Bryczesy

Tak całkiem  🚫 to w końcu gównem czy guwnem  😉
"Ó"
Nie jestem dobra z ortografii.  😡 Za karę nie będę edytować poprzedniego postu, niech naród widzi a ja się będę wstydzić.

Mi się marzą jakieś ciemne dżinsowe, ale takie bez kieszeni na tyłku, z ciemniejszym pełnym lejem. I nie w cenie kreacji balowej.  😉
"Ó"
Nie jestem dobra z ortografii.  😡 Za karę nie będę edytować poprzedniego postu, niech naród widzi a ja się będę wstydzić.

E tam od razu dobra, niedobra za szybko pisane i tyle, a że dobra to wszyscy co
Passata słuchają wiedzą  😉 czy w kwestii polowania już coś wiadomo  😁
Już dawno nie widziałam jeansowych bez kieszeni.
Jak to? Candela jeans nie posiadają kieszeni z tyłu i ...

tunrida mam twój rozmiar  😀iabeł:

😅  😜 Jak miło że nie jestem jedyną która robi błedy  😜 😅

tunrida mam twój rozmiar  😀iabeł:

I Ty mi to dopiero teraz mówisz?  🤔
Gonię na priva w te pędy.  😍
w tym kolorze  😀
O nie....  😜 😜 😜
za chuda jesteś, to nie dla ciebie  😀 To dla mnie.
epk byłaś grzeczna bo dla ciebie mam:
A co ty dzisiaj jakieś święto, że Dramka bryczesy rozdaje  😁, taaa... Wiem dla mnie nie masz  🙁
Dramka, haha, nie pokazuj, pliissss - w stajni uznają, że jestem nienormalna, kolejne jeansowe 😉

tunrida, jak za chuda???  😲, taki sam obecnie rozmiar mam jak ty...
Przyznam jedno.
Bo uczciwie przyznać należy. Że jeśli się ma do wyboru bryczesy fair play sklepowe za 300 zł, to mimo mojej miłości do nich (jestem ze swoich 2 par zadowolona), warto dać 100 więcej i wziąć Pikeury jenasowe. To logiczne.
Dla każdego coś się znajdzie  🤣 Nie długo nowa dostawa  🏇

Cedryk pamiętam o Tobie  :kwiatek:
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
16 marca 2012 21:16
Dramka a bedziesz miec jakies rozmiary 42 np lucindy 😉? bo po mierzeniu wypadaja dosc male:}
Dramka  i pamiętaj o mnie 34    😁
Dramka a bedziesz miec jakies rozmiary 42 np lucindy 😉? bo po mierzeniu wypadaja dosc male:}

Halo to prawda  😲?
34??  😲
Perlica- jak moje nie będą mi się podobały, to dam Ci jedną nogawkę, rozetniesz sobie przez środek wzdłuż, zszyjesz obie połówki  i będziesz miała bryczesy.  😤
(Przepraszam- dzika zazdrość przeze mnie przemawia)
34 tak rzadko się trafiają  🙁

Nie powiedziałabym że lucindy wypadają małe..mają inny krój tylko 

domiwa lucindy małe w porównaniu do ??
tunrida, hihi, ja tej zazdrości nawet nie pokazuję już. Po zimie marzy mi się choć 40-tka nie mówiąc o 38.
Mam takie piękne Cavallo, założone kilka razy w rozmiarze 38. Pfff...
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
16 marca 2012 21:22
Dramka mierzylam akurat do Yorkow. ale ogolnie strasznie sa waskie w biodrach.
tunrida, ale to miłe że o mnie pomyślałaś 😂 za to ja nie ma bioder-taka męska sobie jestem 😜
Dramka mierzylam akurat do Yorkow. ale ogolnie strasznie sa waskie w biodrach.

Musze przymierzyć i się wypowiem..ale w biodrach są zawsze bardzo rozciągliwe
Dramka napisz przy okazji ile w biodrach mają 76 o ile jeszcze je masz  :kwiatek:
jutro ok?
Dla każdego coś się znajdzie  🤣 Nie długo nowa dostawa 

O, to może też w końcu skorzystam 🙂
Dramka

jak bedzie jakiś róż , wal śmiało do mnie na priva
miedzy innymi dzieki dzialaniom uzytkowniczek, Dramka, zaraz dorobi sie ostrzezenia za reklame/autopromocje. zalatwiajcie takie sprawy na pw 😤 WSZYSTKICH sie to tyczy!
Dziewczyny a jak wypadają Cavallo?? Np. do ESów czy Pikeura?? Mam jedne, w kratkę, rozmiar 40 i są długie i dość duże w pasie.. Teraz zakochałam się w tych:

KLIK

ale nie wiem czy brać lepiej 76 (mniejsze) czy 80...  🤔 🤔
Cavallo wypadają jak esy i pikeur

Poproś o wymiary dla pewności  😉
Ja miałam pierwszą jazdę w rts-ach, bardzo fajne, wogóle ich nie czuć, materiał taki mieciutki i delikatny, będa idealne na lato 🙂. Tylko mam pytanko-czy we wszystkich rts-ach materiał jest taki nierozciągliwy? Bo przez to nie przylegają tak ładnie do ciała.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się