AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 15 marca 2012 19:34
tunrida - ta kieszonka to na życzenie moje jest, bo ja gubię zazwyczaj ostrzałkę, a potem szukam ... i znajduję jak już nie potrzebna, na gwałt jest 😡. Dzięki tej kieszonce mam plan - już gubienia nie praktykować 😉.
Za wzór jednak Twoja posłużyła 😉 :kwiatek:, a wykonanie jak zawsze mistrzowskie :kwiatek: .
Moja też ma uszy, choć nie mam takich uchwytów na boksie jak masz Ty, jednak jak strugam konia koleżanki to stoję z nim przy takich rureczkach i tak sobie pomyślałam, że te uszy przy torbie jednak wykorzystam 🙂.
ivett wisniowy najlepszy! 👍 ja dopiero zaczynam cokolwiek robić: pierwsze uszy: owijki: (zawinięte na szybko i tylko do zdjęcia, więc kiepsko 😉 ) podkładki: troche pofalowane wyszły na brzegach ale dobrze sie na kucysiu ukladaja:
Nie mogę się uspokoić, myślałam, że już jutro wsadzę w tą cudowną torbę moje cudowne ogłowie, ale trudno się mówi. Wybaczam ci i będę czekać na poniedziałkowego listonosza z utęsknieniem, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😅
juliadna prawda! 🙂 Biczowa, nie zostawi bo ja czaję się zawsze na niego z rana i wiem kiedy chodzi 😁 Chciałam powiedzieć, że właśnie zamówiłam pokrowiec na siodło do kompletu 😵
Mój listonosz jest zawsze w godzinach od 10 do 12.30 i ja zawsze jestem w tych godzinach w domu, słyszę jak wchodzi bo drzwi się głośno otwierają i on się tłucze 😁 Poza tym mój pies też dokładnie wie kiedy chodzi listnosz, drze japę niemiłosiernie wtedy 😂
Także czekam na paczkę od ivett, jak dojdzie zrobię foty całego mojego kompletu toreb 😀
Isabelle wystawialam je w ogloszeniach na r-v jak jeszcze byly stare ogloszenia i na allegro 🙂 niezbyt wiem jak wrzucic lepsze zdjecia.. jestem malo techniczna wiec jak jakas dobra dusza opisze na pw to wrzuce 🙂 A co do robienia to po prostu wymyslam sobie jaki chce miec wzor i staram sie wymyslec splot ktory bedzie pasowal 🙂 wiec metody zaplatania sa rozne. Potrzebny jest naczolek 2 do 4 tasemek dlugosci ok 2 metrow i fantazja. "Flo" robie wycinajac kawalek kartonu, na niego naklejam male "dziubki" zrobione z wstazeczek, pod karton doklejam 3 dlugie kawalki wstazki, przyklejam do naczolka i gotowe...
Niestety tlumaczenie rzeczy technicznych to jak widzicie nie jedna z moich mocnych stron