sznurkersi - czyli natural w roznych odcieniach
niech se poszukuje.
w zaciszu własnej stajni.
a nie tu przyłazi i epatuje sobą, swym koniem i swymi średnio mądrymi "poszukiwaniami", blogiem i jeszcze jakimiś filmikami bez ładu i składu.
No chyba troche przegięłaś!
To twoje prywatne forum jest???
Jakim prawem wywalasz dziewczynę z wątku o naturalu?
Ronin
To bardzo dobrze, ze szukasz informacji!
A że na tym akurat forum jest czasem taka a nie inna atmosfera to już nie twoja wina...
[quote author=ElaPe link=topic=5.msg1344904#msg1344904 date=1332316364]
niech se poszukuje.
w zaciszu własnej stajni.
a nie tu przyłazi i epatuje sobą, swym koniem i swymi średnio mądrymi "poszukiwaniami", blogiem i jeszcze jakimiś filmikami bez ładu i składu.
No chyba troche przegięłaś!
To twoje prywatne forum jest???
Jakim prawem wywalasz dziewczynę z wątku o naturalu?
Ronin
To bardzo dobrze, ze szukasz informacji!
A że na tym akurat forum jest czasem taka a nie inna atmosfera to już nie twoja wina...
[/quote]
a juści Pani Adwokatko od 7miu boleści 😂
Tak, EluPe, masz jak zwykle rację. Mam nadzieję, że również udasz się do wątku skokowego, wkkw i innych i udzielających się tam też odeślesz do zacisza własnej stajni i poradzisz, żeby nie przyłazili i epatowali sobą.
Najlepiej wygoń wszystkich i epatuj się sobą.
A jak ci się nie podoba mój filmik to nikt nie każe ci go oglądać.... albo pokaż własny jako "wzorzec". 🚫
Ronin, ElaPe pokazała własny wzorzec w innym wątku. Jak się okazało, daaaaaleko odbiegał od wyobrażenia, jakie chce stworzyć swoimi wypowiedziami. Co jej nie przeszkadza "epatować się sobą"
Wracając do filmu:
Po pierwsze: Skoro już z jakiś względów zdecydowałaś się na napisy w języku angielskim, może powinnaś poprosić kogoś, kto zna ten jezyk, o sprawdzenie tych tekstów? Bo niestety poziom angielszczyzny jest po prostu dramatyczny. Literówki – to raz. Dwa - musisz być świadoma, że słowa, które w różnych językach brzmią podobnie, automatycznie nie mają takie samego znaczenia. Takim słowem jest np. angielskie „actually” i polskie „aktualnie”.
Po drugie: chody boczne – ciągniesz konia za pysk, pukasz, szarpniesz. Ktoś ci tak pokazał?
aaaaaaa... czas poprawić te okropne literówki 🤬
Domyślam się jaki może być poziom Eli_Pe.
Pani ,która ze mną ćwiczy kazała nam pierwsze chody boczne robić trzymając go przy kantarku i masz racje nie wygląda to najlepiej 😉
Teraz chody boczne robimy z okrążania na luźnej lince niedługo w kłusie 😅
Wstawiłabym nawet filmik ale z wiadomych powodów tego nie zrobię
aaaaaaa... czas poprawić te okropne literówki 🤬
Pani ,która ze mną ćwiczy kazała nam pierwsze chody boczne robić trzymając go przy kantarku i masz racje nie wygląda to najlepiej 😉
Teraz chody boczne robimy z okrążania na luźnej lince niedługo w kłusie 😅
Wstawiłabym nawet filmik ale z wiadomych powodów tego nie zrobię
Wstawiaj, nie stresuj się 🙂 to akurat dobre miejsce i nie wygoni Cię nikt za przestrzeganie regulaminu 🙂
Fajnie, że młodzi poszukują odpowiedzi, szukają drogi, wstawiaj postępy 😅
a u nas dzis gościła Asiulka :kwiatek: i moje prognozy się po częsci sprawdziły, rudzielec ma skorupkę w której się chowa, a dominacja przeplata się czasem z juz ustawionymi wzorcami i lękiem.
