wiosenna babunia 🙂 ona niestety wiosenne różki pod siodłem pokazuje, a potem stoi jak osioł na padoku :/ ehhh zbliża się najgorszy okres odrastania grzywy 🤔
A moja ścięta na zero grzywa w lipcu już się pięknie położyła. Miałam ją co prawda ochotę parę razy zgolić, bo mnie wkurzała, ale - byłam twarda i teraz mam efekt 💃 (o ile za mocno nie wieje)
A ja sobie teraz wymyśliłam, że chcę zaplatać dobierańca 🙄 🙄 🙄 więc trochę mnie czeka zapuszczania... oby mi nerwy nie puściły, bo tak jak Thymos pisze, coraz mam ochotę zgolić i z głowy 😀iabeł:
Siwy wałaszek jest wstępnie ujeżdżony w siodle, ale bardziej poszedł w zaprzęg w pojedynkę. Fajny na ruchu, szybko się uczy i ładny skubaniec 🙂 Siwy jest po Grawerze, kompletnie nie znam ogiera i nigdzie nie mogę znaleźć 🙁 A kary może być ciekawy do skoków, ogrodzenia mu nie sprawiają problemów. Trochę płochy i nieufny ale to kwestia czasu. Póki co lonża na pasie i ruszanie dupska 🙂 Niedawno kastrowany, na wiosnę pierwsze siodełko i zobaczymy co pokaże. Po Pigmalionie a jego matka po Rotmistrzu 🙂 Wstawiam mamuśkę karego. (Przeszkody prowizorki bo jeszcze nie było stojaków) 🙂
Zairka kuurczę, gdybym nie wiedziała, ile Grocisz ma lat, to patrząc na jej wybryki na padoku dałabym najwyżej 6-7 😁 Niejedna kobieta chciałaby o tyle młodziej wyglądać!
ChingisChan przyczepiam się do pytania Bandos 😀 A tak poza tym to Ładny konik 🙂 Thymos Heh ,ja też wczoraj zebrałam z "mojej" kobyły poduszke + duza ilość piachu, chyba stwierdziłą ze chce być w skorupce, w końcu wielkanoc idzie 😁 rtk Śliczna pokraka 😀 i kucyś 😍 secretary Fajny siwy, a kary śmiesznie skacze 🙂 Bedziesz musiała chyba podwyższyć płoty 😁 MMVG Dasz rade , cierpliwości 😉 mybay On już chce na zawody, odrazu na GP 😁 ,dla niego małe przeszkody to pikuś 😀 edit.dopiska.