"Ó" Nie jestem dobra z ortografii. 😡 Za karę nie będę edytować poprzedniego postu, niech naród widzi a ja się będę wstydzić.
E tam od razu dobra, niedobra za szybko pisane i tyle, a że dobra to wszyscy co Passata słuchają wiedzą 😉 czy w kwestii polowania już coś wiadomo 😁 Już dawno nie widziałam jeansowych bez kieszeni.
Przyznam jedno. Bo uczciwie przyznać należy. Że jeśli się ma do wyboru bryczesy fair play sklepowe za 300 zł, to mimo mojej miłości do nich (jestem ze swoich 2 par zadowolona), warto dać 100 więcej i wziąć Pikeury jenasowe. To logiczne.
34?? 😲 Perlica- jak moje nie będą mi się podobały, to dam Ci jedną nogawkę, rozetniesz sobie przez środek wzdłuż, zszyjesz obie połówki i będziesz miała bryczesy. 😤 (Przepraszam- dzika zazdrość przeze mnie przemawia)
tunrida, hihi, ja tej zazdrości nawet nie pokazuję już. Po zimie marzy mi się choć 40-tka nie mówiąc o 38. Mam takie piękne Cavallo, założone kilka razy w rozmiarze 38. Pfff...
miedzy innymi dzieki dzialaniom uzytkowniczek, Dramka, zaraz dorobi sie ostrzezenia za reklame/autopromocje. zalatwiajcie takie sprawy na pw 😤 WSZYSTKICH sie to tyczy!
Dziewczyny a jak wypadają Cavallo?? Np. do ESów czy Pikeura?? Mam jedne, w kratkę, rozmiar 40 i są długie i dość duże w pasie.. Teraz zakochałam się w tych:
Ja miałam pierwszą jazdę w rts-ach, bardzo fajne, wogóle ich nie czuć, materiał taki mieciutki i delikatny, będa idealne na lato 🙂. Tylko mam pytanko-czy we wszystkich rts-ach materiał jest taki nierozciągliwy? Bo przez to nie przylegają tak ładnie do ciała.