fascynujące jak Asia "rozmawiała" z Rudą, bo to tak wyglądało 😍 konik po 20 minutach zaczał odpowiadać na pierwszą fazę i calkiem calkiem wychodziła sugestia 😍
strasznie to było przyjemne, takie zabawowe, jak odpoczynek 🙂
to bardzo smutne, kiedy mlodzi poszukuja drogi i odpowiedzi u cwanych oszustow...a jeszcze smutniejsze kiedy maja zal do kogos kto im to uswiadamia. ...podejzewam ze sznurkowy guru Ronin, nie wie jakie ruchy zaliczamy do chodow bocznych. 😁
nie musisz się "domyślać" - masz moją galerię oraz filmy na youtube ElaPe1 😎
😀 Widzę, że Moderatorzy i Admini mnie równo olali i nie skasowali mi konta😀 No i cóz....
Pisać szczerze mi się odechciało. Ze ślepym o kolorach to się tak średnio przyjemnie rozmawia. I nie zamierzam tego błędu powtarzać.
Ale że to jest watek dla sznurkersów to szczerze powiem, że mam gdzieś co poniektórych.
Jestem dziś meeeega zadowolona! Pierwszy dzień wiosny uczciłyśmy z Isabelle wzajemnym uczeniem się🙂 "Jak to się naturals z klasykiem spotkali..."
Mówta co chceta. Myślta co chceta. Ale to jest zarąbista sprawa🙂
Elu, Wrotku... rozumiemy Wasz święty CEL sprowadzania wszystkich na WŁAŚCIWĄ drogę ale w tym jednym jedynym watku nie macie szans. Nie jesteście w stanie popsuć nam radości🙂 Ale oczywiście mozecie sie starać, bardzo proszę🙂
Powiem tylko tyle: Joł! 😀
P.S. Dziękuję Isabelle za humor i niezwykłą kreatywność która wobec Fiali i mnie wykazuje! :kwiatek:
no to sprecyzuj jeszcze kto klasyk kto naturals i co pilyscie? 😂
Ha! Brawo za czujnosc dla tego Pana😀 Jeszcze nic nie piłysmy ale w sobote nadrobimy 😀
naturalnie się klasycznie wódką polską opijemy😀
to bardzo smutne, kiedy mlodzi poszukuja drogi i odpowiedzi u cwanych oszustow...a jeszcze smutniejsze kiedy maja zal do kogos kto im to uswiadamia [...]
Uświadamianie w sposób "jesteś głupia i się nie znasz" działa tak, że takie osoby ciągnie tym bardziej do "oszustów" którzy są mili i tym nas próbują pokonać.
Nie obawiam się, że pokonają, ale grono fanów "oszustów" rośnie.
Myślę, że lepsze jest skłanianie ku nam, od odstraszania od nich.
Ale niech każdy z nas działa jak lubi 😉
naturalnie się klasycznie wódką polską opijemy😀
no to skoro juz macie wspolne zainteresowanie w ktorym sie spelniacie, to po o wam konie?
Masz racje Julie...poniekad :kwiatek:
z tym, ze mnie zupelnie nie interesuje sekciarskie love bombing 🤔
Eeee...Wrotki....wychodzisz z formy😀
a gdzie odpowiedz na pierwsze pytanie? Kto uwaza sie za klasyka, kto za sznukersa i dlazego? 😂
Na takie pytania odpowiadam w "sprawach sercowych" 😀...
to poza jexdxieckimi, masz jeszcze problemy kardiologiczne?...ale to tez nie wszystko, skoro tak chetnie sie rozpisujesz o kwestiach o ktorych masz zerowe pojecie.
[quote author=wrotki link=topic=5.msg1345726#msg1345726 date=1332358746]
to bardzo smutne, kiedy mlodzi poszukuja drogi i odpowiedzi u cwanych oszustow...a jeszcze smutniejsze kiedy maja zal do kogos kto im to uswiadamia [...]
