Torwar 2012 22-25 marca

Biletów nie ma!
że już tak szybko poszły? Wszystkie?
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
08 marca 2012 22:07
🤔 Tylko karnetów czy w ogóle żadnych już nie ma?
CO???!!!! Weź Dramka nie żartuj nawet!
08 marca 2012 22:11
Weszłam na stronę Ticketpro i faktycznie biletów nie ma, ale tylko karnetów. Na pojedyncze dni można jeszcze dostać. Jak to w ogóle jest? Czy jeżeli nie ma ich na ticketpro to oznacza, że w empikach też nie będzie?
nie no to niemożliwe żeby biletów nie było i nie starczyło 🤔 Przecież sprzedają w kasach przed imprezą samą i w trakcie zawsze ... 😲
Zrobili ceny normalne i nie ma...i co teraz?  😵
08 marca 2012 22:48
Pozostaje Wam kupować na pojedyncze dni 😉
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
08 marca 2012 23:00
Ej, no co wy? Nie przerażajcie mnie! Teraz to już mi tylko na akredytację pozostało liczyć =(
o masz!
Pierwszy raz sie skończyły  😲
No i nie wiem co teraz...
Przecież kupowanie tysiąca jednorazowych jest bez sensu, bo wychodzić nie można...
Nie dobrze, nie dobrze...
Może napisać by było dobrze do organizatorów cavaliady czy to tylko w tym salonie się skończyły czy ogólnie...
No ja właśnie kupowałam wczoraj w Media w Lublinie i koleś powiedział, że mamy szczęście bo to dwa ostatnie!
No i się zastanawiałam czy dwa ostatnie w Lublinie czy jak?
Kammi   Największe bogactwo to robienie tego, co kochasz
09 marca 2012 12:50
Nie jest tak źle 🙂 Wydaje mi się, że skończyły się tylko w necie....

Właśnie kupiłam w Stodole karnety i podobno jeszcze mają sporo 🙂

Więc chyba trzeba szukać w punktach sprzedaży  👀
asds   Life goes on...
09 marca 2012 12:52
No żesz kurna!
Na fb ogłoszono, że dorzucają nową pulę karnetów!
🏇

ja się chyba skuszę, bo te bilety na poszczególne dni, mało tego, że kosztują 50zł(sob, niedz) to one uprawniają do jednego wejścia, tak? Ni dy rydy z wyjściem i ponownym wejściem na takim bilecie?
W Empikach też wczoraj nie było. Więc kupiłam na poszczególne dni, bo bałam się, z w ogóle nie dostanę:/ No nic, 25 zł w plecy.
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
09 marca 2012 15:34
W zwiazku z ogromnym zaintersowaniem jakim cieszą sie karnety na całe wydarzenie zwiekszylismy ich naklad o kolejna, ostatnia juz pulę! Spieszcie się jeżeli jeszcze ich nie macie!! 🙂
Tak napisali na str Cavaliady 3 godziny temu 😅
Kurcze, boje sie że sie skończa a ja nie mam jak przelać pieniędzy... dopiero za godzinę...  🙁
Dzwoniłam do Saturna przed chwilą i powiedzieli że mają jeszcze dużo karnetów
quicknes, a do którego Saturna dzwoniłaś? 🙂 W Warszawie? 🙂
ufff... karnet kupiony.
Można spać spokojnie  😀

Doszło do skutku te rozważania o czerwonym kolorze re-voltowiczów?
Żeby się rozpoznać
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
09 marca 2012 17:25
Stanęło na czerwonej wstążce gdzie kto chce z tego co pamiętam 😉
Już raz tak było, że karnetów niby brakowało a później i tak w kasach można było spokojnie dostać 🙂 Także nie podnoście sobie ciśnienia 😁
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
09 marca 2012 18:53
Kupiłam właśnie karnet na TicketPro, tak więc przez internet też się da 🙂 Dobra informacja dla wszystkich, którzy nie mają czasu chodzić po sklepach
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
09 marca 2012 19:15
No nie! A ja dzisiaj ze strachu poleciałam, do empiku gdzie powiedzieli mi, ze karnetów już nigdzie nie ma i raczej już nie będzie no i kupiłam bilety na poszczególne dni. Kur...a  👿
Jeśli masz rachunek to powinnać móc je zwrócić! ;-)
No nie! A ja dzisiaj ze strachu poleciałam, do empiku gdzie powiedzieli mi, ze karnetów już nigdzie nie ma i raczej już nie będzie no i kupiłam bilety na poszczególne dni. Kur...a  👿

Zwracaj zwracaj! I jeszcze ochrzań za wprowadzanie klienta w błąd! Zadziała 🙂
Scottie   Cicha obserwatorka
09 marca 2012 19:46
Już jutro mają dać odpowiedź kogo przyjmą. Się okaże! 🙂

Zgłaszać się można było do 8 marca, rekrutacja jeszcze może potrwać 😉 Myślę, że się będą odzywać w przyszłym tygodniu. Pod warunkiem, że nie miałam pecha 😉
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
09 marca 2012 19:58
Jak tylko będę w okolicach jakiegoś empiku to tak pewnie zrobię... Ale nie wiem kiedy będę miala czas 🙁 jestem zła no...
Scottie, ale pewnie też się odezwą w razie odmowy przyjęcia? Czy naiwna jestem? 🙂
No nie mogę się doczekać odpowiedzi. Tak bardzo chciałabym pojechać 🙂
Jasnowata ja rownież mam nadzieje ,bo również niecierpliwie czekam na odp 😉
edit.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się