Torwar 2012 22-25 marca
Czy dostaje się jakąś informację zwrotną dot. zapisów na wykłady? Np. na jakie się dostało ??
Na końcu zgłoszenia była opcja - wyślij kopię do mnie ( w sensie na podany wczesniej mail).
Także masz na mailu to, na co się zapisałaś.
Później przychodzi podziękowanie ale ja tam nie miałam żadnych konkretnych danych...
Jest informacja, że na każde wykłady jest ok 80 miejsc, może jak ta liczba zostanie osiągnięta to po prostu znika opcja zapisu (tj. odkliknięcia?)
Trzeba by już chyba dopytac na maila podanego na stronie głownej / ew nr telefonu tez jest.
Bo chyba decyduje kolejność zgłoszeń z tego co się orientuję.
Już ogarnęłam... dziękuję 🙂
Wczoraj w nocy wysłałam zgłoszenie na wybrane szkolenia, a dzisiaj rano dostałam odpowiedź o przyjęciu i zapisaniu mnie na listę.
Bylam wywolywana do tablicy 🙂 tak Helio bedzie mial swoje 5 min na Torwarze w pokazach koni Hiszpanskich , barokowych i cos tam jeszcze. Mam nadzieje,ze dacie znac jak poszlo bo ja w tym czasie jestem na nartach we Wloszech o czym zapomnialam . Helio bedzie sie pokazywal pod moja znajoma Marta Woltosz ze stajni Domavaquera i mam nadzieje ,ze nie bedziecie go oceniac negatywnie 🙂 on na codzien nie chodzi w pokazach itd jest poprostu koniem rekreacyjnym 🙂
A gdzie są te wykłady? ja niegdy nie wiem gdzie są te sale A i B :/
a jak jest szkolenie licencyjne to nie może sie taka normalna osoba zapisać? Kto może?
Nuna odpowiadając na Twoje pytanie:
Warunki udziału
Udział w programie edukacyjnym "Uniwersytet Jeździecki" jest darmowy. Program jest realizowany w ramach Cavaliady.
Warunkiem udziału jest posiadanie biletu wstępu na Cavaliadę na dany dzień oraz zgłoszenie swojego udziału.
edit: już nie widzę Twojego pytania.
no tak tak. Dziękuję.
Chyba się zapisze na 2 😀
ja będę jako wolontariusz 🙂
a kiedy Helio będzie występował?
Z tego co slyszalam to piatek, sobota, niedziela ale dokladnie jeszcze nie wiadomo . Tylko nie wiem czemu w bloku westernowym sa te pokazy , ja osobiscie gdybym uslyszala ze teraz blok westernowy to udala bym sie na zakupy 🙂 bo mnie to nie kreci i nie wiem co barok ma do westernu no ale organizator widocznie twierdzi ze ma 🙂
W sobote z chęcią obejrzę Helio 😉
A ja ponawiam pytanie Nuny - czy na szkolenia licencyjne może zapisać się każdy? Chodzi oczywiście o Uniwersytet Jeździecki. BTW, uważam, ze to super pomysł 😅
Słuchajcie, a czy gdzieś już jest program dotyczący atrakcji? Chodzi mi konkretnie o właśnie pokazy west, barok itd. Czy będzie w ogóle taka informacja?
Dziewczyny, z tego co wiem to możecie zapisac się na każdy wykład 😉 A sale są chyba na górze 👀
Słuchajcie, a co do wolontariatu. Trzeba być wolont. przez całe cztery dni, czy sobie człowiek wybiera kiedy chce być? ja bym się zgłosiła, ale w piątek, 23 marca o 7 rano mam egzamin na prawko 😵
🚫 Jasnowata, mam dokładnie tego samego dnia o tej samej godzinie egzamin 😂
Hahaha, :emota200609316:
A ja juz ogarnęłam. W formularzu zgłoszeniowym zakreśla się godziny dyspozycyjności. 🙂
Karola gratuluję występu Helutka! :kwiatek:
Nie wiem czy bedzie czego haha , ale dla niego to z pewnoscia bedzie dobra szkola 🙂 wystep w takim miejscu jak Torwar.
Dziewczyny, z tego co wiem to możecie zapisac się na każdy wykład wink
"Udział w programie edukacyjnym "Uniwersytet Jeździecki" jest darmowy. Program jest realizowany w ramach Cavaliady.
Warunkiem udziału jest posiadanie biletu wstępu na Cavaliadę na dany dzień oraz zgłoszenie swojego udziału."
ale
"Szkolenie licencyjne (tylko dla szkoleniowców PZJ)"
W celu wyjaśnienia kwestii szkoleń licencyjnych napisałam do fundacji i oto odpowiedź:
"Witam,
Przede wszystkim bardzo dziękuję za zainteresowanie nasza inicjatywą.
Na szkolenia może zgłosić się każdy.
Zapraszamy,
Pozdrawiamy
Fundacja Horse Sport"
Tak więc, śmiało, revoltowicze 🏇
Jasnowata z tego co mi wiadomo, to przez wszystkie cztery dni od świtu do nocy 🙂 wiem, bo miałam właśnie się wybrać na wolontariat
Wiecie co? wstyd się przyznać ale to będzie moja pierwsza cavaliada w życiu 🤬 🤬 🤬
jadę tylko na sobotę niedzielę
Mam pytanko - ktoś z was zamawiał na TicketPRO? Jak długo zajmuje wysyłka tych biletów?
Lizzy, a mi się wydaje, że raczej nie 😉 Na formularzu zgłoszeniowym masz wypisane dni i godziny, np.
czwartek - 6-15 15-23
I musisz zakreślić w jakich dniach, godzinach byłabyś dostępna.
Już jutro mają dać odpowiedź kogo przyjmą. Się okaże! 🙂
to dobrze ,ze jutro juz . mam nadzieje że mnie przyjma , ja zakrasliłam prawiewszystkie dni 😉
Jasnowata a, to najmocniej przepraszam :kwiatek:
Tuptek trzymam kciuki!
Pytanie nieaktualne, dzisiaj doszły 😎
A ja właśnie wróciłam do domu z karnetami na Cavaliadę :P
Już doczekać się nie mogę :P
mi jeszcze nic nie napisali..