😍 Ja też jestem właśnie zakochana w tym połączeniu i śmieję się, że dostał mi się koń do jazdy pod kolor padu, a owijki mam (nie idealne bo pomaranczowe API) może w końcu się zmobilizuję i zawinę jak następnym razem będę na na nim jeździć🙂
wątek zamknięty
Nie wiecie może czy owijki navy z royal-navy są takie same jak z navy-green?
Nie są! Zależy do czego chcesz dobierać, ale grant z Navy-Green jest lekko przybrudzony, podczas gdy ten z Royal-Navy to taki zwykły nascony odcień. Owijki z Royal-Navy nie pasują do polopadu z Navy-Green, z microfaserem jest już ok.
wątek zamknięty
Magdzior-rzeczywiście wygląda to super, ale powiedz mi co masz za siodło na tej fotce? 😜
wątek zamknięty
A ja właśnie zamówiłam Jarpolowską śliwkę *.* Nie mogłam sie już powstrzymać kurcze z czekaniem do nowej kolekcji : D
wątek zamknięty
milusia, dzięki, a siodło to Bates Caprilli - bardzo fajne🙂
wątek zamknięty
To ja wrzucam takie nijakie roboczo-pogladowe zdjęcie w brillancie yellow na panu G. 🙂
Przepraszam za takie zdjęcie , ale to jedyne gdzie czaprak wyszedł realistycznie no a reszte trzeba bylo uciać 😂
Co myślicie ? 🙂
http://desmond.imageshack.us/Himg535/scaled.php?server=535&filename=dsc01449kopiakopia.jpg&res=medium[/img]
wątek zamknięty
dommaz jak dla mnie super w tym yellow, fajny kontrast 🙂
wątek zamknięty
dommaz super! mnie ten brilancik kusi i kusi i chyba się kiedyś nie powstrzymam 🤬
wątek zamknięty
dommaz fajno fajno 😉 ale dla mnie szału nie ma i nie mam na niego parcia ;D
wątek zamknięty
dommaz, fajnie 🙂 Myślałam nad nim na Torwarze, ale jednak zrezygnowałam. 😉
wątek zamknięty
dommaz, jak dla mnie za duży kontrast, ale z drugiej strony bedzie was widać po ciemku bez zakładania dodatkowych odblasków.
wątek zamknięty
[quote author=Sivens link=topic=79630.msg1350295#msg1350295 date=1332761129]
Nie wiecie może czy owijki navy z royal-navy są takie same jak z navy-green?
Nie są! Zależy do czego chcesz dobierać, ale grant z Navy-Green jest lekko przybrudzony, podczas gdy ten z Royal-Navy to taki zwykły nascony odcień. Owijki z Royal-Navy nie pasują do polopadu z Navy-Green, z microfaserem jest już ok.
[/quote]
No ja bym chciała owijki z royal-navy do brillianta navy z navy-green
wątek zamknięty
No to czas na ANKY violet. Co prawda ogór stanął jak pierwszorzedna sierota, ale niech bedzie.
wątek zamknięty
Klami
Bardzo ładnie!
Ale...mam trochę mieszane odczucia co do niego w tym kolorze
wątek zamknięty
Klami, kompletnie nie pasuje, za słodko.
wątek zamknięty
Klami, prawdziwy mężczyzna nie boi się różu !
wątek zamknięty
nie ważne co byś na niego założyła! on jest cuuuuuuuuuuudowny *u*
wątek zamknięty
Klami, a jak dla mnie jest ślicznie. Sam kolor jest moim zdaniem naprawdę ładny, do maści konia pasuje. A to, że to ogier? A co tam! Mój chłopak zasuwa w pinku i żyje. 🙂
wątek zamknięty
Nie nie mi broń Panie Boże nie przeszkadza połaczenie róż ogier....Bardziej chodziło mi o to że do jego image'u mi nie pasuje
wątek zamknięty
gabb. maison zalcia97 agata* dzięki 🙂 dar haha no rzeczywiście , nawet o tym nie pomyslałam 😀
Ostatnio wozilismy się cały czas w pastelowych , stonowanych kolorach i na wiosnę postanowiłam zaszaleć skąd yellow u mnie 🙂
Klami jak słodki cukiereczek 😀 schrupać takiego 😜
wątek zamknięty
Klami jak zwykle cudo! ale w polopadzie navy-chilli wygrywacie!
wątek zamknięty
dommaz super! mnie ten brilancik kusi i kusi i chyba się kiedyś nie powstrzymam 🤬
Ty weź najpierw zrób dobrą fotę cottona yellow, to się będziemy razem nie-powstrzymywać (bo brilliant mi się zupełnie nie podoba). 😁
wątek zamknięty
Klami nie, zdecydowanie nie!
wątek zamknięty
Klami bardzo ładnie połączenie skarego z Violetem , ale to ogr !!! Dobre kolorystycznie, ale nie płciowo 🤣
Twoje zdjęcie jak zwykle wzorowe i Kajto jak sie ładnie "paczy" 🙂
wątek zamknięty
Klami - ładnie (ładnemu we wszystkim ładnie), ale to nie jest wasz kolor, tak bez szału.
Magdzior - zrób w owijkach 😜
wątek zamknięty
Klami jest, bosko, szałowo tak jak lubię! rewelacja! 😜
wątek zamknięty
nasza zdobycz torwarowa 🙂 derka chocochip - pink, którą jednak wystawiłam, bo to chyba nie ma szału, jak sądzicie?
wątek zamknięty
konwalia jaki to rozmiar? ;D
no szału nie ma... 🙁 za cukierkowo...
wątek zamknięty