Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

ententa gdzie stoisz? nie poznaje hali, a też jestem z Wrociławia 🤔

a mój koń nie lubi niskich przeszkód  😂

wątek zamknięty
mybay Bachmat 😉
a wy gdzie stoicie? 🙂 ładny ma zapas  😀
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
12 marca 2012 10:05
Jak Wrocławsko sie zrobiło 😁
To i ja fotki Mojej geriatrii wstawie 😁
Grota-czyli biegający namiot 😂

wątek zamknięty
Zairka, widzę, że na ostatnim zdjęciu obcy już Grocie ogon urwali od tego ciągnięcia...  😎
A taką derkę maskującą miała...
wątek zamknięty
12 marca 2012 10:17
Zairka, widzę, że na ostatnim zdjęciu obcy już Grocie ogon urwali od tego ciągnięcia...  😎

Hahaha dobre!!!! 👍
wątek zamknięty
Zairka, widzę, że wiosnę czują już wszystkie 🙂

wiosenna babunia 🙂 ona niestety wiosenne różki pod siodłem pokazuje, a potem stoi jak osioł na padoku :/ ehhh
zbliża się najgorszy okres odrastania grzywy  🤔
wątek zamknięty
12 marca 2012 10:26
MMVG
Grota jest hardcorem, gorąca 16-stka wiec rogi są i na padoku i na jeździe.. chociaż fakt ostatnio da sie z nią fajnie popracować 🏇
wątek zamknięty
A moja ścięta na zero grzywa w lipcu już się pięknie położyła. Miałam ją co prawda ochotę parę razy zgolić, bo mnie wkurzała, ale - byłam twarda i teraz mam efekt 💃
(o ile za mocno nie wieje)
wątek zamknięty
Moja też 16 🙂
Chociaż jak się zbliżała pora kolacji to na padoku nogi za uszy zaczęła sobie zakładać kłusując wkurzona wzdłuż płotu 😉

Thymos, ja zgoliłam goląc na zimę w... listopadzie jakoś. W międzyczasie raz wyrównałam trochę nożyczkami.
wątek zamknięty
12 marca 2012 10:43
Grota irokez od miesiaca, ale jej tak jak mi strasznie szybko włosy rosna 😉
wątek zamknięty
A ja sobie teraz wymyśliłam, że chcę zaplatać dobierańca 🙄 🙄 🙄 więc trochę mnie czeka zapuszczania... oby mi nerwy nie puściły, bo tak jak Thymos pisze, coraz mam ochotę zgolić i z głowy 😀iabeł:
wątek zamknięty
MMGV, bądź dzielna, będziemy Cię wspierać 😉
wątek zamknięty
Dzięki 🙂
wątek zamknięty
Siwy 3,5 letni wielkopolak i kary 2,5 letni również wielkopolak 🙂
wątek zamknięty
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
12 marca 2012 15:49
secretary: piękne są! Możesz coś bliżej o nich naskrobać?
wątek zamknięty
Gillian   four letter word
12 marca 2012 15:59
a mi się zaplątał taki o Kudłaty z wczorajszej leniwej lonży 🙂
wątek zamknięty
ententa nowe Wojnarowice 🙂 zapasy to nasze hobby, powinnam przywyknąć a i tak często mnie rzuca po siodle.
secretary obłędne są! zwłaszcza siwek!
wątek zamknięty
Siwy wałaszek jest wstępnie ujeżdżony w siodle, ale bardziej poszedł w  zaprzęg w pojedynkę. Fajny na ruchu, szybko się uczy i ładny skubaniec 🙂 Siwy jest po Grawerze, kompletnie nie znam ogiera i nigdzie nie mogę znaleźć 🙁
A kary może być ciekawy do skoków, ogrodzenia mu nie sprawiają problemów. Trochę płochy i nieufny ale to kwestia czasu. Póki co lonża na pasie i ruszanie dupska 🙂 Niedawno kastrowany, na wiosnę pierwsze siodełko i zobaczymy co pokaże. Po Pigmalionie a jego matka po Rotmistrzu 🙂 Wstawiam mamuśkę karego. (Przeszkody prowizorki bo jeszcze nie było stojaków) 🙂
wątek zamknięty
secretary, no zacne masz te konie, choć mnie się zdecydowanie bardziej siwy podoba😉
wątek zamknięty
ChingisChan   Always a step ahead! :)
14 marca 2012 22:36
Okropnie liniejący Haxley 😁.

wątek zamknięty
ChingisChan, a co to za stajnia?
wątek zamknięty
Okropnie liniejący Haxley 😁.

Czyli już wiadomo - wiosna. Ja wczoraj z Luny zebrałam 2 kg futra - na poduszkę będzie jak się patrzy 😁
wątek zamknięty
Moja pokraka  😍
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
15 marca 2012 12:27
Zairka kuurczę, gdybym nie wiedziała, ile Grocisz ma lat, to patrząc na jej wybryki na padoku dałabym najwyżej 6-7  😁 Niejedna kobieta chciałaby o tyle młodziej wyglądać!
wątek zamknięty
ChingisChan przyczepiam się do pytania Bandos 😀 A tak poza tym to Ładny konik  🙂
Thymos Heh ,ja też wczoraj zebrałam z "mojej" kobyły poduszke + duza ilość piachu, chyba stwierdziłą ze chce być w skorupce, w końcu wielkanoc idzie 😁
rtk Śliczna pokraka 😀 i kucyś  😍
secretary Fajny siwy, a kary śmiesznie skacze 🙂 Bedziesz musiała chyba podwyższyć płoty 😁
MMVG Dasz rade , cierpliwości 😉
mybay On już chce na zawody, odrazu na GP 😁 ,dla niego małe przeszkody to pikuś 😀
edit.dopiska.
wątek zamknięty
ChingisChan   Always a step ahead! :)
15 marca 2012 13:58
Bandos, Tuptek to Tabun w Otominie.
Thymos i tak nie wybrałam mu sierści 😂. Najdelikatniejsze przejechanie ręką= sierść w powietrzu 😵.
wątek zamknięty
zairka, moja Klempa też ma taką derkę od kilki lat i bardzo ją lubimy 🙂
wątek zamknięty
Wiosenne niedobre stadko, siejące derkowe zniszczenie.
wątek zamknięty
Darena, dostała nowy skórzany kantarek..  🏇
wątek zamknięty
bjooork   sprawczyni fermentu na KZJ-cie
16 marca 2012 08:29
Bera7 widzę, że łaciaty w kwitnącej kondycji 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.