Uświadamianie w sposób "jesteś głupia i się nie znasz" działa tak, że takie osoby ciągnie tym bardziej do "oszustów" którzy są mili i tym nas próbują pokonać.
Nie obawiam się, że pokonają, ale grono fanów "oszustów" rośnie.
Myślę, że lepsze jest skłanianie ku nam, od odstraszania od nich.
Ale niech każdy z nas działa jak lubi 😉
[/quote]
przytakiwanie głupotom i idiotyzmom i głaskanie po główce osobie rozpowszechniającej głupoty i idiotyzmy, choćby w nie wiem jak zbożnym i świętym celu, zupełnie nie leży w mojej naturze.
A to czy ktoś się przez to "odstraszy" od przejrzenia na oczy i dalej będzie brnął w te swoje kłamstwa, głupoty i idiotyzmy to już sprawa tej osoby.
Milenka: no proszę znów jesteś. A zgodnie z którąś z kolei obietnicą miałaś już sie wypisać z tego biznesu.
żenada. czekam na reakcje moderatora!
Mam wrażenie, że się nie doczekasz. W tej kwestii moderatorzy są dalecy od bezstronnej oceny. Gdyby podobne wypowiedzi pojawiły się w wątku skokowym, ujeżdżeniowym czy jakimkolwiek innym, ostrzeżenia już dawno by się posypaly. Wątek do bluzgania już EliPe i wrotkowi nie wystarcza. Muszą być wszędzie. Żenada.
przytakiwanie głupotom i idiotyzmom i głaskanie po główce osobie rozpowszechniającej głupoty i idiotyzmy, choćby w nie wiem jak zbożnym i świętym celu, zupełnie nie leży w mojej naturze.
EluPe, nie jest tajemnicą, co leży w twojej naturze. Więc przestań "się epatować" swoją szlachetną misją.
Edit:
odpowiedź na poniższą wypowiedź EliPe dopisuję tutaj, żeby nie ciągnąć bezsensownych przepychanek.
EluPe, chyba się pomyliłaś: stwierdzenie o tej płycie powinnaś skierować do siebie. I jeszcze przynajmniej spróbować się wysilić, żeby zrozumieć, co do ciebie się mówi (chciaż mam dziwne wrazenie, że to drugie jednak przekracza granice twojej zdolności pojmowania słowa pisanego).
wymyśl cos nowego trusia bo powtarzasz się jak zupełnie zdarta i nudziarska płyta.
Dziewczyny spokojnie, to taki typ ludzi. Największą dla nich karą nie będzie ostrzeżenie moderatora lecz to jak nie będziemy im odpisywać !
Uwierzcie mi to ich zaboli najbardziej 😉 Nie będą się tu produkować jak każdy z nas kliknie opcje "ignoruj". Bo to co teraz robimy nazywa się karmieniem trolla 😲
A teraz mam pytanie.
Czy ktoś z was wie jakie są wymagania na L1 ? I gdzie to można zaliczyć ? Mi się ostatnio obiło o ucho ,że można zaliczyć wysyłając filmik .
Najbardziej zależy mi na opinii ludzi ,którzy to zaliczyli 🙂
I uwaga w tym momencie klikam opcje IGNORUJ! 😂
uwaga w tym momencie klikam opcje IGNORUJ!
super!
freudowskie wyparcie...i jak tu nie dopatrywac sie problemow natury nie jezdzieckiej, a emocjonalnej 😁
Ronin, pytasz o poziom 1 którego programu? PNH?
Ciekawe po co Ronin ten cały poziom L1 skoro koń wszystko umie i jak sądzę nie kopie, nie gryzie i w ogóle jest grzeczny. Chyba tylko po to by konia dodatkowo postresować i ponarowić.
A teraz mam pytanie.
Czy ktoś z was wie jakie są wymagania na L1 ? I gdzie to można zaliczyć ? Mi się ostatnio obiło o ucho ,że można zaliczyć wysyłając filmik .
U nas można zaliczyć L1 w czasie trwania L2. Mogę przesłać na maila zadania do zaliczenia L1.
Można też podobno nagrać film.